iQ Makelaars Almelo

  Twentepoort Oost 34, 7609 RG, Almelo

5
4.6
Funda 4.7
Google Reviews 5
Facebook 4.6
Feedback Company 4.7
Schrijf een review

Omschrijving

Op zoek naar jouw droomhuis? iQ Makelaars Almelo begeleidt en ondersteunt je door het gehele aankoopproces. Onze werkwijze maakt ons uniek als aankoopmakelaar in Almelo. Wij bieden jou een volledige persoonlijke aanpak en zijn bereikbaar op momenten die jou uitkomen. Op die manier kunnen wij de beste aankoopstrategie hanteren.

Als je een huis wilt kopen, moet je eerst inventariseren van wat er daadwerkelijk te koop staat en wat past binnen jouw budget en mogelijkheden. iQ Makelaars Almelo heeft een breed aanbod aan koopwoningen en veel kennis van de lokale markt, dat uitstekend van pas komt bij het kopen van jouw woning.

Meer informatie

  • KvK 66566584

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar! Heb je vragen en-/ of opmerkingen dan vernemen wij deze graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar of per email. Ook kun je het contactformulier versturen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Vaak nemen wij al binnen 24 uur contact op. Uiteraard ben je van harte welkom voor een kop koffie op kantoor. Dan kunnen wij in alle rust met jou onze uitgebreide dienstverlening bespreken.

5
1 review
Roger
19-05-2022
Fijne makelaar, komt afspraken na
by Mediazo