Vrielink Makelaars b.v.

  Oerdijk 2, 7433 AA, Schalkhaar

Omschrijving

Welkom bij de NVM makelaar voor de regio Schalkhaar, Diepenveen, Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst. Tevens zijn wij actief in Colmschate, Heeten, Lettele, Bathmen, Gorssel, Epse, Twello, Voorst, Wilp, Welsum en Wesepe. Kortom heel Salland.

Veel in huis
Bij de aankoop of verkoop van uw huis komt veel kijken. Dat laat u toch niet over aan de eerste de beste makelaar? Dat vertrouwt u liever toe aan een echte makelaar. Bij Vrielink Makelaars bent u aan het juiste adres.

Door jarenlange ervaring en actuele kennis is Vrielink al sinds 1996 een begrip in Deventer en omstreken. Wij helpen u graag van a tot z bij de aankoop of verkoop van uw woning. Daar hebben we veel voor in huis.

“Wij zetten uw woning niet te koop, maar verkopen het met het beste resultaat”

En vooral ook welkom bij de gebundelde kracht van vier makelaars. Die ieder voor zich woonachtig zijn, in specifiek zijn of haar stuk van het werkgebied. En daar dus letterlijk en figuurlijk helemaal in thuis zijn.

Vier makelaars, één kantoor, dat is de kracht van Vrielink Makelaars. Schatten aan regionale kennis en ervaring, aangestuurd en ondersteund vanuit één centraal adres: het kantoor aan de Oerdijk 2 te Schalkhaar.

De grootte van het geheel, gekoppeld aan het kleine, lees het persoonlijke en dichtbije van de manier van werken, daarin zit het succes van Vrielink Makelaars. En, veel belangrijker, uw voordeel!

Meer informatie

  • KvK 050102311
  • IBAN NL23RABO0124126952

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

by Mediazo