Makelaars Hilversum

TEST

Sorteren op naam
De Gooische Makelaar B.V. De enige echte!
Hilversum
 
De Gooische Makelaar B.V. De enige echte!

Een huis kopen moet vooral leuk zijn. Uren zoeken op Funda en alvast een kijkje nemen in uw toekomstige woonwijk. Heerlijk! Maar op enig moment wordt het serieus en dan slaat vaak de twijfel toe. Past dit huis wel in mijn budget? En is de vraagprijs niet te hoog? Wat als ik volgend jaar mijn baan verlies? Deze en nog veel meer vragen en twijfels bespreken we uitgebreid met u zodat u uitstekend voorbereid bent wanneer u een goede selectie huizen gaat bezichtigen. Uiteraard gaan we mee zodat we samen over het huis kunnen praten en alle plussen en minnen op een rijtje kunnen zetten.

De juiste prijs
Als u uw droomhuis heeft gevonden gaan we met de verkoper onderhandelen over de prijs zodat u altijd de juiste prijs betaalt die binnen uw budget past. Ook bepalen we in overleg met de verkoper wanneer u het huis kunt betrekken en welke andere zaken nog geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld de verkoop van uw huidige huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hillen Garantiemakelaars | Makelaar Hilversum
Hilversum
 
Hillen Garantiemakelaars | Makelaar Hilversum

Een huis kopen in Hilversum? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Hilversum: Hillen Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Hilversum maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Hillen Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Hilversum!

Huis kopen in Hilversum met een aankoopmakelaar
Huis kopen in Hilversum kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Hillen Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen in Hilversum .

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
HJPost Makelaars B.V. | NVM Makelaar Hilversum | VVE Beheer
Hilversum
 
HJPost Makelaars B.V. | NVM Makelaar Hilversum | V

Een huis kopen is een grote stap die over het algemeen maar een paar keer in uw leven wordt gemaakt. Het is daarom verstandig om u te laten begeleiden door een aankoopmakelaar die met jarenlange ervaring en kennis van de markt alleen uw belang voor ogen heeft.

Eerst zoeken 
Zoeken doen we op basis van een persoonlijk gesprek of naar aanleiding van uw zoekopdracht. Aan de hand van de wensenlijst/ criteria ontvangt u het dagelijks wisselend aanbod per email.

Woningen selecteren en bezichtigen
Springt er een huis uit? Dan plannen wij de bezichtiging en gaan we samen kijken. Kritisch bekijken we de woning en bepalen we of het voldoet aan uw wensen én of het goed voelt.

Waarde en technische staat
Bent u enthousiast geworden naar aanleiding van de bezichtiging? Dan bepalen wij vakkundig de marktwaarde, courantheid en bouwkundige staat. We regelen eventueel een bouwkundige keuring. Daarnaast checken we juridische aspecten, eventuele aanwezigheid olietank, Kadaster en bestemmingsplannen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Home Solution | Real estate agency Hilversum
Hilversum
 
Home Solution | Real estate agency Hilversum

Waarom heb je een aankoopmakelaar nodig?
Een makelaar uit jouw regio kent als geen ander de lokale huizenmarkt en is bekend met de regelgeving.

Kan ik de kosten van een aankoopmakelaar meefinancieren?
Ja, dat is mogelijk (Deze kosten zijn echter niet aftrekbaar). De hoogte van het te verstrekken hypotheekbedrag dient uiteraard wel toereikend te zijn.

Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt?
Ja dat is zeker mogelijk ! Op het moment dat u uw toekomstige huis heeft gevonden, kunnen wij de woning gaan opnemen en u informeren en adviseren over de belangrijke aspecten. Vanaf dat moment kunnen wij het aankooptraject oppakken en begeleiden.

Zien jullie ook de verbouwingsmogelijkheden van een op te knappen woning, of moet ik daar een architect voor meenemen?
Ja dit doen wij zeker. We zeggen ook altijd tegen onze aankoopklanten dat ze voornamelijk moeten letten op de potentie van een woning. Is het groot genoeg? Dan kan in principe veel. We kijken altijd hoe ruimtes beter ingedeeld kunnen worden, waarbij we dus letten op de meerwaarde. Maar natuurlijk ook op het woongenot. Al onze makelaars hebben zelf ook hun eigen woningen volledig gerenoveerd, en we zitten al zo lang in het vak dat deze kennis en inzichten een absolute meerwaarde biedt aan onze klanten.

Wanneer ben ik in onderhandeling?
Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op je bod door een tegenbod te doen. Je bent echter nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij jouw bod met de verkoper zal bespreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
JSR | Buijs Regiomakelaars - Makelaar Hilversum
Hilversum
 
JSR | Buijs Regiomakelaars - Makelaar Hilversum

De aankoop van een nieuw huis is altijd spannend. Past het wel in uw budget, hoe staat het met de bestemmingsplannen, wat is een reële koopsom, hoe is de bouwkundige staat?

Buijs Regiomakelaars staat voor u klaar om u als aankoopmakelaar te ondersteunen. Ons uitgebreide netwerk, vele contacten, nuchtere kijk op het huis en het scherp kunnen onderhandelen maakt dat wij veelvuldig door kopers gevraagd worden ze bij te staan.  

Als aankoopmakelaar begeleiden wij u vanaf de zoektocht tot aan de overdracht bij de notaris. Dit betekent onder andere dat wij meegaan met de bezichtigingen, kijken naar de bouwkundige gebreken en juridische aspecten, de onderhandelingen voor u uitvoeren en de koopovereenkomst controleren. 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van uw huidige woning. 

Benieuwd naar onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek met één van onze makelaars!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Hilversum - Van Vulpen & Roozenburg Makelaars
Hilversum
 
Makelaar Hilversum - Van Vulpen & Roozenburg M

We zitten bovenop het actuele woningaanbod en de prijsontwikkelingen. Zo kunnen we tot de beste aanpak komen voor jouw nieuwe huis! We onderhandelen voor je en zien geen enkele kans over het hoofd. 
 
WIJ ZOEKEN VOOR JOU

Aan de hand van je specifieke woonwensen.

WIJ KIJKEN MET JE MEE

Met een deskundige blik adviseren wij je of dit huis een bod waard is.
 
WIJ BIEDEN VOOR JOU
En adviseren je over een eerlijke koopprijs en begeleiden het gehele aankooptraject.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schotsman Makelaardij
Hilversum
 
Schotsman Makelaardij

Verandering geeft energie! U bent op zoek naar een nieuw huis; in de huidige markt is dit een uitdaging; het aanbod is schaars en huizen worden snel verkocht. Wij kunnen u vakkundig begeleiden en snel handelen in iedere fase van het koopproces.
 
Bij ons mag u het volgende verwachten;Snelheid! Huizen staan steeds korter te koop door de grote vraag. Wij zitten er bovenop!
Ontzorgen! Door onze persoonlijke begeleiding en onze specialistische mensen kunnen wij u service bieden op het gebied van alle facetten die komen kijken bij de aankoop van een huis.
Zo scherp mogelijke prijs! Wij zullen ten alle tijden het hoofd koel houden tijdens de onderhandelingen zodat u niet te veel betaalt.
 
Wij zullen er dan ook alles aandoen om samen met u de sleutel te vinden van uw nieuwe droomhuis. Neem nu contact (contactfomulier link) met ons op en bekijk de mogelijkheden.
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schuitema Hoekstra en van Eck Hilversum
Hilversum
 
Schuitema Hoekstra en van Eck Hilversum

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod. 

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van der Helm & Co. Makelaars
Hilversum
 
Van der Helm & Co. Makelaars

Misschien krijgt u het "juiste gevoel" bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie.

Van der Helm & Co Makelaars vindt een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken. Daarnaast zijn wij altijd snel op de hoogte van het huidige woningaanbod in Hilversum en omstreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo