Zengerink Hypotheekspecialisten BV

  Oldenzaalsestraat 109, 7551 AM, Hengelo

Omschrijving

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM nemen wij deel aan een geavanceerd computer uitwisselingssysteem waardoor wij u direct informeren over de nieuw in de verkoop genomen woonhuizen voordat de verkoop via welk medium dan ook bekend is. Verder kunt u van ons als NVM-makelaar een basiskwaliteit verwachten.


WAARBORGMAKELAARS: GESPECIALISEERDE WONINGMAKELAARS
Door onze werkwijze bent u gewaarborgd van een grote deskundigheid bij de begeleiding van uw aankoop. Ons kantoor is puur gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woonhuizen waardoor wij u meer kwaliteit en mogelijkheden bieden.
Bij de woningen die u gaat bezichtigen gaat een aankoopmakelaar mee die u bij de bezichtigingen begeleidt. Als u een woning gevonden heeft die aan uw wensen voldoet wordt een professionele analyse van de aan te kopen woning gemaakt waarbij alle voors- en tegens duidelijk worden en waarbij gemotiveerd de marktwaarde wordt bepaald. Deze gegevens worden bij de onderhandeling gebruikt waardoor we vaker voor een scherpere prijs voor u kunnen aankopen. Bij elke aankoop wordt voordat de koop definitief is desgewenst een bouwkundige rapportage gemaakt zodat u ervan verzekerd bent dat u niet voor verrassingen komt te staan. Samengevat bieden wij u het volgende:

Meer informatie

  • KvK 06078833

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:30

by Mediazo