Makelaars Delft

TEST

Sorteren op naam
Bjornd Makelaardij
Delft
 
Bjornd Makelaardij

Een makelaar is van oudsher iemand die adviseert over elk aspect van woningen en ander onroerend goed. Een makelaar is een vertrouwenspersoon !

Gedurende de jaren is er verandering opgetreden: makelaars worden steeds vaker gezien als mensen die veel verdienen en er weinig voor doen. Echter onze ervaring is dat de klanten die wij geholpen hebben juist zeer tevreden zijn met de geleverde prestatie. 

Wij zorgen voor rust zodat u de juiste beslissingen kunt maken, door goed overleg, kennis van zaken en goede contacten met alle partijen. 

Wat is de woning waard, wat moet ik bieden, zie ik niets over het hoofd, hoe snel moet ik handelen... Allemaal vragen waar  wij u antwoord op kunnen geven. Samen met uw persoonlijke makelaar gaat u aan de slag en woont u snel in uw droomhuis tegen de juiste voorwaarden en prijs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hof van Delft Makelaardij
Delft
 
Hof van Delft Makelaardij

Denk aan uw eigen NVM Aankoopmakelaar.

Het nieuwe huis van uw dromen heeft u op internet gezien of u bent er al gaan kijken. Het kopen van een ander huis is niet iets dat u dagelijks doet, nu is dat net wel onze dagelijkse bezigheid. Denkt u bijvoorbeeld aan de bouwkundige gebreken, erfdienstbaarheden, bestemmingsplan enzovoort. Dit zijn maar een paar aspecten waar u wellicht niet aan denkt bij het nemen van een dergelijk grote beslissing. Een beslissing waarbij u zich niet moet laten leiden door uw eigen emoties, maar door de ervaring en kennis van uw eigen NVM Aankoopmakelaar van Hof van Delft Makelaardij.

Met ons als uw eigen NVM Aankoopmakelaar aan uw zijde bent u verzekerd van de deskundige begeleiding die u de nodige ellende kan besparen en wij voorkomen dat u te veel betaald voor uw nieuwe woning.

Wat kunt u van ons verwachten:

 • De makelaars van Hof van Delft Makelaardij hebben met al hun ervaring en kennis van de markt een zeer goed oog voor de waarde van de woning, met ons advies weet u zeker dat u nooit te veel betaald voor uw nieuwe huis.
 • Wij verschaffen u alle informatie die u nodig heeft bij het kopen van een huis. U kunt daarbij denken aan advies over de bouwkundige aspecten van het huis. De juridische kant, erfdienstbaarheden, kettingbedingen, aanschrijvingen, bodemkwaliteit. Mogelijk zegt het u niets. Geen zorgen, wij zoeken het allemaal voor u uit en beperken zo uw risico’s.
 • Natuurlijk mag u van ons in de onderhandelingen verwachten dat wij de laagste prijs voor u uit het vuur slepen, dat is immers uw belang en wij behartigen uw en enkel uw belang bij het aankopen van een nieuw huis.
 • Wanneer de koop gesloten is, zorgen wij er voor dat het gehele proces in goede banen wordt geleid tot en met de notaris, daar heeft u geen omkijken naar.
 • De begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning kost geld. Met ons prestatiegericht tarief maken we eens te meer duidelijk dat we voor u aan het werk zijn. 

De voordelen voor een koopopdracht nog even op een rij:

 • Risicobeperking en zekerheid over de aankoop van het nieuwe huis.
 • De laagste koopsom dankzij onze inzet tijdens de onderhandelingen.
 • Het bespaart u een heleboel tijd door onze kennis op juridisch en bouwkundig gebied.
 • Door onze inzet komt u tot een snellere koop.
 • Het gemak dat wij het hele proces tot en met de notaris voor u uit handen nemen.


Met uw eigen NVM Aankoopmakelaar heeft u de beste deal!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Marloes Makelaars
Delft
 
Marloes Makelaars

Reeds een leuke woning op het oog? Of wel een wensenlijstje, maar nog niet de woning gevonden die hierbij aansluit? Marloes Makelaars begeleidt u graag in het aankooptraject!

Hoe gaan wij te werk?

 • Tijdens een persoonlijk gesprek, maken wij een inventarisatie van uw woonwensen. Aan welke vereisten moet uw ideale woning voldoen? Aan de hand hiervan stellen wij een zoekprofiel op
 • Wij maken een selectie van passende woningen die overeenkomen met uw profiel en spreken de opties uitvoerig met u door
 • Tijd om een kijkje te nemen, de bezichtigingen worden ingepland. Wij beoordelen de objecten op basis van de eerder opgestelde criteria. Wij geven u een objectief en eerlijk advies
 • Het moment is daar, uw droomhuis is gevonden! Wij behartigen uw belangen tijdens de onderhandelingen met de verkopende partij en houden u gedurende dit proces goed op de hoogte. Wij streven ernaar een gunstige aankoop voor u te realiseren
 • Wij controleren de koop- en transportakte zorgvuldig, zodat er niets over het hoofd wordt gezien
 • Op de dag van transport zal eerst nog een eindinspectie plaatsvinden, waarna we gezamenlijk naar de notaris gaan voor de overdracht
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Prinsenstad Makelaardij
Delft
 
Prinsenstad Makelaardij

Wanneer je een huis wilt kopen dat te koop staat in Delft of omgeving, bieden wij aan om met Prinsenstad Makelaardij aan het werk te gaan. Wij nemen je veel werk uit handen, geven degelijke en betrouwbare adviezen en helpen je graag en goed bij een van de belangrijkste beslissingen in je leven.

Een aankoopmakelaar inschakelen is altijd verstandig
De vraag of je met een Prinsenstad Makelaardij wilt werken, hangt af van wat je zelf wilt doen en/of je voldoende kennis hebt om het aankoopproces zelfstandig te doorlopen. Ook de regio, stad of wijk waarbinnen je wilt kopen speelt hierbij een rol. In sommige stadsdelen is de druk op de woningmarkt nog altijd hoog in andere delen van de stad lijkt deze inmiddels af te nemen. Prinsenstad Makelaardij kent de lokale markt kan zo voor jou het verschil maken!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Rea Nederland
Delft
 
Rea Nederland

De dienstverlening van REA combineert klantvriendelijkheid met gedegen kennis van de Bulgaarse onroerend goed markt en cultuur. Met REA heeft u toegang tot:

Nederlandse en Bulgaarse specialisten op het gebied van onroerend goed
Een ruime database met een gevarieerd aanbod van objecten
Consultancy service - Juridische experts, immigratie- en accountancy experts en aanvullende juridische diensten.
Onze advocaten staan op de lijst van aanbevolen advocaten van de Britse Ambassade in Sofia

Wat doen we?
We begeleiden u door het hele proces:

 • Wij zoeken en vinden de beste objecten voor u
 • Bezichtiging van het onroerend goed
 • Juridische controle op eigenaarschap, schulden op het onroerend goed en juridische beperkingen
 • Afhandeling van alle relevante administratieve formaliteiten en documenten
 • Advies en vertegenwoordiging
 • Opstellen en ondertekening van het voorlopige en definitieve koopcontract
 • Aangifte van het onroerend goed bij de Bulgaarse belastingdienst

Daarnaast biedt REA diverse aanvullende diensten, zoals:

 • Uitvoeren van een diepgaand juridisch onderzoek naar de status van het object (rapport in het Engels, desgewenst vertaald in het Nederlands)
 • Indien nodig, registratie van een firma in Bulgarije
 • Afsluiten van verzekeringen
 • Beveiliging
 • Betaling van jaarlijkse kosten
 • Verhuur, beheer en onderhoud van het onroerend goed
 • Inhuren van aannemers voor renovatie en bouwprojecten en controle bij de werkzaamheden
 • Advies en persoonlijke begeleiding bij het afhandelen van visum - en immigratie procedures
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Real Estate Agency J E Mouthaan
Delft
 
Real Estate Agency J E Mouthaan

Bent u op zoek naar uw droomhuis maar u weet niet waar u moet beginnen? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in! Hij behartigd uitsluitend úw belangen en begeleid u door het aankoopproces heen en staat u bij met raad en daad! Hij wijst u op de eventuele minpunten, beoordeeld de vraagprijs, schakelt advies van derden in wanneer nodig, onderhandeld over de prijs en rond samen met u de gehele zaak af bij de notaris. Ben u nieuwsgierig geworden naar Ed Mouthaan, onze specialist op het gebied woningen aankopen? Neem contact met ons op en wij informeren u over onze scherpe aankooptarieven!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Roepman Makelaardij NVM
Delft
 
Roepman Makelaardij NVM

Je droomhuis koop je met de aankoopmakelaar van Roepman Makelaardij

Oude huizen zijn geliefd (zeker in de oude binnenstad van Delft), maar vertonen vaak ook mankementen. Als je geen bouwkundige bent, is het lastig om in te schatten welke maatregelen genomen moeten worden om het huis weer in goede staat te brengen.

Een goede aankoopmakelaar kan vooraf al aardig inschatten welke investeringen je zult moeten doen.

Een huis kopen is vaak de grootste uitgave die mensen doen tijdens hun leven. Helaas is er niet altijd voldoende tijd om over zo’n grote beslissing na te denken en moet er vaak snel besloten worden, zeker als de markt schaars is.

Pas op voor emotionele beslissingen. Juist als het op onderhandelen aankomt, is het zaak je hoofd koel te houden. Door een aankoopmakelaar voor je te laten bieden, is de kans veel kleiner dat je teveel voor een huis betaalt. Hij is immers alleen rationeel bij het huis betrokken, maar kan ook, dankzij zijn deskundigheid en ervaring, veel beter inschatten wat de werkelijke waarde is van het huis. Ook zal hij je wijzen op eventuele ontbindende voorwaarden die je aan het bod kunt koppelen. Te denken valt aan het voorbehoud financiering en het bouwtechnisch voorbehoud.

Het is verstandig de koopovereenkomst die door de verkopende partij wordt opgesteld, goed te laten controleren door een makelaar van ons kantoor, voordat je ondertekent.

Het is niet eenvoudig een goede hypotheek af te sluiten. Er zijn immers zeer veel aanbieders met allemaal eigen voorwaarden en regeltjes. Wij kunnen je helpen door de bomen het bos weer te zien. De partijen waarmee wij samenwerken kunnen goed inschatten welke hypotheek in jouw situatie het beste is. Daardoor kun je op termijn veel geld besparen.

Vlak voordat je naar de notaris gaat, zullen wij met u de woning inspecteren. Het kan namelijk best zijn dat er tussen het sluiten van de koopovereenkomst en de levering schade aan het huis is ontstaan. De verkoper moet die schade eerst herstellen of vergoeden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
V en W Makelaars Delft
Delft
 
V en W Makelaars Delft

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en u kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Op Funda kunt u zelfs snel laten uitrekenen of het huis van uw keuze ook financieel haalbaar is. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen, worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is.

Want hoe vaak komt het niet voor dat mensen een huis kopen waarvan achteraf blijkt dat er veel te veel voor betaald is? Of waarbij de buurt toch veel minder leuk is dan aanvankelijk werd gedacht? Het kan daarom geen kwaad om - ook al doe je een aantal zaken zelf - toch een adviseur in de arm te nemen die u voor vervelende scenario’s kan behoeden. V&W Makelaars luistert naar uw wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan u wijzen op alternatieven waar u zelf nooit op zou komen. Maar wij kunnen meer voor u betekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Daal Makelaardij
Delft
 
Van Daal Makelaardij

Het aankopen van een woning is een belangrijk en vaak intensief proces waar veel bij komt kijken, meer dan u in eerste instantie zou kunnen verwachten. Neem daarom na een tweede bezichtiging uw eigen NVM Aankoopmakelaar in de armen die uw belangen behartigt. 
Hij wijst u op eventuele minpunten van het huis, beoordeelt de vraagprijs, checkt belangrijke gegevens en bestemmingsplannen, onderhandelt voor u de beste prijs en helpt bij de afwikkeling. Zo bent u verzekerd van een goede aankoop. De aankoopmakelaars van Van Daal Makelaardij hebben kennis van de lokale markt en voorzien u tijdens het aankoopproces van deskundig advies en de beste services. Dit tegen een aantrekkelijk vast tarief.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Gulden Makelaardij
Delft
 
Van Gulden Makelaardij

De huidige woningmarkt is nog zelden zo hectisch geweest
Bij zowel het kopen als het verkopen van uw woning komt een hoop kijken. Wat is het huis waard? Wat zijn de regels? Waar heb ik recht op? Wat is er mogelijk? Waar moet ik beginnen? Laat Van Gulden Makelaardij jouw aankoopmakelaar of verkoopmakelaar zijn in bijvoorbeeld Delft, Den Hoorn, Schipluiden of Rijswijk en zorg ervoor dat uw verhuisplannen zo degelijk en soepel mogelijk verlopen.

Met een aankoopmakelaar in Delft sta je sterker

Bij het kopen van een huis in Delft sta je, door het inschakelen van een aankoopmakelaar van Van Gulden Makelaardij, een heel stuk sterker ten opzichte van andere bieders die geen makelaar hebben. Met een aankoopmakelaar krijg je sneller een afspraak, meer informatie en breng je een beter en sterkte bod uit op jouw droomwoning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Silfhout en Hogetoorn Wereldmakelaars
Delft
 
Van Silfhout en Hogetoorn Wereldmakelaars

U wilt een nieuw huis kopen en weet precies wat u wilt, maar u heeft het huis nog niet gevonden. Of u vindt het lastig om te bepalen wat uw droomhuis is en waar u moet zoeken. Aan de hand van een gesprek bij ons kantoor maken we uw wensenlijstje compleet. Daarna gaan we actief op zoek, wij weten als geen ander waar u op moet letten bij de aankoop van uw huis. Wij zetten ons maximaal in voor uw droomhuis. Niet voor niets staan we al jaren in de top drie en hebben al twee keer de titel ‘De NVM Aankoopmakelaar Regio Haaglanden’ mogen ontvangen. Wij helpen u graag uw droomhuis vinden via de volgende stappen:

STAP 1: ORIËNTEREN
Tijdens een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor leggen wij u uit hoe het gehele proces van het kopen van een woning in zijn werk gaat en wat wij in dat proces voor u kunnen betekenen.

Samen met u inventariseren wij uw zoekcriteria en woonwensen. Tevens bepalen we de regio waarbinnen u zoekt en op welke woonwijken wij ons moeten richten om uw ideale woning te vinden. Indien u besluit tot een opdracht tot begeleiding bij aankoop bevestigen wij dit schriftelijk waarbij u een overzicht ontvangt van uw zoekcriteria en van het huidige woningaanbod dat aan uw criteria voldoet.

STAP 2: BEZICHTIGEN
Zodra u een woning krijgt aangeboden die uw belangstelling wekt kunt u contact opnemen met ons kantoor en maken wij voor u een bezichtigingsafspraak met de verkopend makelaar en in onze eigen agenda. Tijdens het bezichtigen van de woningen zullen wij u begeleiden.

STAP 3: ONDERHANDELEN
Indien u belangstelling heeft voor de woning bespreken wij met u de beste onderhandelingsstrategie, de oplevering en de (ontbindende) voorwaarden, zoals financiering en/of bouwkundige keuring.

STAP 4: KOPEN EN FINANCIËREN
Na ondertekening van de koopakte door de verkoper nodigen wij u uit de akte bij ons op kantoor te ondertekenen. Indien u wenst verwijzen wij u door naar een goede hypotheekadviseur.

STAP 5: DE DAG VAN DE OVERDRACHT
Op de dag van de overdracht controleren wij samen met u, in de woning, of alle afspraken zijn nagekomen. Daarbij checken we ook de leveringsakte en de nota van afrekening voor u.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ZO makelaars Delft
Delft
 
ZO makelaars Delft

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en je kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Op funda kun je zelfs snel laten uitrekenen of het huis van je keuze ook financieel haalbaar is. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen, worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is. 

Want hoe vaak komt het niet voor dat mensen een huis kopen waarvan achteraf blijkt dat er veel te veel voor betaald is? Of waarbij de buurt toch veel minder leuk is dan aanvankelijk werd gedacht? Het kan daarom geen kwaad om - ook al doe je een aantal zaken zelf - toch een adviseur in de arm te nemen die je voor vervelende scenario’s kan behoeden. Een goede aankoopmakelaar van de NVM luistert naar je wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan je wijzen op alternatieven waar je zelf nooit op zou komen. Maar een aankoopmakelaar kan nog veel meer voor je betekenen. 

Goede redenen om een aankoopmakelaar in de arm nemen 
De aankoopmakelaar houdt zich aan de NVM-erecode, dat hij je duidelijk adviseert over de rol die hij heeft bij de transactie. Voor de aankoop van jouw droomhuis is het dus verstandig om je te laten bijstaan door een NVM-aankoopmakelaar. 

Oude huizen zijn geliefd, maar vertonen vaak ook mankementen. Als je geen bouwkundige bent, is het lastig om in te schatten welke maatregelen genomen moeten worden om het huis weer in goede staat te brengen. Een goede aankoopmakelaar kan vooraf al aardig inschatten welke investeringen je zult moeten doen. 

Een huis kopen is vaak de grootste uitgave die mensen doen tijdens hun leven. Helaas is er niet altijd voldoende tijd om over zo’n grote beslissing na te denken en moet er vaak snel besloten worden, zeker als de markt schaars is. Pas op voor emotionele beslissingen. Juist als het op onderhandelen aankomt, is het zaak je hoofd koel te houden. Door een aankoopmakelaar voor je te laten bieden, is de kans veel kleiner dat je teveel voor een huis betaalt. Hij is immers alleen rationeel bij het huis betrokken, maar kan ook, dankzij zijn deskundigheid en ervaring, veel beter inschatten wat de werkelijke waarde is van het huis. Ook zal hij je wijzen op eventuele ontbindende voorwaarden die je aan het bod kunt koppelen. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo