Makelaars Arnhem

TEST

Sorteren op naam
BMV Makelaars
Arnhem
 
BMV Makelaars

Met 1 kantoor in Ede en 2 kantoren in Arnhem (Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid) zijn wij als makelaar actief in een groot werkgebied. Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar in de omgeving Arnhem of omgeving Ede? Dan staan wij graag voor u klaar!

Wij kennen de lokale huizenmarkt, zijn als eerste op de hoogte van de woningen die op de markt komen en hebben voor ieder (t)huis een specialist. Wij zorgen ervoor dat uw kansen op uw droomhuis worden vergroot en helpen u om de woning tegen de beste prijs te bemachtigen.

Met de aankoopservice van BMV Makelaars worden uw zorgen tijdens het gehele aankoopproces uit handen genomen, delen wij onze kennis en jarenlange ervaring met u én besparen wij u veel tijd, energie en regelwerk tijdens de zoektocht.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boutique Makelaar
Arnhem
 
Boutique Makelaar

In de huidige verhitte woningmarkt is het een aanrader een aankoopmakelaar in de arm te nemen.
Wil je niet nog een woning aan je neus voorbij laten gaan? Schakel dan onze hulp in, wij hebben passie voor wonen en willen je graag helpen.
Wij hebben een groot netwerk, zijn niet bang om advies te geven en wij zijn er écht voor jou! Heb je ons nodig voor een vraag tussendoor via de Whatsapp of wil je dat we meegaan naar een bezichtiging in het weekend? Geen probleem!

Whatsapp direct met Jeannell voor advies: (06) 20 026 099

Mensen en een huis zien “klikken” dat is wat ons betreft echt het mooiste wat er is…
Een huis kopen gaat om emotie, een klik. Wij zorgen voor het zakelijke stuk, waarbij jij de "roze bril" mag dragen, wij zorgen bij iedere stap in het proces voor het juiste advies. Op deze manier zit je straks niet met een miskoop en kom je goed beslagen ten ijs.

Lees meer +
 • Kerkstraat 25
 • info@boutiquemakelaar
 • (026) 844 87 11
 • https://www.boutiquemakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Arnhem
Arnhem
 
Hendriks Makelaardij Arnhem

Een huis of appartement kopen in Arnhem is een belangrijke stap en daar helpen wij je graag bij! Het kan lastig zijn om jouw droomhuis in regio Arnhem te vinden tussen het aanbod. Jouw droomhuis in Arnhem vinden? Gebruik onze zoekmethoden: 

• Zoek in ons woningaanbod
• Gebruik onze gratis zoekservice
• Vind je droomhuis via zoeken op woonstijl
• Een aankoopmakelaar staat voor je klaar

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Het Makelaarshuys Arnhem B.V.
Arnhem
 
Het Makelaarshuys Arnhem B.V.

Een woning kopen?

U zoekt een woning. En niet zomaar een woning. Maar uw nieuwe thuis! Met onze aankoopbegeleiding vindt u niet alleen de juiste woning, we zorgen er ook voor dat u een weloverwogen, goede aankoop doet. Heeft u zelf uw droomwoning gevonden en wilt u een aankoopmakelaar voor gerichte aankoopbegeleiding? Ook dan kunt u bij ons terecht. Met een combinatie van gedegen marktkennis en ervaring is uw aankoop bij ons in goede handen. Hoe? Dat vertellen we graag. Een woning aankopen doen we in een aantal stappen:

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kuiper Makelaardij
Arnhem
 
Kuiper Makelaardij

Geef de zoektocht naar jouw woning in Arnhem, Velp, Duiven of Westervoort uit handen aan de aankoopmakelaar in Arnhem en geniet van een persoonlijk aankooptraject waar je met plezier op kunt terugkijken. Als NVM makelaar in Arnhem beschikken we over een groot netwerk en een uitgebreide database. We brengen jou als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod, vaak nog vóórdat het op bekende verkoopsites te vinden is. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jij nét even dat streepje voor hebt.

Overleggen? Dat doen we bijvoorbeeld makkelijk en snel via WhatsApp. Zo kunnen we vlot schakelen als jouw droomwoning voorbijkomt!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Loft Makelaars
Arnhem
 
Loft Makelaars

Het zoeken naar een nieuwe woning kan een enorme klus zijn. Met onze ervaren én betrokken NVM-aankoopmakelaars heb je een streepje voor. Dankzij de grote kennis van de markt en jarenlange ervaring voelen onze makelaars haarfijn aan of een aangeboden woning 'klopt'. Zo kunnen wij voor jou gaan zoeken en bezichtigen. Zo weet je zeker dat een expert met je mij kijkt en je tussentijds van advies kan voorzien. 

Wist je dat veel mensen eerst een woning bezichtigen en daarna pas nadenken over hun financiële mogelijkheden? Bij Loft Makelaars zorgen we voor duidelijkheid. We bieden namelijk ook financieel advies aan. Zo weet je in één keer wat jouw mogelijkheden zijn. Meer weten over het aankopen of het financieel advies?  Vraag één van onze medewerkers om meer advies.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel
Arnhem
 
Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel

Een aankoopmakelaar in Arnhem vind je bij Makelaarshuys Kuyk van Oldeniel. We zijn hét adres voor aankoopadvies en aankoopbegeleiding wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning in Arnhem en omgeving. Maak je woonwensen werkelijkheid en neem contact met ons op!

 • Dé aankoopmakelaar in Arnhem
 • Gedegen kennis van de huizenmarkt in Arnhem en omgeving
 • Aankoopbegeleiding van een ervaren en gecertificeerde aankoopmakelaar
  Meer weten over alles dat komt kijken bij een huis kopen in Arnhem? We vertellen graag persoonlijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Meld je aan voor een gratis adviesgesprek.


Persoonlijke aankoopbegeleiding
De aankoop van een huis is een van de grootste aankopen van je leven. Daarom is het verstandig om niet alleen je gevoel te laten spreken, maar ook je verstand. Een aankoopmakelaar helpt je met een nuchtere blik naar de woning te kijken. Voldoet deze echt aan al je wensen, niet alleen nu, maar ook in de toekomst?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Meneer de Aankoopmakelaar Arnhem
Arnhem
 
Meneer de Aankoopmakelaar Arnhem

HUIS KOPEN IN ARNHEM

Een belangrijke stap in uw leven: het kopen van een huis! Een periode waarin veel verschillende keuzes en afwegingen moeten worden gemaakt. Waar doet u goed aan, wat zijn de diverse opties en welke keuze is nou de beste? Stappen waarbij kennis en ervaring van groot belang zijn. Wij helpen u graag in het gehele proces van het kopen van uw droomwoning. Of het nu om een appartement in Arnhem of een huis in een aangrenzende plaats gaat, Meneer de Aankoopmakelaar zorgt voor de optimale resultaten voor u.

WONEN IN DE REGIO ARNHEM
 Arnhem is de hoofdstad van de provincie Gelderland. Een populaire stad in het Oosten van het land om in te wonen door de veelzijdigheid aan voorzieningen. De stad biedt een sfeervol oud stadscentrum met woningen direct aan de singles, maar ook nieuwbouwprojecten, studentenwoningen en huizen voor elke portemonnee. Wijken zoals de Burgermeesterswijk en Hoogkamp, maar ook Malburgen-West en Malburgen-Oost zijn erg gewild.

Vanuit de aangrenzende plaatsen zoals Oosterbeek, Elst, Velp, Dieren en Westervoort is het makkelijk reizen van of naar Arnhem. Naast diverse snelwegen, heeft Arnhem een centraal gelegen treinstation en een uitgebreid busnetwerk. Vanuit Arnhem Centraal rijden trolleybussen door de hele stad en naar Oosterbeek en Velp.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Moreno Joosten Makelaardij
Arnhem
 
Moreno Joosten Makelaardij

Een huis kopen in de huidige markt: hoe pak je dat aan? De markt koelt af, waardoor je als koper iets meer ademruimte hebt gekregen. Maar wat moet je bieden? Kun je misschien zelfs onder de prijs bieden? Wij helpen je graag met de beste strategie voor het winnende bod, zonder teveel te betalen.

 

Wil jij een huis kopen? Bel ons dan zeker even. Wij hebben kennis van de markt in de regio, ervaring met onderhandelen en toegang tot handige achtergrondinformatie. En die delen we graag met je. Wat doe je zelf en waar heb je hulp bij nodig? Jij bepaalt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Open makelaars Arnhem
Arnhem
 
Open makelaars Arnhem

Zoek je een traditionele makelaar? Bel ons dan niet. Want onze aanpak is verre van traditioneel. Niet dat we de traditionele middelen schuwen, integendeel. We zetten ze alleen net even anders in. Natuurlijk gaan we niet klakkeloos aan de slag. We beginnen klein als het kan, en halen alles uit de kast als het moet. (Graag zelfs, vinden we leuk.)

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Petra De Kleermaeker Makelaardij
Arnhem
 
Petra De Kleermaeker Makelaardij

Een woning kopen; of het nou de eerste of de vijfde keer is dat u een woning koopt, het is en blijft een spannend en vaak intensief traject. Wij staan u graag bij als aankoopmakelaar!

Zoeken, beoordelen, onderhandelen: met onze schat aan ervaring en ruime kennis van de woningmarkt van Arnhem en omgeving, helpen we u graag de perfecte woning tegen de beste prijs te bemachtigen. Met ons aan uw zijde koopt u met een gerust hart een nieuwe woning.

Eerlijk duurt het langst

Wij geven altijd een eerlijk advies. Is dit de perfecte woning die precies past bij uw financiële mogelijkheden en (toekomst)wensen? Mooi! Hebben wij twijfels over de voorwaarden of de bouwkundige staat? Dan vertellen wij het ook.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
REBO Woningmakelaars
Arnhem
 
REBO Woningmakelaars

Professionele woningmakelaars
Een woning kopen is een grote stap in uw leven, die vraagt om een advies op maat: over de woning, de staat van onderhoud, de prijs en de financiering. Voor zo’n advies bent u bij de professionals van REBO Woningmakelaars aan het juiste adres. Onze makelaars zijn gecertificeerde specialisten die lid zijn van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. U kunt dus vertrouwen op hun kwaliteit.

Lokale kennis
Onze makelaars hebben veel vakkennis. Bovendien kennen ze de regionale woningmarkt goed, omdat ze er zelf wonen. Daardoor kunnen zij u goed adviseren. Niet alleen over de reële aankoop- of verkoopprijs, maar ook over de buurt die bij u past. Bovendien horen wij vaak al dat een huis op de markt gaat komen voordat het bordje ‘te koop’ in de tuin wordt gezet. Dat komt ook doordat wij een netwerk van kantoren hebben, die allemaal het regionale en plaatselijke huizenaanbod in de gaten houden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Ek Garantiemakelaars
Arnhem
 
Van Ek Garantiemakelaars

Voor jouw zoektocht naar een huis, een appartement of nieuwbouwproject laat jij je helpen door de Van Ek Garantiemakelaars. Samen vinden wij jouw droomhuis. Een deskundige makelaar inschakelen is geen overbodige luxe. Er moet namelijk veel worden geregeld. Wij helpen je in ieder fase van het kopen van een huis in Arnhem.

Als Garantiemakelaar geeft van Ek je ook een aantal garanties. Deze bieden extra zekerheid tijdens het kopen van een huis in Arnhem. De belangrijkste is tevredenheidsgarantie. Lees onze klantbeoordelingen om te zien waar deze garantie op gebaseerd is. Onze andere garanties bij het kopen van een huis in Arnhem:s

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Sonsbeeck makelaars
Arnhem
 
Van Sonsbeeck makelaars

U heeft de beslissing gemaakt: u wilt een nieuw huis kopen in Arnhem. De perfecte woning vinden die voldoet aan al uw wensen en behoeftes is behoorlijk lastig. Een makelaar kan u helpen bij deze zoektocht. Van Sonsbeeck makelaars kent de huizenmarkt in Arnhem en omgeving, de ontwikkelingen in de regio en de prijscategorieën als geen ander.

Wij begeleiden u graag bij de aankoop van uw nieuwe huis of appartement. U krijgt uw eigen aankoopmakelaar toegewezen die al uw vragen eerlijk en deskundig beantwoordt. De ideale woning voor u vinden lukt ons, omdat wij gebruik maken van onze deskundigheid en ons brede netwerk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Willemsen makelaars
Arnhem
 
Willemsen makelaars

De zoektocht naar uw droomhuis kan in de huidige markt behoorlijk uitdagend zijn. Met de ondersteuning van onze actieve NVM-aankoopmakelaars hoeft u geen concessies te doen aan uw wensenpakket. We beschikken over de juiste marktkennis en hebben een groot netwerk van makelaars en verkopers in de regio. Persoonlijke begeleiding van A tot Z, dát is de aankoopservice van Willemsen makelaars.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Zigt
Arnhem
 
Zigt

Jouw oog is gevallen op een koopwoning in Arnhem of omgeving. Of je bent nog op zoek naar jouw droomwoning. Dan kan het fijn zijn als je hulp krijgt bij het bekijken van je financiële mogelijkheden en het onderhandelen van een reële aankoopprijs. Want je wilt immers dat jouw nieuwe woning, of dat nu een nieuwbouwwoning of bestaande woning is, voldoet aan jouw woonwensen, budget en beleving.

Ook wil je misschien advies over wat je kunt doen met je huidige woning die nog moet worden verkocht. Het is belangrijk dat je nadenkt over specifieke zaken. Zo heb je een leidraad nodig bij het zoeken naar een woning. De volgende basisvragen helpen jou hierbij op weg:

 •  Zoek je bestaande bouw of nieuwbouw?
 • In welk gebied zou je willen wonen?
 • Wil je dat alles kant-en-klaar is of ga je een kluswoning niet uit de weg?
 • Hoe belangrijk is een tuin, garage of eigen parkeerplaats voor jou?
 • Hoeveel kamers heb je nu en in de toekomst nodig?
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo