Makelaars Leeuwarden

TEST

Sorteren op naam
Bosma De Witte Makelaars
Leeuwarden
 
Bosma De Witte Makelaars

Goede adviezen en de juiste ondersteuning in deze gekke woningmarkt. Dat is wat wij willen bieden met onze aankoopbegeleiding. 

In de huidige woningmarkt stijgen de woningprijzen, neemt het aanbod af en worden huizen sneller verkocht. Daarom is het juist van belang goed geïnformeerd te worden over de staat van de woning, de omgeving, woningmarkt en prijzen. 

Wij gaan samen op zoek naar die ene woning. Met 3 NVM-makelaars en taxateurs heeft Bosma de Witte dè expertise in huis en houden wij u met beide benen op de grond. Met veel ervaring in de stad Leeuwarden en tevens in het buitengebied met o.a.  "boerenspultsjes" kunnen wij u voorzien van het juiste advies.

Bent u ook benieuwd naar onze aankoopbegeleiding? Neem gerust contact met ons op via (058) 216 05 00, info@bosmadewitte.nl of kom gerust een keer langs bij ons op kantoor. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Vos Makelaardij Leeuwarden
Leeuwarden
 
De Vos Makelaardij Leeuwarden

Een huis of appartement kopen is een grote stap waar wij graag bij helpen. We weten als geen ander hoe spannend en stressvol een huis kopen kan zijn.

Daar hebben wij inmiddels jarenlang ervaring mee en wordt (zeer) positief beoordeeld door onze klanten, namelijk met gemiddeld een 9 of hoger!

 

Het kopen van een woning doet u in het algemeen maar een paar keer in het leven. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Echter betaalt u ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het alleen een bezichtiging.

In Leeuwarden en omstreken zijn wij de enige aankoopmakelaar die jou de vrijheid geeft om te kiezen wat u op dat moment van een aankoopmakelaar nodig hebt. U betaalt alleen wat u afneemt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Duinstra Melis Makelaars Leeuwarden
Leeuwarden
 
Duinstra Melis Makelaars Leeuwarden

''Voorkom verrassingen en bespaar tijd én geld''
Het kopen van een woning, bijvoorbeeld bij een huis kopen in Friesland of in Leeuwarden, is voor veel mensen een grote stap, en dat begrijpen wij helemaal. Maar toch heb je in de huidige overspannen woningmarkt vaak weinig tijd en moet je vaak snel keuzes maken. Daarnaast komen er veel zaken bij kijken waar je als koper niet altijd evenveel vanaf weet. Maar, maak je dan wel de juiste keuzes? Bied je wel genoeg, of juist veel meer dan de woning waard is? Zijn er geen belangrijke zaken met betrekking tot de woning die je eigenlijk moet weten? Ben je er klaar mee om continu achter het net te vissen? Het inschakelen van hulp bij de aankoop van een woning kan een hoop vervelende verrassingen voorkomen. Wij bij Duinstra Melis Makelaars begeleiden je graag bij de aankoop van je nieuwe woning. Schakel ons in als:
Aankoopcoach en aankoopmakelaar
Het begint met het doorgeven van je zoekprofiel. Op de huidige verkopersmarkt zal een slimme verkoper altijd zoveel mogelijk online een woning aanbieden om de maximale opbrengst uit de markt te halen. Hierdoor zal je in de praktijk vaak zelf de woning net zo snel zien op social media of Funda als wij zelf. Soms zien we een woning wel net even eerder en sturen we de informatie naar je door. Wat we vervolgens voor je doen hangt af van de keuze tussen aankoopcoach of aankoopmakelaar. Weet je nog niet wat beter bij je past? geen probleem, je kan altijd later nog uitbreiden van aankoopcoach naar aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Frans Hettema Makelaardij
Leeuwarden
 
Frans Hettema Makelaardij

Een huis kopen, hoe pak ik dat aan? Je hebt besloten het huis van jouw dromen te willen kopen. Dat is een hele stap en dan wil je niks aan het toeval overlaten. Het is op dit moment een echte verkopersmarkt en er zijn veel kapers op de kust. Professionele aankoopbegeleiding is dan onmisbaar. 

Er komen vast veel vragen bij je op, zoals wat is een goed openingsbod op het huis? Op basis van welke voorwaarden moet ik bieden? Betaal ik niet teveel voor het huis? Dit is maar een kleine greep uit de vragen waarmee jij als koper te maken krijgt. Ervaar de toegevoegde waarde van onze aankoopmakelaar Leeuwarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
FRYSK makelaars
Leeuwarden
 
FRYSK makelaars

Op dit moment zijn er meer huizenzoekers dan beschikbare huizen. Om gek van te worden toch? Want jij vist steeds achter het net. Enorm frustrerend. Omdat geen woning, situatie of koper gelijk is, krijg je bij FRYSK een aankoopdienst op maat. Hoe je ervoor zorgt dat jij de beste koper wordt van die gewilde woning? Wij weten het. Laat ons je helpen. Je koopt een woning met FRYSK voor het vaste, lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw.

Huis kopen tegen voordelig all-in tarief

Voor het vaste lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw zijn wij al jouw aankoopmakelaar. Dat bedrag verdien je heel gemakkelijk terug. Hoe dat zit, leggen we je graag uit in een gratis adviesgesprek. Bij een huis kopen, komt meer kijken dan alleen een leuk huis vinden. Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle lichten op groen staan. FRYSK creëert de beste situatie om de beste koper te worden, waardoor jij snel jouw slag kunt slaan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
G2 Makelaars Leeuwarden
Leeuwarden
 
G2 Makelaars Leeuwarden

Een eerste huis, een nieuwe plek of gezinsuitbreiding? Er zijn zoveel redenen om een huis te kopen. Wij zijn benieuwd naar die van jou en maken je graag wegwijs in het gehele aankoopproces! Naast een nauwe samenwerking met Friesland Direkt betreft jouw hypotheek, is het mogelijk om diverse expertise in huis te halen. Denk aan een bouwkundig specialist of een taxateur. Bij het aanvragen van jouw hypotheek is namelijk een taxatierapport van belang.

De inschakeling van deze expertise is niet bij het aankoopcourtage inbegrepen. Weten wat voor jouw persoonlijke situatie geldt? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek aan, we nemen graag de tijd voor je.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hellema Makelaars
Leeuwarden
 
Hellema Makelaars

Heeft u uw droomwoning gevonden? Dan wel in Leeuwarden of daarbuiten? Bent u het huis in gedachten misschien zelfs al een beetje aan het inrichten? Juist dan is het van belang het hoofd koel te houden en een deskundige aankoopmakelaar in de arm te nemen. Want u wilt het huis voor een goede prijs kopen en u niet te veel laten beïnvloeden door uw roze bril ...

Bij Hellema Makelaars begrijpen we uw enthousiasme maar al te goed. Wij zorgen voor de onmisbare objectieve en realistische blik en halen alles uit de kast voor een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. We begeleiden u deskundig en op maat, tot en met het moment van overdracht bij de notaris. Zo stapt u met de sleutel én een goed gevoel de woning van uw dromen in. Schakel ons direct in als aankoopmakelaar!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Lamberink Makelaars | Makelaar Leeuwarden
Leeuwarden
 
Lamberink Makelaars | Makelaar Leeuwarden

Ineens ziet u hét ideale huis of appartement te koop staan. U spreekt een bezichtiging af en inderdaad, hier ziet u zichzelf wel wonen.

Maar ja… hoe nu verder?

Wat is de bouwkundige staat? Zijn er dingen die ik over het hoofd zie? Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker, wat doe ik als er meer kapers op de kust zijn? De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs? En vooral… wat moet ik bieden?

 
Vragen die u moeilijk aan de makelaar van de verkoper kunt stellen. Hij is immers jouw tegenpartij en heeft de taak een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren. Maar wie behartigt uw belangen als potentiele koper?

Het gaat om een van de grootste financiële investeringen in een mensenleven. Daarom is het verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand die op professionele wijze uw belangen behartigt en voor u de kastanjes uit het vuur haalt in de onderhandelingen met de makelaar van de tegenpartij.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Dijkstra
Leeuwarden
 
Makelaardij Dijkstra

Wil je graag een huis kopen in Drachten? Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Er zijn uiteraard veel mogelijkheden om een woning te zoeken, maar hoe vind je de juiste woning en nog belangrijker, wat ga je doen als je die hebt gevonden? Ga je zelf op onderzoek uit of neem je een eigen makelaar mee? Een aankoopmakelaar van Dijkstra Makelaars komt op voor jou belangen en geeft je een realistisch en onafhankelijk advies. Dit zorgt voor rust en zekerheid!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Friesland
Leeuwarden
 
Makelaardij Friesland

Met zekerheid jouw droomhuis kopen. Voor de laagste prijs natuurlijk!

Objectief
Het kopen van een huis doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of je deze woning wilt gaan kopen ja of nee.

Om die reden is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wij geven je toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen de bezichtigingsafspraken en gaan mee kijken. Maar trekken je ook weer op aarde door objectief te kijken of jouw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

No cure, no pay!
Heb je kriebels in je buik bij een woning? Dan helpen wij je om voor de laagste prijs op basis van No cure, No Pay de trotse bezitter te worden van jouw droomhuis. Samen bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen aan de hand hiervan een bod uit. Bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht maar ook hierna! Lukt het ons niet om de woning aan te kopen? Dan ben je ons niets verschuldigd. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Hoekstra Leeuwarden
Leeuwarden
 
Makelaardij Hoekstra Leeuwarden

Een aankoopmakelaar is onmisbaar bij de aankoop van een huis.
Ook in Friesland schakelen telkens meer zoekers een aankoopmakelaar in. Wij horen u nu denken; ‘Maar wat doet zo’n aankoopmakelaar dan precies?’ en ‘Is het inschakelen van een aankoopmakelaar mijn geld wel waard?’. Laten we duidelijk zijn: met deze krappe huizenmarkt moet u slim kunnen handelen. En met een Hoekstra Aankoopmakelaar bent u de rest net dat ene stapje voor. Hoe? 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
NVM Makelaardij Laurens Beimers B.V.
Leeuwarden
 
NVM Makelaardij Laurens Beimers B.V.

Omdat je niet overal aan kunt denken helpen wij jou bij het kopen van een nieuwe woning. Wij gaan graag met je mee naar een bezichtiging. Of wij nemen de onderhandelingen voor onze rekening. Kortom, alles om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze! Dan woon jij straks in dat ene huis wat precies past bij jouw wensen en mogelijkheden.

Je kunt bij ons kosteloos een realtime-zoekopdracht aanmaken, die je ook zelf continu kunt wijzigen. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van het meest recente aanbod van alle makelaars (nog voor het op Funda staat) dat past bij jouw woonwensen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
POPMA MAKELAARS
Leeuwarden
 
POPMA MAKELAARS

Wij begeleiden opdrachtgevers bij de zoektocht naar en bij de aankoop van een woning. Starters, doorstromers en ook woningzoekenden van buiten de provincie zijn in de loop der jaren geslaagd dankzij de deskundige aankoopbegeleiding van ons team.

Bespreken van uw wensen en behoeften
Het traject van het aankopen van een woning is voor iedereen verschillend. Welke omgeving spreekt u het meeste aan, hoeveel slaapkamers zijn gewenst en mag het een gedateerde woning zijn? Wellicht zijn er alternatieven waar u nog niet aan heeft gedacht.

Graag bespreken wij in een afspraak op ons kantoor of telefonisch hoe wij u hierin kunnen ondersteunen en begeleiden. Dit is de beste manier om u kennis te laten maken met onze toegevoegde waarde.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Scheenstra Makelaars
Leeuwarden
 
Scheenstra Makelaars

Je wilt een huis kopen in Leeuwarden of in de omgeving van Leeuwarden. Daarvoor ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Leeuwarden. Bij Scheenstra Makelaars zit je goed. Bij het kopen van een woning komt er veel op je af: de zoektocht naar hét droomhuis, de bezichtigingen, het bieden op het huis waar je enthousiast van wordt, het in orde maken van de financiering en misschien daarnaast ook wel het verkopen van je huidige woning. Bij Scheenstra Makelaars vind je de aankoopmakelaar in Leeuwarden die je tijdens het gehele proces persoonlijk bijstaat en ontzorgt waar mogelijk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
SUZ Makelaars
Leeuwarden
 
SUZ Makelaars

Jij wilt of jullie willen graag een woning aankopen in Leeuwarden of Friesland. Het kan prettig zijn om net even die extra paar ogen te hebben tijdens de zoektocht naar een woning. Wij van SUZ Makelaars staan jou/jullie graag bij met deskundig advies tijdens de zoektocht en aankoop afhandeling.

Hoe gaan we te werk?

Samen brengen we in kaart welke eisen en wensen jij/jullie hebben voor de nieuwe woning. Op basis daarvan gaan we op zoek. Wanneer er een potentiële woning(en) tussen zit, dan gaan we in ieder geval:

de woning waarde beoordelen
onderzoek doen naar juridische, fiscale, bouwkundige en andere aspecten
plannen en begeleiden van de bezichtigingen
adviseren en onderhandelen waar nodig
adviseren over de koopovereenkomst
begeleiding bij de afwikkeling
Voor woningaankopen geldt bij SUZ Makelaars altijd no cure no pay. Oftewel, wordt er geen woning aangekocht dan rekenen wij ook geen kosten!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Tadema Makelaars
Leeuwarden
 
Tadema Makelaars

Het aanbod aan woningen is klein. Het aantal woningzoekenden is groot. Wil je in de huidige woningmarkt slagen in het kopen van een woning wees dan optimaal voorbereid.
Laat Tadema Makelaars je daarbij helpen!

In 5 Stappen Naar Jouw Droomwoning

 • Jouw financiën op orde
  Een hypotheekadviseur brengt jouw financiële mogelijkheden glashelder in kaart. Geen lange wachttijden voor een afspraak, via ons heb je binnen enkele dagen duidelijkheid en kunnen we slagvaardig de woningmarkt op!
 • Kennis van de woningmarkt
  Tadema Makelaars weet alles wat er in de woningmarkt plaats vindt. Wij kennen de prijzen van recent verkochte woningen. Wij kennen de kwaliteit en historie van woningen die te koop worden aangeboden. Én wij weten al van woningen nog vóórdat deze op Funda worden vermeld. Dat alles willen wij graag met jou delen!
 • Samen bezichtigen
  Bezichtigen van een woning doe je niet alleen.
  Wij gaan met jou mee en zetten samen met jou de sterke en minder sterke punten van de woning op een rijtje.
 • Voorkom overbieden
  Als gecertificeerd Taxateur doen wij een waardeschatting van de woning. Zo voorkom je dat je (ongemerkt) teveel betaalt wat zelfs tot gevolg kan hebben dat de hypotheek niet kan worden verstrekt. Ook maken wij een inschatting van te verwachten biedingen en bepalen we met jou de beste biedingsstrategie.
 •  Alles uit handen
  Een woning kopen doe je maar een paar keer in je leven. Ontzorg jezelf en laat ons jou door het hele aankoopproces begeleiden. Van koopcontract tot notarisoverdracht en zelfs daarna mag je vertrouwen op de kennis en kunde van Tadema Makelaars. En dat alles op basis van No Cure No Pay!
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
WESSEL Makelaardij Leeuwarden
Leeuwarden
 
WESSEL Makelaardij Leeuwarden

Wil je een woning kopen? Heb je een huis gevonden dat aan je wensen en eisen lijkt te voldoen? Dan is de aankoopmakelaar van WESSEL Makelaardij de partij die je verder helpt. De makelaars van WESSEL kennen de omgeving als hun broekzak en nemen je graag het gehele aankooptraject uit handen. WESSEL Makelaardij vindt de droomwoning waarnaar je al zo lang op zoek bent, regelt bezichtigingen en verzorgt alle onderhandelingen voor een uiterst scherpe prijs. Zo kun jij je al focussen op het inrichten van je droomhuis, terwijl wij zorgen dat je niet teveel betaalt!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo