Makelaars Lelystad

TEST

Sorteren op naam
AB wonen makelaars
Lelystad
 
AB wonen makelaars

Een huis kopen in Lelystad kan een uitdaging zijn in de huidige krappe woningmarkt. Laat je daarom begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar, zoals AB Wonen Makelaars, die in Lelystad en omstreken dagelijks succesvol hiermee bezig is.

Elke dag zijn we druk in de weer op voor onze opdrachtgevers te zoeken naar geschikte woningen. Samen bepalen we vervolgens welke onderdelen in het verkoop proces belangrijk zijn.
AB Wonen Makelaars vindt “aankopen” de leukste tak van sport en het contact met opdrachtgevers is vaak persoonlijk en intensief.

Een aantal potentiële kopers hebben ook nog hun eigen woning te verkopen, waarbij je met korting een totaalpakket kunt afnemen en zo de nog te verkopen woning ook voor bemiddelen gaat. Dit heeft voordelen omdat ‘overlap’ in verhuizen tot een minimum bespaard kan worden en flinke korting bedongen kan worden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Buisman Makelaars B.V.
Lelystad
 
Buisman Makelaars B.V.

Bij het kopen en/of verkopen van een huis komt heel wat kijken. Alleen al de beslissing om uw huis te verkopen en/of op zoek te gaan naar uw (volgende) droomhuis heeft impact. Zeker als het uw eerste huis betreft. U moet aan veel dingen denken en ondanks dat het een bijzondere en vaak leuke tijd is, kan het soms ook spannend zijn. Zelfs als u al vaker een huis heeft gekocht of verkocht, blijft een verkoop en/of aankoop een grote stap in uw leven.

De mensen van Buisman Makelaars begrijpen dit als geen ander en staan u graag terzijde. Wij zorgen dat u zich bij ons en gedurende het traject op uw gemak voelt. Niet alleen omdat ons kantoor doet denken aan een huiskamer, maar ook door de zorgvuldigheid waarmee wij u in dit traject begeleiden. Samen met u gaan wij op zoek naar uw droomhuis en/of de beste koper voor uw huis. Wij zorgen ervoor dat het hele traject soepel en ontspannen verloopt, zodat u vooral van deze belangrijke stap geniet.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Actieve Makelaar
Lelystad
 
De Actieve Makelaar

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in jouw leven. Heb je jouw droomhuis gezien en wil je een bod doen, dan kun je ons inschakelen als aankoopmakelaar. We behartigen dan jouw belangen als aankopende partij. Voor ons is het kopen van een huis gesneden koek. Laat ons doen waar we goed in zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dop Makelaars
Lelystad
 
Dop Makelaars

Indien u besluit om op zoek te gaan naar een (vakantie)woning in Frankrijk of Nederland, dan maken wij met veel plezier een vrij­blijvend afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor: gezamenlijk inventariseren wij uw wensen. Vervolgens gaat Dop Makelaars aan de slag om een selectie van de woningen te maken die ons inziens aan uw wensen voldoen. Hierbij maken wij gebruik van ons netwerk en verdiepen wij ons ook in de woningen die worden aangeboden middels de ’stille verkoop’. Op basis van deze selectie maken we vervolgens een shortlist van woningen die we gezamenlijk met u gaan bezichtigen. Tijdens deze bezich­tigingen richt Dop Makelaars zich op alle zaken die van belang zijn zoals o.a. de bouwtechnische gesteldheid van de woning, de eventueel aanwezige erfdienst­baarheden en tal van omgevingsfactoren.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Holtmaat Makelaardij
Lelystad
 
Holtmaat Makelaardij

Het kopen van een huis is een ingrijpende beslissing in ieders leven, die niet zonder gevolgen weer ongedaan gemaakt kan worden. Daarom wil ik u daarbij graag helpen.

Ik werk onafhankelijk en geheel in uw belang. En ik kan wel zeggen dat ik mijn courtage van
EUR 1000,=  (inclusief btw) altijd ruimschoots terugverdien voor mijn cliënten.

U ontvangt onbeperkte hulp bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen, kortom: bij de aankoop van uw woning!

U krijgt bij mij geen deeldiensten, maar onbeperkte hulp bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en begeleiden van de aankoop van uw woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
huiSter makelaar
Lelystad
 
huiSter makelaar

Ik ben Angenita   'Ansjenita',

en heb de afgelopen jaren o.a. 250+ woningverkopen succesvol en met plezier mogen begeleiden.

Sinds eind 2018 vond ik het tijd om mijn passie voort te zetten, door onder eigen vlag met 'huiSter makelaar' verder te gaan. Zo kan ik  onderscheid maken door dicht bij mijzelf te blijven.  

Persoonlijk en service-gericht werken, met zorg en veel aandacht voor de opdrachtgever, resulterend in het beste resultaat voor ú. 

Daarbij houd ik van korte lijnen en pro-actief communiceren, dus ook buiten kantoortijden.


Stap voor stap neem ik u mee door alle facetten van de verkoop; professioneel, zakelijk en juridisch goed geregeld. Voor de verkoop maakt huiSter makelaar gebruik van een ruim klantenbestand, social media en natuurlijk het alom bekende FUNDA.

'ik vind het belangrijk om een goede 'klik' met mijn opdrachtgever te hebben, zodat ik u en uw woning met het juiste gevoel kan vertegenwoordigen.'

Maar wát geeft ú een goed en vertrouwd gevoel?   


Ik hoor dat graag van u,

Neem gerust contact op, want ook uw huis verdient een Ster!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kam & Bronotte makelaars B.V.
Lelystad
 
Kam & Bronotte makelaars B.V.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Lelystad? Heeft u binnen ons aanbod geen passende woning gevonden? Bent u steeds nét te laat, of wordt u steeds overboden? Neem dan nú één van onze aankoopmakelaars in de hand!

Het aantal beschikbaar te koop staande woningen is in de afgelopen jaren flink afgenomen. Het vinden van een geschikte woning is een hele uitdaging! Niet alleen voor u-, maar ook wij als aankoopmakelaar moeten erg kort op de bal zitten. Met ons grote netwerk, kennis in de huizenmarkt in Lelystad (e.o.) en enthousiaste en gedreven aankoopmakelaars moeten wij uw droomwoning zeker kunnen vinden!

Niet alleen bij de zoektocht naar een geschikte woning, maar ook bij bezichtigingen kunt u op ons rekenen. Net als dat wij een (succesvol) fullservice verkoopmakelaar zijn, zullen wij u ook alles uit handen nemen bij de aankoop van een woning. Het uitbrengen van een bod, het onderhandelen en bij het juridische traject kunt u rekenen op onze expertise. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kopen met Kijken Makelaardij
Lelystad
 
Kopen met Kijken Makelaardij

Als het gaat om de aankoop van uw leven laten wij niets aan het toeval over… U toch ook niet?

In deze overspannen woningmarkt krijgt een koper nauwelijks tijd om enige onderzoek te doen. Vaak is de agenda al vol en kunt u niet meer terecht.
En als u wel terecht kunt, moet u vaak al na een korte bezichtiging gelijk een bod plaatsen. Maar hoeveel moet u overbieden om kans te maken? Wat is de woning werkelijk waard? En hoe is de staat van de woning? Allemaal vragen waar wij antwoord op hebben.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Lelystad, Uw Bevlogen Makelaar
Lelystad
 
Makelaardij Lelystad, Uw Bevlogen Makelaar

Makelaardij Lelystad is het makelaarskantoor van nu. Centraal gelegen in Lelystad, in de wijk de Kempenaar, tegenover de Albert Heijn. Waar voldoende gratis parkeergelegenheid is. Ik onderscheid mij door, naar u te luisteren, sublieme service te verlenen en uitgebreid de tijd voor u te nemen.

Ik begrijp waar u behoefte aan heeft, bij het (ver)kopen van een woning. Wilt u contact via WhatsApp, geen probleem. Bezichtigingen buiten kantoortijden, geen probleem. U kunt bij mij binnenlopen tot 18.00 uur. Als u niet op zoek bent naar een traditioneel makelaarskantoor, uw woning wil verkopen voor een goede prijs en zonder zorgen, zijn wij wellicht een match.

Dynamisch, korte lijnen en professioneel. Aangenaam, Makelaardij Lelystad!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden Lelystad
Lelystad
 
Makelaardij Van der Linden Lelystad

De huizenmarkt trekt aan. De Randstad loopt hierin duidelijk voorop, maar ook in Lelystad zit de woningmarkt weer duidelijk in de lift. Goed nieuws dus als je een eigen huis hebt in Lelystad. Er is weer volop dynamiek in de Lelystadse markt. Niet alleen mensen vanuit de Randstad besluiten om voor Lelystad te kiezen voor de rust, ruimte en de goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook Lelystedelingen kiezen er weer voor om hun verhuisplannen uit de ijskast te halen en een woonstap vooruit te maken. Heb je verhuisplannen? Dan is het goed om te weten wat onze makelaars voor je kunnen betekenen.

De nauwe banden die we hebben met onze vestigingen in Amsterdam en Almere, zorgen ervoor dat we dagelijks potentiële kopers naar onze vestiging in Lelystad doorverwezen krijgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Rademakelaars
Lelystad
 
Rademakelaars

Bij het aankopen van een huis krijgt je te maken met de makelaar van de verkopende partij, de verkoopmakelaar. Deze verkoopmakelaar behartigt niet jouw belangen, maar die van de verkoper. Het is dan ook zeer verstandig om zelf een makelaar mee te nemen, een aankoopmakelaar. De aankoopmakelaar verdient zichzelf terug door jouw belang te behartigen en met name scherpe onderhandelingen te voeren.

Ook krijg je van de aankoopmakelaar antwoord op de vragen: “Vragen ze niet een te hoge prijs?”, “Hoeveel is het huis waard?”, “Wat moet ik bieden?” en “Zijn er geen gebreken in de woning?” 

Recentelijk hebben wij in Almere, Lelystad, maar ook daarbuiten succesvol kunnen aankopen voor onze opdrachtgevers en hun woonwensen in vervulling kunnen laten gaan. Wij begeleiden je graag bij alle stappen in het aankoopproces.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars Hypotheken Verzekeringen
Lelystad
 
VLIEG Makelaars Hypotheken Verzekeringen

Je staat voor de waarschijnlijk grootste aankoop van je leven: een eigen huis. En of dit nu je eerste woning of al je tweede of derde thuis wordt, het blijft een spannend avontuur. Op emotioneel, maar zeker ook op financieel vlak.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen: VLIEG makelaars geeft je graag deskundig advies en helpt je bij het aankoopproces. Vanaf de inventarisatie van jouw woonwensen totdat je de sleutels van je nieuwe droomhuis ontvangt. Samen met jou gaan we het avontuur aan!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo