Makelaars Nijmegen

TEST

Sorteren op naam
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst & Judith Cornelissen
Nijmegen
 
Aankoopmakelaardij Attis van der Horst & Judit

Aankoopmakelaardij Attis van der Horst & Judith Cornelissen is een makelaarskantoor in Nijmegen dat zich uitsluitend richt op het begeleiden van kopers.

Tegenwoordig is het bemachtigen van een woning een stuk moeilijker dan enkele jaren geleden. De schaarste in Nijmegen en omgeving is echt merkbaar. Dit vraagt dus om een eigentijdse aanpak, waarbij een goed bod in combinatie met de juiste voorwaarden van groot belang is.

Een aankoopmakelaar is de oplossing om jouw droomwoning alsnog te bemachtigen. Wat jouw aankoopproces ook is, aankoopmakelaar Attis van der Horst & Judith Cornelissen helpt jou altijd!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gelsing Makelaardij
Nijmegen
 
Gelsing Makelaardij

Jouw aankoopmakelaar in Nijmegen en omstreken - Zorgeloos een huis kopen
Van ‘Te koop’ naar ‘Aangekocht’! Onze aankoopklanten krijgen 'toegang' tot het grijze circuit. Er is namelijk méér aanbod dan wat er te zien is op Funda. Een aankoopmakelaar heeft verder een aantal concrete voordelen:
 

 • Je betaalt ons pas op het moment dat wij succesvol een woning of appartement hebben aangekocht. (No Cure No Pay)
 • Alle afspraken worden vooraf besproken en op papier gezet, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
 • Bij een gelijk bod heb je een voordeel t.o.v. kopers zonder makelaar.
 • Beperkt de schade bij overbieden. Wij zorgen ervoor dat je niet te veel overbiedt en dat iedere keuze, een weloverwogen keuze is.
 • Onze register makelaars hebben kennis van de woningmarkt en hebben inzicht in de werkelijke verkoopbaarheid van je huis. Deze waarde kan dan worden meegenomen om te bepalen tot welke prijsklasse je kan aankopen.
 • Onze makelaars zorgen ervoor dat je gedurende het hele traject een sparringpartner hebt voor alle bijkomende zaken.

Het kopen van een huis is vaak een ingewikkeld en stressvol proces. We vinden het belangrijk om in de zoektocht naar je droomhuis zorgvuldig te werk te gaan. We doorlopen daarbij altijd onderstaande stappen. Zo vergeten wij niets en kopen wij je woning of appartement met succes aan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hans Janssen Garantiemakelaars
Nijmegen
 
Hans Janssen Garantiemakelaars

Een huis kopen in Nijmegen met Hans Janssen Garantiemakelaars is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken? Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen in Nijmegen een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Zoek je naast een aankoopmakelaar in Nijmegen ook een verkoopmakelaar in Nijmegen? Kijk dan eens wat we voor jou kunnen betekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Nijmegen
Nijmegen
 
Hendriks Makelaardij Nijmegen

De zoektocht naar je droomhuis begint met het op een rijtje zetten van jouw woonwensen. Heb je een voorkeur voor een bepaalde wijk of een bepaald stadsdeel? In wat voor type woning wil je graag gaan wonen? En over hoeveel slaapkamers dient de woning te beschikken? Allemaal zaken die je tijdens een gratis en vrijblijvend woonadviesgesprek met onze aankoopmakelaar bespreekt.

Fysiek of virtueel woonadviesgesprek inplannen? Neem contact op met jouw dichtstbijzijnde vestiging van Hendriks Makelaardij. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hermsen Garantiemakelaars
Nijmegen
 
Hermsen Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Nijmegen? Groot gelijk, want het is een prachtige stad. Of je in de binnenstad, aan de bosrand zoals Nijmegen-Oost of de Waalkade wil wonen, Hermsen Garantiemakelaars staat voor je klaar. We zijn op de hoogte van nieuwbouw, bestaande bouw en zelfs huizen die nog niet officieel op de markt zijn. Dit komt door ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de lokale markt. Zie aanbod koopwoningen Nijmegen voor de huizen die nu te koop staan.

Onze begeleiding bij het kopen van een huis in Nijmegen garandeert je niet alleen de perfecte woning, maar ook de beste service. We richten ons namelijk op klanttevredenheid (zie ook onze reviews), zijn altijd bereikbaar, zorgen ervoor dat je weet wat je koopt en plannen bezichtigingen wanneer jou dat uitkomt. Toch niet tevreden? Dan kan je zonder problemen annuleren.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Homan Makelaardij Nijmegen
Nijmegen
 
Homan Makelaardij Nijmegen

Huis (aan) kopen in Nijmegen of omstreken? De huizenmarkt in Nijmegen en omgeving is hectisch. Veel mensen willen momenteel een nieuwe woning kopen. De betaalbaarheid is mede door de lage hypotheekrente uitstekend. Dat maakt dit hét moment om te kopen!

Maar wat is nu de juiste koopprijs? Voor een koper kan het lastig zijn de juiste prijs te bepalen. Mede daarom heeft u voordeel bij een makelaar met verstand van zaken en de juiste contacten. Zodat u met zijn hulp eindelijk uw droomhuis kunt kopen.


Uw belang staat voorop!
Wanneer u een huis gaat kopen heeft u in vrijwel altijd te maken met een verkopende makelaar. Dat is een professional met maar één doel: een zo hoog mogelijke vraagprijs realiseren voor de woning. Een aankoopmakelaar van Homan Makelaardij behartigt in dit geval enkel en alleen uw belangen.

Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos een huis kunt kopen in Nijmegen en daarbij de juiste prijs betaald en u behoed voor een miskoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
InBeeld Makelaardij
Nijmegen
 
InBeeld Makelaardij

Een huis kopen is een grote investering en een belangrijke beslissing. Wanneer je op het punt staat je droomhuis te kopen, is de prijs leidend en de emotie bepalend. Juist daarom is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wat doet een aankoopmakelaar? Alles, als je dat wenst, van het vinden van dé woning tot de sleuteloverdracht.
 
Aankoopmakelaar of niet?
Kies je voor Inbeeld Makelaardij als jouw aankoopmakelaar, dan kun je dit van ons verwachten:

 • Kennismakingsgesprek

 • Jouw droomhuis vinden

 • Bezichtigingen regelen en begeleiden

 • Onderhandelen

 • Koopcontract, eindinspectie en overdracht 

 • Sparringpartner

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Jan van Lieshout Makelaardij o.g.
Nijmegen
 
Jan van Lieshout Makelaardij o.g.

Wij bieden u een makelaar die het makelaarsvak naar een hoger niveau tilt. De combinatie van moderne technieken met grote vakinhoudelijke kennis zorgen ervoor dat wij in staat zijn om uw nieuwe huis zonder zorgen te kopen.

Jan van Lieshout is al vele jaren makelaar in omgeving Nijmegen en daarnaast docent bij verschillende makelaarsopleidingen. Daardoor weet hij tot in detail wat het beste is voor u. Zo kunt u zich volledig focussen op uw droomhuis, zonder u zorgen te maken over, de meestal juist belangrijke, randzaken.

Als u uw huis via ons koopt geven wij u duidelijkheid en inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het zoeken naar en het kopen van uw huis. Wij werken volgens een vaste “formule” met aankoopsucces. Daarvoor gebruiken wij een stappenplan die specifiek voor u wordt ingericht. Om uw droomhuis te vinden is meer nodig dan een zoektocht op Funda:

 •  Hoe zit het met de bouwtechnische staat van de woning?
 •  Met welke juridische aspecten dient rekening gehouden te worden?
 •  Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen?
 •  Hoe zit het met de informatie die de gemeente, het Kadaster en het Bodemloket verschaffen?
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kolmeijer Makelaars Nijmegen
Nijmegen
 
Kolmeijer Makelaars Nijmegen

Je ziet onze borden niet voor niets overal staan! Hoe kan het dat een makelaar zelfs in de crisis tijd is blijven groeien? Het antwoord: marktkennis, altijd enthousiast blijven en blijven vernieuwen. De crisis is inmiddels allang weer vergeten maar onze speerpunten blijven hetzelfde. De manier van verkopen is in de huidige markt wel weer anders. Het gaat er niet om óf de woning wordt verkocht, maar voor hoeveel de woning wordt verkocht. En daar maakt Kolmeijer Makelaars Nijmegen het verschil!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Marjan van Heerde
Nijmegen
 
Marjan van Heerde

Heb je nog geen nieuwe woning op het oog maar wil je wel een nieuwe woning kopen? Als aankoopmakelaar helpen wij natuurlijk ook graag bij het vinden van jouw nieuwe thuis. We zijn er voor je in het hele aankooptraject dan wel onderdelen ervan, om jou zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Vooral in de huidige tijd met een krappe woningmarkt, veel geïnteresseerden en vaak ook tijdsdruk, is een aankoopmakelaar voor jouw nieuwe woning in Nijmegen, geen overbodige luxe.

Als koper heb je te maken met de verkoopmakelaar die alleen oog heeft voor de belangen van de verkoper. Je bent enthousiast en hebt misschien al allerlei plannen gemaakt voor de inrichting of je ziet jezelf er al wonen. Erg knap wanneer je dan nog goede onderhandelingen kunt voeren… Neem daarom een ervaren aankoopmakelaar mee!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ooststede Makelaars
Nijmegen
 
Ooststede Makelaars

Ooststede Makelaars: jouw NVM aankoopmakelaar voor de regio Nijmegen en Arnhem!

De onroerend goed markt is momenteel erg hectisch. Woningen worden verkocht voordat je zelfs maar hebt kunnen kijken en vaak nog tegen opbod. Juist daarom is het belangrijk Ooststede Makelaars als aankoopmakelaar mee te nemen die je koopkans aanzienlijk vergroot, die objectief naar de woning kijkt en die professioneel kan onderhandelen. Dit kan ook als je al een aantrekkelijke woning op internet gevonden hebt en wilt gaan bezichtigen met een eigen aankoopmakelaar. Daarnaast hebben wij een krachtige positie binnen het makelaarsnetwerk wat de slagingskans extra vergroot.
 

Wat doen wij:

 • Waardebepaling: Wat is de juiste waarde en biedprijs
 • Onderhandelen: Welke aanpak geeft het beste resultaat
 • Afhandelen: Wat moet in jouw belang opgenomen worden in de koopakte
 • Controle: Gaat de voortgang zoals afgesproken
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Open makelaars Nijmegen
Nijmegen
 
Open makelaars Nijmegen

Wij maken van jou de beste koper! Vanzelfsprekend trekken we alle registers Open om jouw perfecte (t)huis te vinden maar we doen nog veel meer. Een verkoper wil zijn huis verkopen aan de beste koper; iemand die een bieding doet die hij snel en zonder rompslomp waar kan maken. En dat regelen wij doordat wij van jou de beste koper maken. Als beste koper krijgen we vaak de woning voor een lager bod! Want zeg eerlijk, als het jouw huis is dat te koop staat, dan verkoop je hem toch ook het liefst aan de bieder die financieel alles op orde heeft?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Pulles Makelaardij
Nijmegen
 
Pulles Makelaardij

Veel makelaars roepen dat je in de huidige markt kansloos bent zonder aankoopmakelaar. Daar zijn wij het absoluut niet mee eens. Wél geloven we dat een ervaren aankoopmakelaar je de juiste handvatten geeft om betere keuzes te maken. Keuzes waar je je nú goed bij voelt, maar ook over 10 jaar.

Het aankoopteam van Pulles Makelaardij bestaat uit een betrokken aankoopmakelaar, maar ook uit een financieel adviseur die jouw financiële slagkracht haarfijn in kaart brengt. Waarom we dat doen? In de overspannen huizenmarkt zijn verkopers niet alleen op zoek naar het hoogste bod. Ze willen ook de zekerheid dat hun huis in korte tijd, zonder gedoe en met de juiste opleverdatum wordt verkocht.

Door jou in een vroeg stadium toegang te bieden tot een groot aanbod interessante huizen, je financieel topfit te maken én je accuraat te informeren over de hoogte van je bod, maken wij van jou de allerbeste koper.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Rob Disbergen Makelaars
Nijmegen
 
Rob Disbergen Makelaars

Woning zoeken en aankopen met dé aankoopmakelaars van Nijmegen!
Schakel een ervaren aankoopmakelaar van Rob Disbergen Makelaars Nijmegen in!

Wij vernieuwen continu onze dienstverlening. Met onze uitgebreide data kunnen wij snel perfecte marktanalyses maken u beter van dienst zijn! 
Sinds 2021 werken wij met een nieuw syteem voor de aankoop van woningen: De Copaan Huizenmatcher.
Hiermee geven wij u een voorsprong op de andere potentiele kopers. Wij stellen u hiermee in staat sneller te reageren en wij bieden u een beter passend aanbod van nieuwe woningen. Uw kansen op het kopen van een woningen nemen duidelijk toe.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Soeteman makelaars
Nijmegen
 
Soeteman makelaars

Aankoopmakelaar Soeteman helpt je
Soeteman is er voor jou als je een huis wilt kopen. Wij weten precies waar we op moeten letten bij de aankoop van een huis. Omdat we dit al 50 jaar dagelijks doen, maar ook omdat we heel goed luisteren naar jouw wensen en overwegingen. Zakelijk onderhandelen is een kunst. Wij zoeken alles voor je uit en zorgen dat je jouw droomhuis zorgeloos koopt!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Strijbosch Thunnissen Makelaars
Nijmegen
 
Strijbosch Thunnissen Makelaars

U wilt een huis kopen in Nijmegen of omgeving. Een grote stap, die onze aankoopmakelaar graag samen met u zet. Strijbosch Thunnissen Makelaars in Nijmegen helpt al ruim 85 jaar starters, gezinnen en andere kopers met het vinden van een koophuis. Wij kennen de markt, de verschillende wijken en bieden vakkundig en realistisch advies. Zo vinden wij het koophuis of appartement waar u zich in thuisvoelt.

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Waar moet u bijvoorbeeld op letten tijdens een bezichtiging van een huis, hoe verloopt het onderhandelen en hoe bepaalt u wat u uiteindelijk wilt bieden? Wij gaan graag voor u aan de slag!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Anken Makelaardij o.g.
Nijmegen
 
Van Anken Makelaardij o.g.

Op zoek naar een fijn huis in Nijmegen, Lent, Berg en Dal, Groesbeek, Malden, Wijchen of Beuningen? Wil je je gezellige eengezinswoning in Nijmegen Bottendaal verruilen voor een sfeervolle jaren 30 woning in Nijmegen-Oost? Of droom je van een royaal appartement met uitzicht op de Waal?
 
Deel je ideeën met ons en stuur uw wensen naar info@vananken.nl of bel met een van onze medewerkers via 024 - 322 36 26! Want welk huis of appartement je ook zoekt, je kunt altijd rekenen op onze professionele en betrouwbare aanpak.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Breukelen Makelaardij
Nijmegen
 
Van Breukelen Makelaardij

Graag helpen wij u bij de koop van uw toekomstige woning. De toegevoegde waarde van onze dienstverlening is een waardeoordeel, advies, ontzorgen en risico inperken. Vanzelfsprekend zijn wij deskundig, beschikken over kennis, ruime ervaring en een goed inzicht in de wensen van (ver)kopers. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering en een uitstekende service. Uitzonderlijk is onze bereikbaarheid en beschikbaarheid buiten kantooruren en in het weekend. Trots zijn wij op het feit dat wij de meest representatieve en daarmee hoogste gemiddelde beoordeling op Funda hebben. Concurreren doen wij op kwaliteit. Wij hanteren voor onze vertrouwde aankoopservice een standaard courtage van 1,00 % excl. BTW (dat is 1,21 % incl. BTW) over de koopsom. Onderscheidend zijn wij met een unieke gratis aankoopservice. U krijgt de vertrouwde aankoopservice vrij van aankoopcourtage en u verplicht zich dan om de door u aangekochte woning in de toekomst via ons c.q. onze rechtsopvolgers tegen onze standaard courtage van 1,68 % excl. BTW over de toekomstige koopsom te verkopen. De gratis aankoopservice kan enkel toegepast worden in: Nijmegen, Lent, Ooij, Persingen, Ubbergen, Beek, Berg en Dal, Heilig Landstichting, Groesbeek, Molenhoek, Malden, Wijchen, Beuningen en Weurt. De gratis aankoopservice is niet van toepassing bij beleggingsobjecten en/of bedrijfsmatige aanwending

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Verbeek Brokers
Nijmegen
 
Verbeek Brokers

Een nieuwe woning kopen is een ingrijpende gebeurtenis, het is een beslissing die u neemt voor een aantal jaren. Het is daarbij belangrijk om een aankoopmakelaar in de arm te nemen, die luistert naar uw specifieke woonwensen en die u kan informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden om uw speciale woonwensen te verwezenlijken.
 

Verbeek Makelaars neemt u een hoop werk uit handen. Niet alleen bespaart een aankoopmakelaar u veel tijd, het levert ook ontspanning bij de aankoop van een woning. Een nieuwe woning kopen is immers niet alleen een ingrijpende gebeurtenis, maar ook gewoon leuk! Onderhandelen doet Verbeek Makelaars dagelijks en daardoor worden uw belangen optimaal behartigd.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo