van der Borden brokerage

  Kennemerstraatweg 181, 1814 GH, Alkmaar

Omschrijving

Wanneer nieuwe woningen online op Funda.nl verschijnen bent u vaak al te laat. Wij kunnen u real-time op de hoogte houden van woningen die op Funda worden gepubliceerd. Hierdoor bent u er zo snel mogelijk bij! Daarnaast hebben we een groot netwerk in de regio en zijn snel op de hoogte van woningen die in de verkoop gaan.

Op basis van úw woonwensen filteren we woongebieden en attenderen we u op mogelijkheden waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Daarbij kijken we niet alleen naar het directe plezier dat u van uw nieuwe huis heeft, maar ook naar het woonplezier op lange termijn zodat uw nieuwe woning over 10 jaar nog steeds uw thuis kan zijn.

Op basis van alle data die wij hebben wordt uw droomwoning vergeleken met recent verkochte woningen in onze regio. Huizen worden tegenwoordig voor de vraagprijs en vaak zelfs ver boven verkocht en soms is de woningmarkt zó overspannen dat u er zonder aankoopmakelaar niet eens meer tussenkomt. Daarbij kunnen wij als aankoopmakelaar een inschatting maken van het bedrag waarop het huis getaxeerd zal kunnen worden, een realistische waarde dus. Niet geheel onbelangrijk nu u ‘maar’ 100 procent van de taxatiewaarde van een huis kan financieren bij de bank.

Een nieuw huis kopen is erg spannend, zeker nu er snel besloten moet worden en daarnaast de prijzen maar blijven stijgen. Kies daarom voor Van der Borden Vastgoedprofessionals als aankoopmakelaar, zodat u alle zorgen uit handen geeft en daarnaast weloverwogen beslissing kunt nemen.

Meer informatie

  • KvK 36034477

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag: 08:30 uur - 17:15 uur
Dinsdag: 08:30 uur - 17:15 uur
Woensdag: 08:30 uur - 17:15 uur
Donderdag: 08:30 uur - 17:15 uur
Vrijdag: 08:30 uur - 17:15 uur
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

by Mediazo