Makelaars Emmeloord

TEST

Sorteren op naam
Corina Bouwman Aankoopmakelaar
Emmeloord
 
Corina Bouwman Aankoopmakelaar

Als je eindelijk de woning hebt gevonden waar je graag zou willen wonen, ben je ongelofelijk blij. Je wilt de woning zo graag hebben dat je je door emoties laat leiden.

Maar dan… Wat zit er allemaal inbegrepen bij de woning? Hoe gaat het kopen van een nieuwbouw woning? En al die papieren… Kunnen ze die papieren niet in “Jip en Janneke taal” schrijven? Een koopovereenkomst, aannemingsovereenkomst, of koop-/aannemingsovereenkomst. Dan hoor ik ook nog Woningborggarantie… Help!

Een nieuwbouw woning kopen is heel anders dan een bestaande woning kopen. Als een woning nog gebouwd moet worden, is het niet mogelijk de woning te bezichtigen en zal je de woning moeten bekijken van de bouwtekeningen. Zonder enige kennis van bouwtekeningen kan het best lastig zijn deze bouwtekeningen grondig te bekijken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Corina Bouwman Aankoopmakelaar
Emmeloord
 
Corina Bouwman Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar, het woord zegt het al, een makelaar die je helpt een woning aan te kopen. Als je een woning gaat bezichtigen, kom je de verkopend makelaar tegen. Deze laat jou de woning zien. Echter, de verkopend makelaar werkt in opdracht van de verkoper, dus in het belang van de verkoper!

Ik, als aankoopmakelaar, begeleid jouw bij de aankoop van een woning. Allereerst kijk ik of de vraagprijs reëel is en wat de bouwkundige staat van de woning is. Daarna ga ik voor jou, de beste prijs en voorwaarden onderhandelen. En, uiteraard begeleid ik je bij het ondertekenen van de koopovereenkomst en de overdracht van de woning. Ik werk in opdracht van jou en in jouw belangen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Onze Makelaar
Emmeloord
 
Onze Makelaar

Aangekocht....wat betekent dat? 

Regelmatig zie je een tuinbord van Onze Makelaar met daarop een oranje bordje met 'AANGEKOCHT'. Dit betekent dat een koper is geholpen bij de aankoop van een nieuwe woning.De koper is daar zo tevreden over dat daarvoor best reclame gemaakt mag worden! 

Onze Makelaar bekijkt de woning van onder.... tot boven!

Waarom begeleiding?

Waarom zou u een eigen makelaar inschakelen om een huis te kopen? Onderhandelen over de prijs dat kunt u toch zelf ook wel….Natuurlijk. Alleen gaat de begeleiding bij de aankoop wel een stap verder. Objectief en met een professioneel oog bekijken wij de woning. Is de prijs reëel? Is het bouwkundig in orde? Wij kunnen u behoeden voor valkuilen waar je makkelijk instapt als je ‘verliefd’ bent op een woning. Voor u levert het alleen maar voordeel op om ons in te schakelen, wij weten hoe het "spel" wordt gespeeld.
Met onze professionele begeleiding weet u zeker dat u een goede aankoop heeft gedaan!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sinke Emmeloord B.V.
Emmeloord
 
Sinke Emmeloord B.V.

De woningmarkt is grillig, bij Sinke zijn we daar dagelijks mee bezig. We kennen de klappen van de zweep en helpen je graag op weg bij het kopen van een woning. Je kunt bij ons rekenen op onafhankelijk advies, waarbij jouw belangen als koper voorop staan. Heb je een huis op het oog? Onze professionals bekijken de staat van het huis, controleren de vraagprijs, doen de onderhandelingen en zorgen voor de juridische afhandeling.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sloterwijk en Heinen Makelaars
Emmeloord
 
Sloterwijk en Heinen Makelaars

Zoekt u uw droomhuis of heeft u deze al gevonden? Neem ons als onafhankelijke en deskundige aankoopmakelaar mee. Het inschakelen van Sloterwijk & Heinen Makelaars uit Emmeloord kan u vele duizenden euro’s opleveren! Met ons makelaarsoog zien wij meteen op welke punten wij u kunnen behoeden voor een te dure aankoop. Deze kennis gebruiken wij bij het professioneel onderhandelen over de prijs. Bovendien neemt Sloterwijk & Heinen Makelaars u alle lastige en tijdrovende zaken uit handen die bij het kopen van een woning komen kijken. U hoeft bijna niets te doen. Zo begeleiden wij u optimaal bij de aankoop van uw droomwoning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VSO makelaars en taxateurs Emmeloord
Emmeloord
 
VSO makelaars en taxateurs Emmeloord

Het verbinden van mensen en vastgoed, dat is wat wij het liefst doen. Onze missie is om u te laten wonen in een omgeving die helemaal uw thuis is. VSO makelaars & taxateurs is specialist in het verkopen van vrijstaande woningen en woonboerderijen. Als makelaar staan wij u graag bij met woord en daad.

Twee zien meer dan één
Bij VSO makelaars & taxateurs werken wij met een 4-ogen principe, maar wat houdt dat precies in? Twee makelaars zien duidelijk meer dan één, ook bij afwezigheid, ziekte of vakantie is er altijd de 2e makelaar die voor u klaar staat. Uiteraard is één van de twee uw vaste aanspreekpunt en is de tweede makelaar eigenlijk een extraatje. De makelaars kunnen elkaar zo aanvullen en versterken, zodat u het beste en optimale verkoopproces beleefd!

Wilt u ook ervaren hoe het is om niet één, maar twee makelaars te hebben? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling waarin wij het 4-ogen principe aan u kunnen toelichten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Brokers Emmeloord
Emmeloord
 
Woonaccent Brokers Emmeloord

Misschien ben je alleen bekend met de verkoopdienstverlening van makelaars, maar Woonaccent Makelaars Emmeloord biedt daarnaast aankoopdiensten aan. Als aankoopmakelaar gaan wij met je in gesprek over jouw woonwensen. Door dit gesprek weet je precies wat je wensen en wat je eisen zijn voor je toekomstige woning. Veel mensen weten wel wat hun woonwensen op dit moment zijn, maar kopen een huis dat niet toekomstbestendig is. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning nu en later is. Daarnaast geven wij jou een overzicht van je mogelijkheden op financieel gebied, maar ook met betrekking tot het huidige woningaanbod.

Dit woonwensgesprek is altijd gratis bij Woonaccent Makelaars Emmeloord. Kom eens langs! Als je zeker wilt zijn dat onze makelaars aanwezig zijn kun je hier meteen een adviesgesprek aanvragen via de button hieronder of via 0527 - 62 06 02.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo