Makelaars Zwolle

TEST

Sorteren op naam
Admono Makelaars Zwolle
Zwolle
 
Admono Makelaars Zwolle

Wij staan voor persoonlijke, échte aandacht. Bij ons bent u niet ‘de verkoper van’, maar gewoon onze relatie. De kracht van ons kantoor is dat we altijd van elkaar weten wat er speelt en dat we met u meeleven.  

Een huis kopen of verkopen is vaak een spannend proces. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat u ons altijd kunt bereiken. Onze betrokkenheid is oprecht, wij vinden het telkens opnieuw heel bijzonder om in zo’n proces met u mee te denken en te kunnen helpen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Zwolle l House2Day makelaars l aankoopmakelaar zwolle
Zwolle
 
Makelaar Zwolle l House2Day makelaars l aankoopmak

HOUSE2DAY MAKELAARS B.V. is opgericht in 2013 vanuit jarenlange ervaring in de makelaardij. Midden in de crisis hadden we genoeg van de luie houding van makelaars, en besloten we de markt te veroveren met onze eigen werkwijze. Actief, persoonlijk en modern. Klantgericht en met focus op marketing. Dit sloeg aan en zijn we meermaals verkozen tot de beste makelaar van Overijssel en top 3 van Nederland.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mevrouw De Aankoopmakelaar Zwolle
Zwolle
 
Mevrouw De Aankoopmakelaar Zwolle

Een huis kopen doet u niet elke dag. U komt tegenover de verkopende makelaar te staan die in het belang van de verkoper handelt. Met uw eigen aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker. U profiteert van de kennis van de markt, de doortastendheid en onze uitgebreide ervaring. Al vele jaren een zelfstandig kantoor tussen de andere makelaars.

 

Weet u niet precies waar u allemaal op moet letten tijdens een bezichtiging?
Is het huis bouwkundig in orde?
Weet u de juiste vragen te stellen?
Vindt u het lastig om onderhandelingen te voeren?
Dit kan echt anders: een huis kopen kan echt zonder zorgen! Met de juiste begeleiding is het ook voor u mogelijk om de goede beslissing te nemen, te achterhalen wat het huis waard is, een doordachte onderhandelingsstrategie te kiezen en precies te weten wat de kleine lettertjes betekenen in het koopcontract.

 

Kijkt u eens bij aankoop voor meer informatie of maak een afspraak met een van onze aankoopmakelaars. Wij werken vanuit diverse vestigingen om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Voorst Makelaardij
Zwolle
 
Voorst Makelaardij

Bij Voorst Makelaardij kiezen wij voor transparantie in onze makelaarskosten. Wij hanteren een full service verkooppakket, gebaseerd op de waarde van jouw woning. Hierdoor is ons verkooptarief voor iedere woningeigenaar aantrekkelijk en weet jij vooraf waar je aan toe bent.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo