Makelaars Maastricht

TEST

Sorteren op naam
AMH Makelaars Maastricht
Maastricht
 
AMH Makelaars Maastricht

Vanzelfsprekend helpt Adam-Mostard-Hommes ook graag als u een woning zoekt. Zodra wij weten wat uw woonwensen zijn, gaan onze makelaars op zoek naar die ene droomwoning in Maastricht. Wilt u alleen bij de afhandeling van een koop gebruik maken van onze diensten? Na één telefoontje verzorgen we de volledige aankoopbegeleiding.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ben Mordang Makelaardij O.G. B.V.
Maastricht
 
Ben Mordang Makelaardij O.G. B.V.

Het aankopen van een huis is een van de grotere beslissingen en financiële investeringen die je in je leven maakt. Met een aankoopmakelaar aan je zijde kun je weloverwogen een beslissing maken. Ben Mordang Makelaardij helpt je daar graag bij.

MET RAAD EN DAAD

Als NVM-makelaar met jarenlange ervaring, weten wij waar je op moet letten tijdens het aankopen van een woning. Wij staan je bij met technische, bouwkundige en marktkennis, houden rekening met financiële zaken en kunnen uitstekend onderhandelen. Dan weet je zeker dat je een eerlijke prijs betaalt voor je nieuwe woning.

WAT DOET EEN AANKOOPMAKELAAR?

 • helpt met zoeken naar jouw droomhuis
 • gaat met je mee tijdens bezichtigingen
 • stelt kritische vragen tijdens de bezichtiging
 • adviseert over de waarde van de woning en dus koopprijs
 • onderhandelt over de vraagprijs en andere verkoopvoorwaarden
 • controleert de koopakte en andere documenten
 • begeleidt tijdens de overdracht
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boek en Offermans Makelaars Maastricht
Maastricht
 
Boek en Offermans Makelaars Maastricht

Het kopen van een huis is spannend en leuk. Wat zijn je woonwensen? Moet je huidige woning eerst worden verkocht? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Kom ik nog in aanmerking voor een bezichtiging? Wat is een geschikt bod? Allemaal vragen die op je afkomen. Onze aankoopmakelaars zijn er voor de antwoorden.

 

Tijdens de zoektocht kun je best wel wat hulp gebruiken. De aankoopmakelaar van Boek & Offermans spreekt alles van tevoren goed door. Hierdoor wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker. Geef jezelf ook een voorsprong en plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Damen Makelaardij | Maastricht
Maastricht
 
Damen Makelaardij | Maastricht

Grote kans dat het kopen van je nieuwe huis de grootste aankoop uit je leven is. Bij Damen vinden we dat je daar wel een paar deskundige ogen bij kunt gebruiken. Onze aankoopbegeleiding is altijd maatwerk. Een intensieve zoektocht als je niet uit de buurt komt en niet weet waar je moet zoeken. Maar ook als jij zelf al actief zoekt en vindt, gaan we graag met je mee bezichtigen en adviseren we je kritisch over je mogelijkheden en de staat van het huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Erik Bessems Makelaardij o.g.
Maastricht
 
Erik Bessems Makelaardij o.g.

Erik Bessems Makelaardij uw partner voor de aankoop van uw nieuwe woning.

 • U bespaart tijd,
 • het levert een ontspannen aankoop van de woning op.
 • Onderhandelen doen wij  dagelijks;
 • uw commercieel belang optimaal behartigd. Erik Bessems Makelaardij biedt u:
 • Het pand en uw wensen

In het persoonlijke gesprek nemen wij ins en outs door. Uw wensen staan centraal.

 • U zoekt zelf en bezichtigd aantrekkelijke woningen
 • Droomwoning gevonden, wij gaan met u mee kijken
 • Daarna, overleg, is het een mogelijk nieuw thuis
 • Na een snelle analyse gaan we samen aankopen
 • Bij iedere nieuwe stap is er weer overleg
 • Het hele proces wordt zorgvuldig bijgehouden
 • Scherpe en snelle onderhandelingen zoals die in deze markt nodig zijn
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Fidus Maastricht
Maastricht
 
Fidus Maastricht

Ben je op zoek naar een koophuis? Weet je al precies wat je wilt of heb je vooral bedacht waar jouw droomhuis minimaal aan moet voldoen? Hoever jij ook bent: de makelaars van Fidus kunnen je helpen. Zij kennen de markt en weten precies waar ze jouw ideale huis kunnen vinden en hoe jij moet bieden om het huis voor de juiste prijs te kopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Immosa Makelaardij
Maastricht
 
Immosa Makelaardij

Wil je dat jouw huis het droomhuis van iemand anders wordt? Immosa Makelaardij biedt jou de juiste ondersteuning.

Als aankoopmakelaar sluiten wij altijd de beste deal. We kunnen namelijk slim onderhandelen, veel gerichter bieden en zijn vaak eerder op de hoogte van nieuw aanbod. Met onze professionele aankoopbegeleiding gaan wij onbeperkt met je mee naar de woningen die jou aanspreken. We begeleiden je van A-Z in het gehele aankoopproces. Deze dienst is volledig op basis van no cure, no pay. Dus geen huis gekocht = geen makelaarscourtage. Benieuwd naar de kosten voor jou zoekvraag? Vraag dan een offerte bij ons aan via de onderstaande knop. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kramer Makelaardij
Maastricht
 
Kramer Makelaardij

U vraagt zich misschien af waarom Kramer Makelaardij inschakelen bij de aankoop van een woning?

Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen en onderhandelen voor u met onze vakkennis en zonder emotie. 

Wat doen wij voor u?

 • Kennismakingsgesprek waarin wij u en uw wensen leren kennen.
 • Bij serieuze interesse gaan wij mee naar de bezichtiging. Voor de bezichtiging doen wij research naar de woning.
 • Wij verzorgen voor u de onderhandelingen en onderhouden contact met de verkoper of verkopende makelaar. 
 • Is er overeenstemming dan controleren en bespreken wij met u de opgemaakte koopovereenkomst en notarisstukken. 
 • Voor het transport gaan wij met u mee voor de eindinspectie. 

Nog enkele voordelen om ons in te schakelen:

 • Tijdwinst voor u. Afwikkeling wordt door ons geregeld.
 • U profiteert van onze kennis op de huizenmarkt en lokale regelgeving.
 • Wij zijn voor u een gesprekspartner en vertegenwoordigen alleen uw belangen.
 • Wij beschikken over een uitgebreid netwerk wat snel ingeschakeld kan worden. Hierbij kunt u denken aan hypohteekadviseurs, taxateurs, bouwkundige of notarissen. 

Vooral in deze markt is het geen overbodige luxe om een aankoopmakelaar in te schakelen. Het is ook mogelijk om deeldiensten af te nemen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kreuwels Vastgoed
Maastricht
 
Kreuwels Vastgoed

Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Of u nu voor het eerst een woning koopt, of al eerder een huis kocht: deskundig advies is onontbeerlijk. Dit geldt ook als u uw huis juist wilt verkopen.

Kreuwels Vastgoed levert advies op maat. Begeleiding van bezichtiging tot koop, of alleen het opstellen van het koopcontract: Kreuwels Vastgoed denkt met u mee. Wij nemen uw woonwensen, uw omstandigheden en uw mogelijkheden mee in ons advies.

Neemt u eens een kijkje op onze website, of maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Leev Makelaardij
Maastricht
 
Leev Makelaardij

Leev Makelaardij is jouw makelaar voor aankoop en verkoop in Maastricht en omstreken. Bekijk snel bij mij het aanbod van woningen in Zuid-Limburg!

Oké, de eerste stap was een naam bedenken die mijn missie goed samenvat. Ik doe het net anders, dus dan kun je niet aankomen met Nicole Pelzer Makelaardij, dat vond ik veel te saai. Ineens wist ik het: Leev! Dat wat we allemaal iedere dag doen, alleen doe ik het nét even anders. Mijn motto volgde al snel:

LEEV JE DROOM!

Het leven wordt een stuk fijner als je doet waar je blij van wordt. Daarom ging ik mijn droom achterna en startte ik met Leev Makelaardij! Mijn hart gaat sneller kloppen van verbinden, regelen en anderen helpen om ook hun leven fijner te maken.
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
MAAK eu B.V.
Maastricht
 
MAAK eu B.V.

Ons toegewijd MAAK.EU team bouwt aan een duurzaam portfolio van woningen met innovatieve toepassingen! Door goed te luisteren naar de persoonlijke wensen van onze verhuurders, huurders, verkopers en opdrachtgevers streven wij erna om dé expert van de Maastrichtse (e.o) woningmarkt te zijn. Onze missie is het compleet ontzorgen van onze opdrachtgevers met deskundige vastgoedoplossingen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Maastricht - Dave Crolla Makelaardij
Maastricht
 
Makelaar Maastricht - Dave Crolla Makelaardij

Leuk dat je meer wilt weten over wat wij kunnen betekenen als aankoopmakelaar! De zoektocht naar een fijne, nieuwe woning is leuk, maar ook vaak spannend. Zeker in de oververhitte woningmarkt vandaag de dag kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Het loopt storm op de woningmarkt en dat betekent snel beslissen! Maar hoe zorg je ervoor dat je in een vroeg stadium het woningaanbod ziet en, nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat je de woning ook kunt aankopen? 


HET AANKOOPTRAJECT IN 10 HELDERE STAPPEN:

Alvorens wij met jou het traject ingaan, maken we persoonlijk kennis met je. Tijdens dit kennismakingsgesprek komen jouw wensen en eisen uitgebreid aan bod. We willen helder hebben waar je precies naar op zoek bent. Ook zullen wij uitleggen wat je van ons mag verwachten, dat voorkomt verrassingen achteraf! 

De kosten van deze kennismaking? Enkel een kop koffie of een glaasje water en anderhalf uur van jouw tijd. Goede deal toch? 

Na de kennismaking stellen wij een persoonlijk aankoopplan voor je op. Dit biedt houvast en transparantie voor jullie, maar ook voor ons. Vervolgens gaan wij voor je op zoek naar interessante woningen die naadloos aansluiten op jouw wensen en eisen. Wij loodsen je als het ware door het ondoorzichtige aanbod op de markt. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
MIJN HUIS en ik - Makelaardij
Maastricht
 
MIJN HUIS en ik - Makelaardij

Onze makelaardij kan ook optreden als aankoopmakelaar wanneer je op zoek bent naar een woning in Maastricht of omgeving. Omdat wij de stad kennen en we in elke straat wel een keer een huis hebben gekocht of verkocht, kunnen wij de voor- en nadelen voor jou in de gaten houden. Veel kopers hebben een ‘roze bril’ op bij de zoektocht naar een woning. Bij minder aanbod van huizen in de huidige markt kan een huiskoper al gauw over de nadelen heenkijken en een beslissing nemen die niet helemaal past…. 

Vraag dus voor aan- en verkoop van een woning in Maastricht e.o. de specialisten van MIJN HUIS en ik!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Nedafmakelaardij
Maastricht
 
Nedafmakelaardij

Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, maar ook veel tijd en problemen.

De kosten van een aankoopmakelaar verdient u terug in een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren

 • Inzicht in de waarde van uw aankoop.
 • Essentiële informatie over het pand of een onderneming.
 • Het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken,   overdrachtsdatum etc
 • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken.

Wanneer moet ik de aankoopmakelaar betalen? 

Het inschakelen van ons voor aankoop is meestal op basis van uurtarief. Als er uiteindelijk geen koopovereenkomst wordt gesloten, rekent u er in principe alleen de uren.

De taxatie voor de financiering dient te geschieden door een makelaar/taxateur die onafhankelijk is, dus een makelaar die niet betrokken is geweest bij de aan- of verkoop van de woning.

U kunt natuurlijk wel uw aankoopmakelaar vragen om een taxatie te regelen.

Kan ik Nedafmakelaardij inschakelen voor de aankoop van een beleggingspand of woning dat te koop staat bij een andere makelaar ?

Ja, dat kan. Bij ieder object die te koop wordt aangeboden, kunnen wij als aankoopmakelaar bemiddelen.

Voor verdere vragen neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Pooters Makelaardij Maastricht
Maastricht
 
Pooters Makelaardij Maastricht

Gedurende de aankoop van een woning komen er veel vragen op u af. Een geschikte buurt, een reëel bod of een correcte overeenkomst zijn hier zomaar een aantal voorbeelden van. Wij begrijpen dat u hierbij hulp kunt gebruiken. Om deze reden bieden wij onderstaande pakketten aan. Hiermee staan we u bij, tijdens deze niet alledaagse beslissingen en zorgen wij ervoor dat u een goed gevoel overhoudt aan de aankoop van uw grootste bezit.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
TIM Vastgoed
Maastricht
 
TIM Vastgoed

U wilt een woning kopen. Leuk!  En spannend...
Mogen wij u helpen?

Als uw aankoop makelaar (ont)zorgen wij u bij het gehele aankoopproces.
Wij zijn thuis in makelaardij, zijn ervaren, hebben verstand van woningprijzen en zijn (bouw)technisch onderlegd, integer en professioneel en nemen daarmee onzekerheden weg als we u begeleiden, van bezichtiging tot voorbij de sleuteloverdracht.

MISVERSTAND

Aan uw droomwoning is altijd een verkopende partij verbonden, namelijk de eigenaar en de door de verkoper ingeschakelde makelaar die in diens belang handelt. 
Een groot misverstand is te denken dat de verkopende makelaar ook geheel aan uw zijde staat. Mis!
De verkopende makelaar heeft opdracht van de verkoper ontvangen en wordt betaald door de verkoper en mag daarom maar één partij van dienst zijn.
Niet dat de verkopende makelaar c.q. verkoopbemiddelaar u niet alles zou vertellen, maar wat als die niet alles weet of doet alsof deze niet alles weet? Makelaar is een vrij beroep, en wellicht heeft u niet te maken met een professionele gecertificeerde makelaar. Wat dan?

ONDERZOEKSPLICHT

Bij een aankoop van vastgoed met bijbehorende investering is het van belang verstand te hebben van publiek- en privaatrechtelijke zaken, installatietechnische en bouwtechnische zaken, marktsituaties en onderhandelingsvaardigheden.
Wat weet u van uw onderzoeksplicht en de informatieplicht van de verkoper? En vertelt de verkopende makelaar u wel alles?

Als aankoopmakelaar hebben wij veel ervaring in het onderzoeken van de woning, én handelen wij in uw belang, dus rechercheren grondig om alle informatie op tafel te krijgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Tom Gilissen Makelaardij
Maastricht
 
Tom Gilissen Makelaardij

Hoe vaak koop je een huis in je leven? Eén, twee of hooguit drie keer. Omdat iedere aankoop vraagt om een specifieke aanpak in ieder geval te weinig om écht deskundig te zijn.
Het gaat namelijk om maatwerk waarbij de aankoopprocedure zorgvuldig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een belangenbehartiger die de marktsituatie ter plaatse op zijn duimpje kent en tijdens de prijsonderhandelingen het onderste voor u uit de kan haalt. Iemand ook die voor u in de bres springt als er onverhoopt problemen dreigen te ontstaan.


Genoeg redenen dus om hiervoor Tom Gilissen Makelaardij in te schakelen. Wij doen met u de bezichtiging, voeren voor u de onderhandelingen met verkopende partij en zorgen vervolgens voor een deskundige afwikkeling van de aankoop.


Indien u een woning op het oog heeft dan kunt u met ons een afspraak maken. Dit kan zowel telefonisch (043–3250230) als middels dit formulier, na ontvangst waarvan wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
TopMakelaars Maastricht
Maastricht
 
TopMakelaars Maastricht

Als u op zoek bent naar een makelaar in Maastricht, dan is TopMakelaars de beste keuze. Wij kunnen u begeleiden bij het verkopen en verhuren van uw woning. Ons kantoor is gevestigd in Maastricht en we begeleiden van daaruit klanten in de hele regio Zuid-Limburg. Met onze actieve werkwijze, professionele instelling en unieke aanpak kunnen we u garanderen dat u uw woning binnen 124 dagen verkoopt. Hiervoor gebruiken we een succesvol plan, genaamd het ‘Unieke Garantie Systeem’. Dit systeem werkt voor iedere woning, ongeacht de prijsklasse of de afmetingen. TopMakelaars is daarmee dé makelaar in Maastricht bij uitstek voor u.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Vesta Vastgoed
Maastricht
 
Vesta Vastgoed

Een huis kopen is niet zomaar iets. Het is immers een spannende beslissing die u hoogstwaarschijnlijk slechts enkele keren in uw leven neemt. Ondersteuning bij de aankoop van een huis is daarom vaak gewenst. Zo dient u bijvoorbeeld met vele juridische, bouwkundige en financiële zaken rekening te houden, terwijl uw kennis op die gebieden wellicht tekortschiet. Daarom is het aan te raden om een aankoopmakelaar in te schakelen voor goede aankoopbegeleiding.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Zuyd Makelaardij en Vastgoed
Maastricht
 
Zuyd Makelaardij en Vastgoed

Elke woning is een belegging voor de toekomst, eigen bewoning of het beleggen in vastgoed zijn hierin gelijk. Men wil een goede koop doen zodat er een goed rendement is en de verkoop in de toekomst een waardevermeerdering zal opleveren.

Tegenwoordig is het voor woningzoekenden vrij eenvoudig om zelf een woning te vinden via woningsites als www.funda.nl of www.pararius.nl. U kunt dan een afspraak maken en het huis bezichtigen. Maar dan begint het pas!

Misschien krijgt u het "juiste gevoel" bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie.

Duidelijke communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject vinden we erg belangrijk. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Wij inventariseren graag hoe wij u het beste kunnen helpen bij de aankoop van uw woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo