Makelaars Assen

TEST

Sorteren op naam
iQ Makelaars Enschede
Enschede
 
iQ Makelaars Enschede

Wil jij een huis kopen in Enschede? Doe dit niet alleen, maar laat je adviseren door een aankoopmakelaar! iQ Makelaars Enschede helpt je graag bij het aankopen van een woning in Enschede. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij je perfect ondersteunen in de zoektocht, de bezichtigingen, de onderhandelingen en de juridische afrondingen. Als aankoopmakelaar is het onze taak om te zorgen dat jij nooit teveel betaalt voor jouw droomwoning! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Dé specialist in aankoop van woningen

Lees meer +
4.6
Funda 4.6
Google Reviews 4.5
Facebook 4.6
Feedback Company 4.7
Contact    Prijsopgave
5
Bles en Van der Does Makelaardij
Enschede
 
Bles en Van der Does Makelaardij

Bent u van plan om een nieuw huis te kopen? Als aankoopmakelaar kunnen wij u daarbij helpen. Bles & Van der Does Makelaardij behartigt bij een aankoop uitsluitend úw belangen! Daarmee heeft u zekerheid van begeleiding van een kundige NVM-makelaar. U ontvangt begeleiding bij alle aspecten van de aankoop. Dat begint met het inventariseren van uw woonwensen tot aan het zetten van de handtekening bij de notaris.

Dit doen wij voor u als aankoopmakelaar:

 • als eerste inventariseren wij uw woonwensen;
 • wij brengen u op de hoogte van het nieuwste aanbod;
 • samen met u bezichtigen wij de woning en onderwerpen deze aan een kritische beoordeling;
 • u krijgt van ons onafhankelijk advies over de bouwkundige staat, juridische aangelegenheden en het afwerkingsniveau van de woning;
 • wij geven een eerlijk advies over een reële koopprijs van de woning;
 • wij overleggen met elkaar over de beste onderhandelingsstrategie – wat wordt het eerste bod en tot hoe ver wilt u gaan?
 • namens u voeren wij de onderhandelingen met de verkoper of verkopende makelaar. Wij houden u precies op de hoogte van de voortgang;
 • indien de staat van de woning dusdanig is dat een bouwtechnische keuring aan te bevelen is, regelen wij dat voor u;
 • wij beoordelen de koopakte en geven u een uitgebreide toelichting
 • samen met u doen wij de eindinspectie van uw nieuwe woning zodat u zeker weet dat de woning goed wordt opgeleverd;
 • wij gaan met u mee naar de notaris waar de eigendomsoverdracht plaatsvindt.

Bij een geslaagde aankoop kunt u gratis van onze verhuisbus gebruik maken.

Wanneer u gebruik maakt van onze expertise bij het aankopen van uw woning én de verkoop van uw huidige woning worden onze tarieven er alleen maar aantrekkelijker op.

Wij informeren u graag op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Twente.
Enschede
 
De Huizenbemiddelaar Twente.

Een huis kopen? Niet iedereen is even bekend met de woningmarkt. Onze lokale makelaars kennen de huidige woningmarkt door en door en weten vaak nog sneller welke huizen in de verkoop komen. We denken met je mee over de mogelijkheden en begeleiden je tijdens het gehele aankooptraject.

Met onze dienstverlening zetten we in op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarom werken we met een voordelig tarief. Een investering die je vaak makkelijk en snel terugverdient met de onderhandelingen door een van onze makelaars.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Esther van Benthem Makelaar O.G.
Enschede
 
Esther van Benthem Makelaar O.G.

Het kopen van een huis vraagt om een persoonlijke begeleiding. U heeft immers uw eigen specifieke eisen en individuele woonwensen en uw eigen financiële plaatje.

Esther van Benthem beëdigd makelaar onroerend goed is een jonge, energieke onderneming. Het is bovendien het eerste makelaarskantoor in de regio met een vrouw als oprichter.

Wij kiezen nadrukkelijk voor een professionele én persoonlijke aanpak, waarbij u zich thuis voelt.
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Euverman en Nuyts makelaars Enschede
Enschede
 
Euverman en Nuyts makelaars Enschede

Het Euverman & Nuyts aankooptraject is een unieke en bewezen aanpak bij het zoeken naar een woning.

Of het nu een kopers- of een verkopersmarkt is, het is altijd lastig om een geschikte woning te vinden. De markt wordt steeds sneller en de prijzen zijn steeds moeilijker te bepalen. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn, door deze werkzaamheden van u over te nemen. Van het zoeken tot en met het voeren van de onderhandelingen en het laten uitvoeren van de bouwkundige inspectie.

Ook onze onafhankelijke hypotheek adviseur zal u graag begeleiden bij het vinden van de beste hypotheek. Al met al zorgen wij voor een complete begeleiding en afhandeling bij de aankoop van uw droomwoning!

Het aankooptraject bestaat stap voor stap uit:Vergelijking van uw vraag met het gehele aanbod;

 • Selectie van passende woningen en plannen van bezichtigingen;
 • Uitgebreide informatie en een kritische, bouwkundige en juridische blik bij de bezichtiging;
 • Een ervaren onderhandelaar zorgt voor een optimaal resultaat;
 • Uiteindelijk betaalt u minder voor de woning, waardoor de kosten van een aankoopmakelaar in het niet vallen!;
 • Een laatste inspectie voor de akte van levering.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
EXTRA Makelaars
Enschede
 
EXTRA Makelaars

Het is altijd verstandig, maar juist ook zeker in deze tijd, om daarvoor de hulp van een aankoopmakelaar in te schakelen. Er is een tekort aan woningen en al voordat jij bedacht hebt dat je interesse hebt in een woning is het vaak al te laat: verkocht!

Schakel EXTRA Makelaars in om jou te helpen. Wij hebben een schat aan kennis van de lokale markt en daarom kunnen wij jou helpen om je droomhuis te kope

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Foqus Makelaardij Enschede
Enschede
 
Foqus Makelaardij Enschede

Als aankoopmakelaar gaan we samen met jou op pad om te kijken naar een woning die jullie hebben gevonden of hebben gevonden bij een collega-makelaar.


Samen gaan we onderzoeken of de woning voldoet aan jullie eisen en verwachtingen. We kijken kritisch mee naar de staat van de woning, ligging, omgeving en begeleiden je bij de onderhandeling, het verdere koopproces en de daadwerkelijke sleuteloverdracht.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Happy Living Makelaars
Enschede
 
Happy Living Makelaars

Een huis moet je Thuis zijn en dat heeft alles met sfeer en gevoel te maken. En juist die gevoelskant wordt behoorlijk beïnvloed door een huis.

Onzekerheid of je de juiste keuze maakt veroorzaakt, zeker in deze hectische woningmarkt, paniek en dan is helder denken ver te zoeken.

Wij helpen je een heldere keuze te maken waarin feiten en gevoel, beide meegewogen worden.

Iedere makelaar zegt het, Happy Living Makelaars doet het!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Homi Makelaars Twente
Enschede
 
Homi Makelaars Twente

Je herkent het vast wel: tijdens jouw zoektocht naar je droomhuis krijg je te maken met verkopende makelaars die alleen het belang behartigen van de verkoper. Tevens vraag jij je af: waar moet ik op letten? Wat is een woning waard? Wat moet ik vragen tijdens een bezichtiging? Om advies te krijgen en antwoorden op al je vragen, is het verstandig om ons als jouw aankoopmakelaar mee te nemen. Daarnaast hebben we een aantal tips opgesteld waardoor je meer kans maakt op jouw droomwoning

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Keuter Horstman makelaars
Enschede
 
Keuter Horstman makelaars

Je bent op zoek naar een nieuwe woning. Het aanbod van koopwoningen is beperkt en de concurrentie is groot. Hoe vergroot je je kansen op de woningmarkt? Waar let je op? Hoe staat het huis er bouwkundig bij? Zijn er juridische valkuilen? Wat is een realistisch bod?


Wij staan naast je en zorgen dat jij een huis koopt dat goed voelt én goed is. Laat jij je gevoel spreken, dan letten wij op de meer praktische en zakelijke kant van de aankoop. Een huis koop je voor langere tijd en dat moet niet alleen goed voelen, het moet goed zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Libero Aankoop
Enschede
 
Libero Aankoop

Libero Aankoop geeft je onbeperkte aankoopbegeleiding. We werken voor je tot we daadwerkelijk een woning voor je gekocht hebben, maar ook bij het zoeken naar woningen kunnen we je helpen. Libero Aankoop heeft namelijk een overzicht van woningen die pas over 48 uur op Funda komen. Daar vertellen we je graag meer over in een vrijblijvend telefoongesprek. Bezichtigen doe je zelf, want wie heeft een beter gevoel voor jouw droomwoning dan jijzelf? Als jij helemaal overtuigd bent na de bezichtiging, nemen wij je al het werk uit handen. We bieden voor je tot je daadwerkelijk een woning gekocht hebt en adviseren je als je vragen hebt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Meerman - Makelaar Enschede
Enschede
 
Makelaardij Meerman - Makelaar Enschede

Een huis kopen is in de regel één van de grootste aankopen van uw leven. De verkopende makelaar behartigt met name de belangen van de verkopende partij. Reden te meer om zelf een deskundige in te schakelen die uitsluitend uw belangen dient.

Makelaardij Meerman kent de plaatselijke markt en is u hierbij graag van dienst. Ook indien u reeds een huis heeft gevonden is het nog niet te laat om ons in te schakelen voor bijv. de onderhandelingen, het regelen van een bouwkundige keuring, het opstellen van de koopakte etc..

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Marcel Kon Makelaardij Enschede
Enschede
 
Marcel Kon Makelaardij Enschede

Een woning kopen doe je niet elke dag. Maar als je het wel doet, neem je dan een aankoopmakelaar mee?

Als je een auto koopt kun je in koerslijsten kijken en er voor kiezen om een auto met (Bovag) garantie aan te schaffen. Als je echter een woning gaat kopen en een veel grotere investering moet doen, welke zekerheden heb je dan? En wie bepaalt eigenlijk de vraagprijs? Een aankoopmakelaar kent de regionale woningmarkt en kan je hierbij begeleiden.
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Prenger Makelaars - Makelaar in Enschede
Enschede
 
Prenger Makelaars - Makelaar in Enschede

Ben je op zoek naar een huis of heb je jouw droomhuis al gevonden? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je de juiste prijs wilt betalen. Het kopen van een woning in Enschede is namelijk niet iets wat u iedere dag doet. Wij begeleiden je graag in dit traject als aankoopmakelaar in Enschede. Met onze professionele blik en jarenlange vakkennis kunnen wij mogelijke valkuilen inzichtelijk maken. Daarnaast helpen we jou met onderhandelen en zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs, regelen wij alles voor jou met betrekking tot afwikkeling en papierwerk! Kies voor Prenger Makelaars, de aankoopmakelaar van Enschede met jarenlange ervaring. Een woning kopen in Enschede is iets waar we u graag bij helpen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Snelder Zijlstra Brokers
Enschede
 
Snelder Zijlstra Brokers

Twijfel je of huren voor jou de beste keuze is, of dat een huis kopen wellicht verstandiger is? Ook op die vraag kun je van ons een eerlijk en objectief antwoord verwachten. We zetten de voor- én nadelen van het huren of kopen van een huis graag voor jou op een rij.

Onze huurhuizen zijn veelal direct of op korte termijn beschikbaar. Is jouw oog op één van de huurhuizen gevallen en wil je dit huis graag huren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Het indienen van een aanvraag voor een huurhuis is gratis en er kan geen recht op toewijzing aan worden ontleend.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ten Hag Groep Enschede
Enschede
 
ten Hag Groep Enschede

Ben je van plan een huis te kopen, dan ben je vast al begonnen met de zoektocht. Misschien heb je zelfs al wat bezichtigingen achter de rug. Het vinden van het perfecte huis kan lastig zijn. En als je jouw droomhuis dan gevonden hebt, wat bied je dan? Hoe zorg je dat je niet te veel betaalt en waar moet je allemaal op letten? De aankoopmakelaar van ten Hag helpt je graag.

Onze makelaars zijn lokaal verankerd, hebben kennis van de wijken en weten wat er speelt. Wij kunnen je al kennis laten maken met een huis, nog voor het op Funda staat. Met een aankoopmakelaar zit je dus op de eerste rang en heb je een sterke onderhandelingspositie.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Thoma Post Makelaars Enschede
Enschede
 
Thoma Post Makelaars Enschede

Ben je op zoek naar een woning of heb je deze gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Post Makelaars professionele begeleiding met deskundigheid, zekerheid en grote voordelen.

Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis of appartement. We gaan met je mee naar bezichtigingen, geven advies rondom een hypotheek en het kopen van een huis, en helpen je tijdens de onderhandelingen. Aspecten die er tegenwoordig toe doen, zoals duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort, houden wij nauwlettend in de gaten tijdens bezichtigingen. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om de beste aankoopprijs te realiseren voor jouw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Twentehuis Makelaars Enschede
Enschede
 
Twentehuis Makelaars Enschede
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Vera Welker Makelaars
Enschede
 
Vera Welker Makelaars

Ben je opzoek naar een koopwoning of heb je er misschien al één op het oog? Schakel ons dan in als aankoopmakelaar.

Wij geven je een realistische kijk op de situatie en voorzien je van onafhankelijk advies. Je droomhuis vinden is op dit moment soms lastig en het kan best wat tijd in beslag nemen. Daarom helpen we je graag.

Uiteraard verrichten we als we jouw droomhuis vinden de onderhandeling, waarbij we gebruik maken van onze volledige kennis van zaken en zonder emotionele afweging. We zetten ons netwerk in om ‘er tussen te komen’ en gebruiken onze deskundigheid & ervaring om de onderhandeling tot een goed resultaat te brengen. Zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs, regel wij alles m.b.t de afwikkeling en het papierwerk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Makelaars Enschede
Enschede
 
Woonaccent Makelaars Enschede

Je bent op zoek naar een nieuw huis in de regio Enschede. Als aankoopmakelaar in Enschede vinden we samen jouw droomwoning zonder dat je jouw woonwensen op hoeft te geven. Wij merken dat het steeds vaker een uitdaging is om er op tijd bij te zijn en niet achter het net te vissen. Hierdoor worden eisen en woonwensen steeds gemakkelijker losgelaten. Wij laten ons niet leiden door emoties en realiseren voor jou de beste deal met het meeste woongenot.

Samen vinden we je droomhuis
Waarom wil je verhuizen? Wat zijn je eisen en wensen m.b.t. een nieuwe woning? Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij van Woonaccent Makelaars Enschede gaan graag met jou in gesprek om je te helpen bij het vinden van jouw beste woonoplossing. Wil je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen of heb je vragen over onze aankoopdienst? Neem dan contact met ons op via 053 - 4802444. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo