Makelaars Alkmaar

TEST

Sorteren op naam
Broekman Brokers
Alkmaar
 
Broekman Brokers

In een tijd waarin de vraag naar woningen vele malen groter is dan het aanbod is het inschakelen van een aankoopmakelaar een goede keuze. Als aankoopmakelaars kennen wij de markt, wij hebben een uitgebreid netwerk, wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, wij zijn objectief en daardoor een kei in onderhandelen en wij beschikken over de nodige bouwkundige kennis. Kortom, wij stellen alles in het werk zodat jij tegen de scherpst mogelijke prijs en de beste voorwaarden jouw droomhuis kunt aankopen.

Lees meer +
 • Europaboulevard 439
 • alkmaar@broekmanmakelaars.nl
 • 072-5625544
 • https://www.broekmanmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
De Makelares B.V.
Alkmaar
 
De Makelares B.V.

Wat doen uw emoties met u bij het betreden van uw droomhuis? Dat éne huis waarbij alle bezwaren wegvallen? Inderdaad: ze nemen al snel een loopje met u! In uw emotionele enthousiasme lijken serieuze minpunten slechts kleine smetjes. Maar dán…
 
Juist daarom hebt u iemand nodig als De Makelares. Iemand die weet hoe de mens in elkaar steekt, iemand die u, indien nodig, met beide benen op de grond kan houden. Want niemand is gebaat bij tegenvallers of spijt achteraf. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden voor gehele of gedeeltelijke aankoopbegeleiding. In een persoonlijke afspraak met ons zult u zien dat dit de moeite echt loont.
 
Wat bespaart De Makelares u door aankoopbegeleiding?

 • Keuze voor ‘verkeerde’ wijk als gevolg van plaatselijke onbekendheid
 • Betalen van een te hoge prijs voor de geboden kwaliteit
 • Financiële ellende achteraf door bouwkundige onwetendheid
 • Vervelende verrassingen achteraf door onbekendheid met juridische taal
Lees meer +
 • Robijnstraat 32
 • info@demakelares.nl
 • 072-5408566
 • https://www.demakelares.nl/
Contact    Prijsopgave
DVA Makelaars
Alkmaar
 
DVA Makelaars

Bij DVA Makelaars houden we van korte lijnen en een persoonlijke benadering van onze klanten. U heeft een vast aanspreekpunt gedurende het kopen van een nieuwe woning en het hele team helpt u snel en deskundig met uw vragen.

GROOT NETWERK

Door de jaren heen hebben Tineke en Pascal een groot netwerk opgebouwd en onderhouden we goede relaties met andere makelaarskantoren in de regio Alkmaar. Hierdoor hebben wij een grote gunfactor wat het verschil kan maken tussen het wel of niet kunnen aankopen van uw droomwoning. Via ons netwerk zijn wij snel op de hoogte welke woningen er in de verkoop komen, dit kan net het verschil maken. Ons netwerk van financiële specialisten, taxateurs, bouwkundigen, juristen en notarissen kunnen u bijstaan tijdens het aankoopproces.

KENNIS VAN ALLE WIJKEN

In bijna iedere wijk van Alkmaar hebben wij wel woningen verkocht of aangekocht. Wij kennen het type huis en de meest voorkomende gebreken van de woningen. Ook dus in uw favoriete buurt in Alkmaar zijn wij de specialist.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ECHT Makelaars & Taxateurs
Alkmaar
 
ECHT Makelaars & Taxateurs

Een huis kopen doe je niet zomaar. Het is een grote beslissing: welk huis koop je, wat bied je ervoor, welke voorwaarden neem je op? Ervaring en kennis zijn essentieel om rust te behouden en de juiste keuzes te maken.

ECHT Makelaars en Taxateurs staat jou bij als aankoopmakelaar in dit traject. Als lokale makelaar weten wij alles van de Alkmaarse woningmarkt en vinden wij de woning die perfect bij je past. Soms nog voordat hij op Funda staat. Dankzij onze ervaring en scherpe blik betaal jij een goede prijs en voorkomen we verrassingen achteraf. Dat is het voordeel van een aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
GoedVast Makelaars
Alkmaar
 
GoedVast Makelaars

Zoekt u een aankoopmakelaar? Dan bent u bij Dennis Vermeulen aan het juiste adres. Samen met Rob verzorgt hij bij GoedVast Makelaars het volledige aankooptraject. Van zoekopdracht tot onderhandelingen en van bezichtiging tot koopcontract. Dennis woont al bijna 30 jaar in Alkmaar, waardoor hij zeer bekend is in en met de regio. In een vrijblijvend oriëntatiegesprek nemen we eerst uw huidige situatie en uw wensen door. GoedVast Makelaars beschikt over een ruime database, waardoor we altijd als een van de eersten op de hoogte zijn van woningen die in de verkoop staan of nog moeten komen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hoekstra en van Eck Makelaars Alkmaar
Alkmaar
 
Hoekstra en van Eck Makelaars Alkmaar

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kuijs Reinder Kakes Brokers & Consultants Alkmaar
Alkmaar
 
Kuijs Reinder Kakes Brokers & Consultants Alkm

Een nieuw huis kopen is spannend. Zeker in de huidige markt waar de vraag groter is dan het aanbod. Veel woningzoekers grijpen naast hun droomhuis. Met een aankoopmakelaar van KRK bent u de concurrentie in Noord-Holland een stap voor. U koopt uw droomwoning en wij zorgen voor een waterdichte afhandeling.

Het inschakelen van een aankoopmakelaar van KRK Makelaardij helpt u verder. Met onze brede netwerk, diepgaande kennis over de streek en ervaring met alle aspecten van makelaardij dwingen wij een scherpe prijs af. Het voordeel dat het u oplevert, blijft mooi van u.

 • Op de hoogte van alle nieuwe woningen
 • Serieuze gesprekken met de kopende partij
 • Verzekerd van de beste aankoop
 • Persoonlijke zoektocht naar de juiste woning
Lees meer +
 • Kanaalkade 91
 • alkmaar@krk.nl
 • 072 555 55 50
 • https://krk.nl/
Contact    Prijsopgave
Leygraaf Makelaars
Alkmaar
 
Leygraaf Makelaars

De knoop is doorgehakt, je hebt besloten een huis te kopen!

Ook al heb je eens een huis gekocht, het blijft toch spannend!
Wij snappen dat wel en willen je graag helpen met het vinden van een geschikte woning en je verder begeleiden in het aankoopproces.
Ben je op zoek naar een woning in Alkmaar en omgeving en wil je dat samen met een deskundige makelaar doen? Kies dan voor LEYGRAAF Makelaars

Misschien ken je ons van de vele verkoopborden in de stad of hebben vrienden, kennissen of familie ons aanbevolen. Alles wat met huizen kopen of verkopen te maken heeft doen wij graag!
Samen met jou invetariseren we wat je zoekt. Hoe stel je je jouw ideale huis voor? in wat voor wijk of op welke plek wil je graag wonen? Wij kennen de woningmarkt in de regio Alkmaar door en door, er is namelijk geen straat in Alkmaar en omgeving die wij niet hebben gezien.

Onze makelaars begeleiden je naar jouw droomwoning voor de beste prijs!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarsland Alkmaar
Alkmaar
 
Makelaarsland Alkmaar

Koop je droomhuis met Makelaarsland
Wij rekenen geen percentage van de aankoopprijs, maar een vast laag tarief.

 • Wij checken je financiële situatie
 • Wij doen een buurt- en woninganalyse
 • Wij bepalen de waarde van de woning
 • Wij helpen je met het openingsvoorstel
 • Wij ondersteunen je bij de onderhandelingen
 • Wij nemen de koopovereenkomst met je door

We maken het kopen en verkopen van een huis lekker makkelijk. Dat kan bij ons op twee manieren. Je doet zelf het één en ander, of wij doen alles voor je. Wat je ook kiest, ons team van adviseurs, makelaars, juridisch medewerkers, IT’ers en marketeers staan in de startblokken om dit proces voor jou zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Zónder kopzorgen. Wel zo fijn om daar gezichten bij te hebben!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mendes Makelaardij
Alkmaar
 
Mendes Makelaardij

Mendes Makelaardij begeleidt de bezichtigen van de woningen. Als ervaren makelaar wordt u als koper goed geïnformeerd over de woning, omgeving etc.

Bieden

Wilt u na de bezichtiging een bod uitbrengen? Het online biedingsplatform is transparant voor de koper én verkoper. Registreer je eerst en log in om een bod uit te brengen.

Bij het uitbrengen van een bod kunnen uw voorwaarden worden aangeven. Een voorbehoud van financiering of een eventuele bouwkundige keuring kan zo worden aangegeven. Na het doorgeven van het bod houden wij u automatisch op de hoogte over eventuele hogere biedingen. Hierna kan je eventueel een nieuw bod uitbrengen. 

Automatisch bieden

Via de biedrobot kan je automatsch bieden als jouw bod wordt overboden. Een minimale verhoging wordt uitgebracht totdat uw maximum bod bereikt is. Het bod wordt direct geplaatst en is bindend. Dit betekent dat als de verkoper uw hoogste bod accepteert, u verplicht bent de woning te kopen en de commissie te voldoen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Miranda Hey Makelaardij
Alkmaar
 
Miranda Hey Makelaardij

U heeft een leuke woning gezien en maakt een afspraak bij de “verkopende makelaar” die de belangen behartigt van de verkoper van het huis. Maar een droomhuis kopen heeft ook risico’s en vaak gaat de roze bril op. Een onafhankelijke deskundige aankoopmakelaar die de belangen behartigt van de koper, zorgt ervoor dat kopers met beide benen op de grond blijven staan en (tien)duizenden euro’s besparen op de koopprijs van hun toekomstige (t)huis.

 • Waar gaat u op letten tijdens de bezichtiging?
 • Is er asbest aanwezig?
 • Wat zijn de ontwikkelingen in de omgeving?
 • Hoe brengt u op de juiste manier een bod uit?
 • Is het koopcontract duidelijk, met daarin alle termijnen en condities?
 • En wat te doen als er iets tegenzit?

Als u zonder zorgen een huis wilt kopen en met uw eigen aankoopmakelaar sterker wilt staan tegenover de verkopende makelaar, laat u dan begeleiden door aankoopmakelaar Miranda Hey. De 1e gespecialiseerde onafhankelijke aankoopmakelaar in Alkmaar die geen huizen verkoopt, maar voor de volle 100% huizenkopers beschermt tijdens het kopen van een huis.

Een huis kopen is een vak apart, en aankoopmakelaar Miranda Hey Makelaardij verstaat dat als geen ander. Overtuigd en wilt u ook zonder zorgen een (t)huis kopen?
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
NH MAKELAAR
Alkmaar
 
NH MAKELAAR

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar uit Alkmaar
Een nieuw huis kopen kan spannend zijn, zeker nu er snel besloten moet worden en prijzen stijgen. Gelukkig neemt een aankoopmakelaar veel zorgen uit handen zodat je snel een weloverwogen beslissing kunt maken.

De knoop is doorgehakt, U heeft besloten een huis te kopen!

Onze aankoopmakelaars zijn ervaren in het begeleiden van uw woning aankoop. Er komt veel kijken bij het kopen van een woning. Onze aankoopmakelaars werken tegen een gunstig tarief, hebben in de afgelopen jaren een breed netwerk opgebouwd en beschikken over aanzienlijk veel kennis van de huidige woningmarkt en de onderhandelaars. Wij kijken naar uw droomhuis en weten exact wat de huidige markt waarde is en zijn er snel bij om een voordelige deal te sluiten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Pinedo Brokerage
Alkmaar
 
Pinedo Brokerage

U heeft uw droomhuis gevonden of misschien nog niet, maar u weet al wel precies hoe de woning eruit moet zien. In beide gevallen loont het om een aankoopmakelaar in te schakelen. Pinedo Makelaardij behoedt u voor emotionele beslissingen en zorgt ervoor dat u tijdens het kopen van een woning met beide benen op de grond blijft staan.

De kosten van een aankoopmakelaar bij het kopen van een woning

Wanneer u een woning wilt kopen in Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland dan betaalt u ons een vast bedrag van € 1.500,-  incl. 21% btw * + 10% (incl. 21% btw) van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijk lagere aankoopprijs. Het is daarmee een gezamenlijk belang dat het verschil tussen de vraagprijs en aankoopprijs zo groot mogelijk is. U bespaart daarmee altijd geld en u profiteert van professionele aankoopbegeleiding bij het kopen van uw woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Teer Makelaars Alkmaar
Alkmaar
 
Teer Makelaars Alkmaar

Je bent voornemens een huis te kopen in Noord-Holland; de perfecte woning heb jijzelf al gevonden of je wil deskundig koopadvies bij het vinden en kopen van jouw droomhuis.

Een aankoopmakelaar helpt je het gehele aankoopproces met een gerust hart te voltooien. Zo weet je zeker dat je goed geïnformeerd alle stappen van de aankoop doorloopt. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf en geeft meer woonplezier in de toekomst.

Aankoopvragen
Wat is een reëel bod in de huizenmarkt van Noord-Holland? Waar let ik op bij het kopen van een huis? Welke checklist loop ik langs bij de oplevering van een woning? Wat moet er in een koopovereenkomst staan? Hoe verloopt de overdracht bij de notaris?

Als aankoopmakelaar van de mooiste Noordelijke provincie, beantwoordt Teer Makelaars al deze vragen voor jou in een objectief advies. En is de onderhandeling met succes afgerond, dan zijn wij er ook voor een passende hypotheekoplossing.

Sta je op het punt een woning te kopen in dé kaasstad Alkmaar, in het prachtige Egmond, het klein maar fijne Limmen of het meer zuidelijkere Krommenie en Beverwijk? Of daar ergens tussenin? Bekijk vooral ons aanbod. Of neem nu contact op met Teer Makelaars en je koopt veilig en vertrouwd jouw nieuwe thuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
The Best Van Staveren Agency
Alkmaar
 
The Best Van Staveren Agency

Een eigen huis of appartement koop je misschien een paar keer in je leven. Dus als je een huis wilt kopen, doe het dan meteen goed, want de gevolgen van de verkeerde of juiste koop bepalen je woon- en leefplezier voor jaren.

Neem daarom je eigen lokale aankoopmakelaar mee! Hij kan je goed en objectief advies geven bij elk huis, over de juiste waarde, de bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, juridische regelingen, problemen en gebreken en het allerbelangrijkste in deze markt: wat moet er geboden worden om uiteindelijk de koper te worden! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van de Ridder Makelaars
Alkmaar
 
Van de Ridder Makelaars

Bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Een huis kopen is één van de belangrijkste aankopen in ons leven. Het is een grote beslissing. Waar moet er bij een woning precies opgelet worden? Wat zijn de valkuilen? Hoe zit dat juridisch en welk bedrag moet ik bieden en onder welke voorwaarden om uiteindelijk de koper te worden? Dat vereist deskundigheid en ervaring van een eigen aankoopmakelaar! 

In de meeste gevallen krijgt u bij de bezichtiging te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt niet uw belang maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Schakel uw eigen deskundige in en kies voor aan aankoopmakelaar van Van de Ridder makelaars!

Huidige woningmarkt. De woningmarkt is sterk veranderd en bij veel woningen kan er weer “ouderwets” onderhandeld worden. Ervaring en kennis van een eigen makelaar is hierbij van belang.

Van de Ridder makelaars al 50 jaar actief in de regio. Onze aankoopmakelaars hebben een sterk netwerk, kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zij kunnen goed en objectief advies geven over elk huis in de regio.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
van der Borden brokerage
Alkmaar
 
van der Borden brokerage

Wanneer nieuwe woningen online op Funda.nl verschijnen bent u vaak al te laat. Wij kunnen u real-time op de hoogte houden van woningen die op Funda worden gepubliceerd. Hierdoor bent u er zo snel mogelijk bij! Daarnaast hebben we een groot netwerk in de regio en zijn snel op de hoogte van woningen die in de verkoop gaan.

Op basis van úw woonwensen filteren we woongebieden en attenderen we u op mogelijkheden waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Daarbij kijken we niet alleen naar het directe plezier dat u van uw nieuwe huis heeft, maar ook naar het woonplezier op lange termijn zodat uw nieuwe woning over 10 jaar nog steeds uw thuis kan zijn.

Op basis van alle data die wij hebben wordt uw droomwoning vergeleken met recent verkochte woningen in onze regio. Huizen worden tegenwoordig voor de vraagprijs en vaak zelfs ver boven verkocht en soms is de woningmarkt zó overspannen dat u er zonder aankoopmakelaar niet eens meer tussenkomt. Daarbij kunnen wij als aankoopmakelaar een inschatting maken van het bedrag waarop het huis getaxeerd zal kunnen worden, een realistische waarde dus. Niet geheel onbelangrijk nu u ‘maar’ 100 procent van de taxatiewaarde van een huis kan financieren bij de bank.

Een nieuw huis kopen is erg spannend, zeker nu er snel besloten moet worden en daarnaast de prijzen maar blijven stijgen. Kies daarom voor Van der Borden Vastgoedprofessionals als aankoopmakelaar, zodat u alle zorgen uit handen geeft en daarnaast weloverwogen beslissing kunt nemen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Vant Hof Makelaardij o.g.
Alkmaar
 
Vant Hof Makelaardij o.g.

Het kopen van een huis is een grote beslissing. Financieel, maar ook emotioneel. Daarom is onze aankoopbegeleiding geen overbodige luxe. Wij staan u deskundig terzijde bij alle stappen in het kooptraject. Klik op een stap voor nadere uitleg. 

 • Voor het zoeken van een huis heb ik toch geen makelaar nodig?
 • Een huis bezichtigen? Neem een makelaar mee!
 • U heeft zelf uw droomhuis gevonden
 • De koopakte tekenen.. en dan?
 • Veel gestelde vragen over het koopproces.

U heeft al uw eigen zeer ervaren en beëdigd aankoopmakelaar voor 1% inclusief btw (tot een max van € 2.500,-).

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem dan contact met ons op. U bepaalt zelf op welke manier u ons bij de koop van uw nieuwe huis inschakelt. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen Alkmaar
Alkmaar
 
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen Alkma

Als je een huis op het oog hebt, kom je vrijwel altijd eerst in contact met de makelaar van de verkoper. Die zal je natuurlijk netjes informatie geven en alles over het huis vertellen, maar het blijft de makelaar die door de verkoper is ingeschakeld om zijn huis te verkopen.

Dat betekent dat de makelaar primair de belangen van de verkoper behartigt en niet de jouwe. Daarom is het verstandig om een eigen deskundige in de hand te nemen. Een makelaar die niet voor de verkoper werkt, maar voor jou! Een VLIEG-aankoopmakelaar dus.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wiesell makelaardij
Alkmaar
 
Wiesell makelaardij

Uw coach voor de persoonlijke begeleiding verkoop en aankoop van woningen in ALKMAAR, HEERHUGOWAARD en omstreken.

Persoonlijke dienstverlening, daar draait het bij ons om. Bij Wiesell Makelaardij bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning. Onze medewerkers stellen namelijk jouw belang voorop. Dit doen wij bijvoorbeeld aan de hand van ons duidelijke Plan van Aanpak. We maken het plan al in een vroeg stadium en zelfs al voordat u besluit of u met ons in zee wilt gaan. Dat zorgt voor duidelijke spelregels en heldere verwachtingen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo