Makelaars Haarlem

TEST

Sorteren op naam
CDB Makelaars - Charles de Bie Makelaars Haarlem
Haarlem
 
CDB Makelaars - Charles de Bie Makelaars Haarlem

U kunt CDB Makelaars inschakelen om uw droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht. Het is ook mogelijk dat u zelf al een woning op het oog heeft en op het punt staat een van de grootste aankopen in uw leven te doen.

Het is een prachthuis en de roze bril gaat op. De verkopende makelaars presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal voor eventuele mindere punten. Op dit moment heeft u behoefte aan een aankoopmakelaar. Wat kan CDB Makelaars als NVM-aankoopmakelaar o.a. voor u betekenen?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hoekstra en Van Eck Makelaars Haarlem
Haarlem
 
Hoekstra en Van Eck Makelaars Haarlem

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Huizenstede
Haarlem
 
Huizenstede

Een huis kopen is een belangrijke beslissing waar je graag hulp en advies bij wilt hebben. Hoeveel moet je bieden, zijn er verborgen gebreken en is de aankoop wel een verstandige keuze? Wij geven je advies bij het kopen van de juiste woning die past bij jouw woonwensen en financiële mogelijkheden.

De voordelen van je eigen Huizenstede makelaar op een rij…

  • …als eerste op de hoogte van het aanbod in Haarlem en omstreken
  • …nauwkeurige analyse van je woonwensen
  • …deskundige begeleiding bij bezichtigingen
  • …oog voor reële waarde en bouwkundige gebreken
  • …eventuele juridische zaken worden geregeld
  • …professionele onderhandelaars over de prijs

Huizenstede Makelaars heeft ruim 25 jaar ervaring in de huizenmarkt in Haarlem en omstreken. We zijn een middelgroot kantoor, een supereffectief team en staan altijd voor je klaar. Vanaf het moment dat je start met het oriënteren tot en met de overdracht van de woning zullen we je begeleiden. Tevens kun je na de aankoop van je nieuwe woning ook altijd nog bij ons terecht voor vragen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Leef! Makelaars
Haarlem
 
Leef! Makelaars

Je wilt een woning in Haarlem of omgeving kopen en een nieuw thuis creëren. Het kopen van een woning kan soms ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. De makelaars van Leef! zijn gespecialiseerd om jou professioneel bij deze belangrijke stap te begeleiden en jou zo goed mogelijk te helpen. Leef! Makelaars is jouw aankoopmakelaar in Haarlem. Samen vinden we jouw droomhuis!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Een aankoopmakelaar van Leef! Makelaars:

heeft (veelal) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
kent de markt, de stad, de wijken en woningen in Haarlem als zijn eigen broekzak;
is een kundige onderhandelaar;
begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
is kritisch en eerlijk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden Haarlem
Haarlem
 
Makelaardij Van der Linden Haarlem

Elke dag kijken naar het nieuwste woningaanbod op Funda en steeds mis je net de boot. Of je ziet een verhuiswagen voor de deur van je droomhuis en je hebt het niet eens op Funda zien staan. Herkenbaar?

Aankoopmakelaar vindt je huis in krimpend woningaanbod
Het aantal woningen dat te koop staat is het afgelopen jaar in de zogenaamde krappe regio's met meer dan 40% afgenomen en dat maakt het vinden van een geschikte woning een hele uitdaging. En niet alleen voor jou als woningzoeker. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten. Maar met het juiste netwerk, kennis van de huizenmarkt, professionele en gedreven aankoopmakelaars, vinden we dat droomhuis zeker. We zorgen dat we er gelijk bij zijn en zetten ons netwerk optimaal in.

Aankoopmakelaar kiest uitgekiende onderhandelingstrategie 
Niet alleen bij het vinden van het huis, maar ook bij de bezichtigingen mag je op ons rekenen. Onderhandelen doen we volgens een uitgekiende strategie, waarbij we de juiste balans vinden tussen een reële prijs en het niet laten schieten van jouw droomhuis. Ook in het juridische traject, mag je op onze expertise rekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mooijekind Vleut Makelaars
Haarlem
 
Mooijekind Vleut Makelaars

U speelt met het idee een huis te kopen. Binnen ons team hebben wij makelaars met aankoopbegeleiding als expertise. Ze hebben een sterk netwerk, hebben stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Wij zien uw droomwoning als eerste, weten precies wat de marktwaarde is en zijn er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Overspaern Makelaardij
Haarlem
 
Overspaern Makelaardij

Het aankopen van een huis is een grote beslissing. Er komt waarschijnlijk van alles op je af waar je nog nooit eerder mee te maken hebt gehad. Om alles helder te kunnen blijven zien, is het prettig om naast enthousiasme en doelgerichtheid ook gebruik te kunnen maken van rust, kennis en ervaring. Daarom helpen wij bij jou graag met de aankoop van jouw nieuwe woning in Haarlem en omgeving.

 

Wist je dat ons kantoor in 2021 & 2022 het meest aankopende makelaarskantoor van Haarlem is geworden? (Bron: NVM)

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Spaarneduin makelaars
Haarlem
 
Spaarneduin makelaars

Het kopen van een huis doe je waarschijnlijk niet vaak. Allerlei emoties zijn van invloed op het aankoopproces en voor dat ene leuke huis moet je in korte tijd veel beslissingen nemen.

Wij hebben kennis van de markt en een jarenlange ervaring met begeleiding van kopers. Daarom is het interessant om een zoekopdracht bij ons kantoor te plaatsen. Wij komen daarvoor graag met je in gesprek.
Wij zijn op de hoogte van het nieuwste aanbod en zoeken actief met je mee. We maken gebruik van Copaan, een prachtig systeem waarmee je heel goed je woonwensen in kaart kan brengen.

Alle relevante informatie die nodig is voor de aankoopbeslissing hebben we in huis of kunnen we opvragen, denk hierbij aan de reële marktwaarde, funderingsproblemen, vochtproblemen, bestemmingsplannen en de bouwkundige staat van de aan te kopen woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VK Makelaars & Taxateurs
Haarlem
 
VK Makelaars & Taxateurs

Full Service aankoopbegeleiding

De meest voorkomende aankoopbegeleiding is de Full Service aankoopbegeleiding. Hierbij gaan wij samen meerdere huizen bezichtigen en net zo lang door tot wij succesvol jouw droomhuis hebben gevonden.

Gerichte aankoopbegeleiding
Heb je al een huis op het oog dat je wilt kopen en heb je dit huis misschien zelfs al bezichtigd? Dan kunnen wij jou helpen om dat ene specifieke huis te kopen met deze dienst.

Onderhandel hulp
De meest basis vorm die wij aanbieden is enkel de hulp bij het onderhandelen om succesvol het huis aan te kopen wat je bezichtigd hebt. Voor jou als particuliere zoeker zit het voordeel erin dat je hele beperkte makelaarskosten hebt, maar toch de onderhandelvoordelen van een aankoop via een aankoopmakelaar. Bij deze basis variant gaan wij dus niet mee het huis bezichtigen en kunnen wij je niet adviseren over de juridische en bouwkundige aspecten van het huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen Haarlem
Haarlem
 
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen Haarl

Je staat voor de waarschijnlijk grootste aankoop van je leven: een eigen huis. En of dit nu je eerste woning of al je tweede of derde thuis wordt, het blijft een spannend avontuur. Op emotioneel, maar zeker ook op financieel vlak.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen: VLIEG makelaars geeft je graag deskundig advies en helpt je bij het aankoopproces. Vanaf de inventarisatie van jouw woonwensen totdat je de sleutels van je nieuwe droomhuis ontvangt. Samen met jou gaan we het avontuur aan!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo