Makelaars Deventer

TEST

Sorteren op naam
Aankoopmakelaar Fortuin
Deventer
 
Aankoopmakelaar Fortuin

Een volledig gespecialiseerd aankoopmakelaar is onmisbaar om succesvol te zijn in deze krappe woningmarkt. Zoek je een huis in Apeldoorn, Zutphen, Deventer of in één van de vele leuke plaatsen in de buurt, dan ga ik graag samen met je op zoek naar jouw toekomstige huis die voldoet aan jouw woonwensen en budget.

De dorpen rondom de steden zijn ook zeer in trek.
Veel mensen vinden het prettig om vlak bij één van deze steden te wonen maar toch net wat meer buitenaf. Ik heb al vele mensen mogen begeleiden bij aankoop van hun woning in dorpen als Diepenveen, Schalkhaar, Olst, Twello, Gorssel, Epse, Beekbergen, Eefde en Klarenbeek.

Sandra voert haar onderscheidende aankoopbegeleiding uit in een breed gebied.
Nieuwe aankoopklanten zoeken en vinden Fortuin veelal als aankoopmakelaar Deventer, aankoopmakelaar Zutphen of aankoopmakelaar Apeldoorn. Ben je echter net buiten dit gebied op zoek naar jouw droomwoning? Vanzelfsprekend ben ik bekend in het gehele gebied en kan jou hier dan ook uitstekend begeleiden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Adfinis Makelaars Deventer
Deventer
 
Adfinis Makelaars Deventer

U kijkt elke dag op Funda naar het nieuwste woningaanbod en u staat ingeschreven voor een automatische zoekopdracht bij een makelaarskantoor. Toch merkt u dat u telkens achter het net vist als het gaat om de daadwerkelijke aankoop van uw droomhuis. Herkenbaar?

Aankoopmakelaar in Deventer
De aankoop van een woning in Deventer is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Het kopen van een huis is een grote stap die maar enkele keren in een leven wordt gemaakt. Zodra u een woning heeft gevonden die nog niet verkocht is, kunt u beginnen met de onderhandelingen. Maar wat is uw openingsbod? En hoe onderhandelt u verder met een partij die wordt ondersteund door een verkoopmakelaar?


Waarom Adfinis?
De aankoopmakelaars van Adfinis zijn dagelijks bezig met het aan- en verkopen van woningen in de regio Deventer. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten om een geschikte woning te vinden, maar met de juiste kennis van de huizenmarkt, het juiste netwerk en onze proactieve makelaars gaat dat zeker lukken.

Daarom een afspraak maken met Adfinis makelaars:Een groot netwerk in de regio Deventer.

 • Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 op Funda
 • Als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod.
 • Strategische onderhandelingen.
 • Goede afstemming tussen de aan- en verkoop.
 • Aangesloten bij de NVM.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Binnen Makelaars
Deventer
 
Binnen Makelaars

In de huidige woningmarkt is gewoon een bod doen en maar afwachten vaak niet genoeg. Snelheid en een goede afstemming met je wensen en mogelijkheden zijn essentieel. Met Binnen is dat droomhuis binnen de kortste keren jouw huis!

Waarom Binnen?
Niets ten nadele van onze concullega’s, maar wij zijn anders. Onze openheid en eerlijkheid dragen we ook uit naar alle partijen, maar met jouw belang als koper voorop. We onderhandelen scherp, maar fair. En dat werkt. Dat hebben de resultaten aangetoond.

 • Snel en betrokken
 • Vaste kosten
 • Groot netwerk
 • Kennis van de woningmarkt in Deventer e.o.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
BRIQS Makelaardij
Deventer
 
BRIQS Makelaardij

Je wilt een huis kopen. Ongeacht of het gaat om je eerste woning of het huis van je dromen: het is spannend in deze hectische tijd. Er is meer vraag dan aanbod en om die reden komt er nogal wat bij kijken. Want, wat is de woning nu eigenlijk waard? Zijn er verborgen gebreken? Moet je overbieden en zo ja: hoeveel? Belangrijke vragen om bij stil te staan toch? Ik begeleid je graag bij het vinden en aankopen van een nieuw thuis. Dat doe ik aan de hand van de volgende 5 stappen:

Alle wensen op een rij
Je weet het zeker: je wilt een huis kopen. Dan beginnen we met je woonwensen in kaart brengen. Weet je al wat je budget is? Dat werkt handig. Anders kunnen we dit tijdens het gesprek ook berekenen. Vervolgens vertel ik graag hoe ik werk, wat mijn courtage is en wat je van mij mag verwachten. Na dit gesprek zit je nog nergens aan vast. Nou ja; aan het Deventer Koekhuisje dat ik meebreng voor bij de koffie.

Woning zoeken & onderzoeken
Vooraf hebben we bepaald wie er zoekt naar een woning. Dit kan door jou/jullie zelf worden gedaan, maar ik kan mijn contacten ook benutten om een zoekopdracht uit te zetten. Is er een geschikte woning gevonden, dan gaan we bezichtigen! Natuurlijk ga ik mee met de bezichtiging, zodat ik met een kritisch oog kan kijken naar de waarde versus de staat van de woning.

Enthousiast over de woning? Dan ga ik op onderzoek uit. Alle stukken die van belang zijn, zal ik opvragen en doornemen. Denk hierbij aan een VVE, erfpacht, splitsaktes, kettingbedingen of andere clausules. Nadat ik volledig op de hoogte ben, leg ik alles in begrijpelijke taal aan jou/jullie uit, zodat je weet wat je koopt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bronsvoord Makelaars Deventer
Deventer
 
Bronsvoord Makelaars Deventer

Een aankoopmakelaar is een adviseur van de lokale woningmarkt. Zeker in tijden van woningschaarste, zoals nu, is het voor veel kopers haast onmogelijk om een droomwoning te vinden. Als ze deze wel hebben gevonden, betalen ze vaak de  hoofdprijs.

Omdat u niet dagelijks een woning koopt en het kopen van een huis een emotionele aangelegenheid is, bent u zelf vaak niet de ideale onderhandelaar.

Bronsvoord Makelaars begeleidt u bij het zoeken en aankopen van een juiste woning. Door ons netwerk weten wij waar uw potentiële droomwoning te koop komt. Met onze lokale kennis en professionaliteit weten wij voor u de beste prijs eruit te slepen en u tevens te behoeden voor eventuele valkuilen. Bronsvoord Makelaars bekijkt de zaak met een objectieve blik, doch met een luisterend oor. Bronsvoord Makelaars ontzorgt. Dit scheelt u tijd, geld en een heleboel stress.

De voordelen van een aankoopmakelaar:Kennis van en ervaring met de lokale woningmarkt

 • Is gespecialiseerd in onderhandelen
 • Is bekend met alle administratieve rompslomp omtrent het aankopen van een woning
 • Geeft vertrouwen richting de verkoper, kopers met aankoopmakelaar worden serieuzer genomen
 • Zijn professioneler en kennen het proces
 • Zijn eerder op de hoogte van nieuw aanbod
 • Kan wijzen op de gevolgen van mogelijke gebreken en ontbindende voorwaarden
 • Zijn niet emotioneel betrokken en handelen op een realistische wijze
 • Neemt voor u alle documenten door, waardoor alles voor u geregeld wordt en u uzelf niet hoeft te verdiepen in juridische zaken

Uiteraard werken wij op basis van “no cure, no pay”. 

Bent u het wachten ook zat, of ziet u door alle bomen het bos niet meer? Bel of mail ons voor een afspraak.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Frans Makelaardij Deventer
Deventer
 
Frans Makelaardij Deventer

Of het nu om een villa, een appartement, een huis of een bungalow gaat, wij realiseren ons dat het kopen van een woning, voor je een bijzonder belangrijke zaak is. Op onze website staat het grootste gedeelte van ons aanbod gepresenteerd. Ben je geïnteresseerd in een bepaalde woning, bel ons gerust voor meer informatie of voor een bezichtiging.

Staat jouw droomhuis bij een andere makelaar te koop? Ook in dat geval kunnen wij veel voor je betekenen, zoals:

 • je inzage geven in de concurrerende verkoop-transacties
 • bezichtiging door een ervaren makelaar
 • adviseren naar aanleiding van de bezichtiging
 • onderzoeken naar relevante juridische aspecten
 • onderhandelen met de verkopende partij
 • controle van- en toelichting op de koopakte
 • inspecteren van de woning voor de notariële overdacht
 • controle van de notariële koopakte
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Getreuer Makelaars
Deventer
 
Getreuer Makelaars

Ook voor de aankoop van uw nieuwe woning bent u bij ons aan het goede adres.

Een woning kopen is geen dagelijkse routine, het is een beslissing waar meestal een heel traject aan vooraf is gegaan. Is dit wel ons droomhuis, of was het toch de andere woning? Zijn de financiële mogelijkheden goed onderzocht? Neem ik geen overhaaste beslissingen, of is het huis straks weg als ik nu niet besluit tot koop over te gaan?

Afhankelijk van uw wensen kunnen we u bijstaan bij het gehele aankoopproces maar ook bij een gedeelte daarvan. Globaal kunt u denken aan de volgende (deel)diensten:

 • inventariseren van uw woonwensen
 • zoeken naar een geschikte woning
 • begeleiding bij de aankoopbezichtiging
 • advisering over de bouwkundige staat
 • onderzoek uitvoeren naar eventuele bodem-/milieugegevens
 • bestemmingsplan onderzoek
 • advisering ten aanzien van de prijsstelling
 • begeleiding bij de onderhandelingen
 • controle en uitleg van de koopakte
 • begeleiding bij de eindinspectie en notaris

Getreuer Makelaars en Taxateurs, uw partner in de aankoopmarkt. Wij weten de ins en outs van de woningmarkt, kennen de omgeving, hebben bouwkundig inzicht, hebben volop ervaring met onderhandelen en weten waar u aan moet denken bij een aankoop. Zo bent u verzekerd van een goed geregelde aankoop tegen een goede koopsom.

Vele relaties hebben wij de afgelopen jaren succesvol geholpen bij het vinden van hun nieuwe woning. De hieronder getoonde woningen zijn een aantal voorbeelden van geslaagde aankopen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening bij aankoop, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Helder Makelaar Deventer
Deventer
 
Helder Makelaar Deventer

Wat moet je bieden, hoe moet je onderhandelen, wat zijn de valkuilen en hoe zet je vervolgens de afspraken in een definitieve overeenkomst op papier? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring.

Voor ons is het dagelijks werk, maar voor de meesten een belangrijke stap die maar 2 of 3 keer in het leven wordt gemaakt. Als aankoopmakelaar zorgen wij  voor een uitstekend onderhandelingsresultaat.

Aankoopbegeleiding duur?......Welnee!

Zeker niet wanneer je kiest voor onze Eenmalige Aankoopbegeleiding. Simpelweg omdat je het dagelijks zoeken via internet graag zelf doet! De makelaars in Deventer van Helder doen je een verrassend aanbod, passend bij de hoeveelheid door hen te verrichten werk. Zo betaal je nooit te veel en heb je het voordeel van de laagste koopsom voor het huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kera Makelaars
Deventer
 
Kera Makelaars

Graag helpen wij u bij het traject om een huis aan te kopen. Aangezien het kopen en verkopen van huizen voor ons dagelijkse kost is, weten wij waarop we moeten letten en welke valkuilen er voor kopers zijn. Door het inschakelen van een aankopend makelaar kunt u veel problemen voorkomen.

Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over de te bieden prijs. Wij kunnen de onderhandelingen voor u voeren. We begeleiden u bij de bezichtigingen, plegen kadastrale recherche. Ook weten wij precies welke persoon bij de gemeente gaat over het aan- of verbouwen van de woning en bij wie we de bestemming moeten checken. Tevens hebben wij de connecties voor een gedegen bouwkundig advies over bouwtechnische zaken. Natuurlijk helpen wij u ook met de juridische kant van het verhaal. Het koopcontract wordt zorgvuldig door ons bestudeerd op eventuele addertjes onder het gras.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar & Taxateur Deventer - Go! Makelaars
Deventer
 
Makelaar & Taxateur Deventer - Go! Makelaars

Dit is Go! Makelaars, het eigentijdse makelaarskantoor dat bij jou past, omdat je zelf kiest wat wij voor jou doen. Wij hebben passie voor het makelaarsvak en verplaatsen ons graag in jouw wensen. Nieuwe tijden vragen om een nieuwe aanpak, Go! Makelaars heeft die aanpak: creatief, eigenzinnig en op maat.

Go! Makelaars is een bedrijf van Robbert Jansen en Hans Weenink en is gevestigd in Deventer en Ommen. Wij hebben beiden al jaren ervaring in de ondersteuning van de aan- of verkoop van huizen. We zorgen ervoor dat je weet wat we voor je doen, zijn transparant, werken hard en zorgen ervoor dat jij weet dat we er bovenop zitten. De huizenmarkt in Deventer en Ommen kennen wij als geen ander. Go! Makelaars is een aangesloten NVM makelaar.

Go! Makelaars, mijn keuze!
Elk huis is uniek en geen klant is gelijk, daarom stel je zelf je Go! Makelaars Mix samen, zodat jij bepaalt wat wij voor jou doen.

Go! Makelaars doet er alles aan om jouw woning optimaal te presenteren. Met stylingadvies en een uitgebreide promotie aanpak, zorgen we voor een optimale situatie van de te verkopen woning. Samen met jou kijken we wat bij jou past en waar je ondersteuning bij wenst.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Deventer | Thoma Post Makelaars
Deventer
 
Makelaar Deventer | Thoma Post Makelaars

Wonen, werken, leven!
Dit omvat in grote lijnen waar onze dienstverlening al jaren om draait. Samen met onze opdrachtgevers zoeken we altijd naar de beste ruimte om te wonen, werken en leven. Een plek waar we een groot deel van ons leven vertoeven. Daar waar we succesvol kunnen ondernemen of juist inspirerend kunnen werken. Een plek waar we ons zelf kunnen zijn, ons goed en bovenal thuis voelen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mevrouw De Wit Makelaars
Deventer
 
Mevrouw De Wit Makelaars

Op zoek naar een woning in Deventer of omstreken? Heb je een woning gezien bij een collegamakelaar? Een huis kopen met een makelaar levert je veel voordelen op.
Mevrouw De Wit Makelaars begeleidt je hier graag bij.

Het kennismakingsgesprek
“Met een goede samenwerking en wederzijdse inspanning bereiken we de beste resultaten.”

Verbinding, dat vinden de makelaars van Mevrouw De Wit belangrijk in het traject dat ze met jou aangaan. Tijdens een kennismaking inventariseren zij wat jouw woonwensen zijn en wat jouw situatie is, ook op financieel gebied. Er is altijd een bij jou passende financieel-expert in het netwerk.

De zoektocht
Mevrouw de Wit Makelaars heeft goed zicht op het woningaanbod en is vaak al op de hoogte voordat Funda publiceert. De makelaars hebben een eigen manier van werken om hun opdrachtgevers te informeren over passende woningen. Als er een match is, maken zij een afspraak voor je om de woning te gaan bezichtigen. Ze gaan met je mee voor deskundig advies.

“De makelaars van Mevrouw De Wit begrijpen jouw verhaal.
Ze nemen je aan de arm en ontzorgen je.”

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
OpenDeur | Makelaar Deventer
Deventer
 
OpenDeur | Makelaar Deventer

We zoeken via collega makelaars, stille verkoop, we flyeren in buurten waar je wil wonen en zetten betaalde social media advertenties in om je droomwoning te vinden die nog niet te koop staat.

Onze aankoopmakelaars zien wat jij niet ziet. Voor jou is het kopen van een woning emotie, wij kijken zonder emotie naar de bouwkundige staat en of een woning goed aansluit op je woonwensen.

Wist je dat een vraagprijs niets zegt over de échte waarde van een woning? Onze aankoopmakelaars weten hoeveel de woning waard is en onderhandelen scherp om deze voor jou te kopen.

Geen maximaal aantal bezichtigingen of biedingen. Aankoopbegeleiding van A tot Z of alleen hulp bij biedingen? In combinatie met de verkoop van je woning is dat laatste zelfs helemaal gratis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Postma Makelaars
Deventer
 
Postma Makelaars

Een huis kopen doe je niet elke dag. Je zoekt een woning waar je meteen een goed gevoel bij hebt en waar jij jezelf voor een langere tijd ziet wonen. De zoektocht naar een nieuwe woning is niet alleen leuk, maar ook spannend. Er hangt nogal wat vanaf én in de huidige markt moet je vlot kunnen schakelen. De aankoopmakelaars van Postma Makelaars helpen je bij de zoektocht naar jouw droomwoning. Onze betrokkenheid en onze jarenlange ervaring met in vak, zorgt ervoor dat wij jou met onze objectieve blik en kennis van de markt kunnen helpen met het aankopen van je droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
REBO Woningmakelaars
Deventer
 
REBO Woningmakelaars

Een woning kopen is een grote stap in uw leven, die vraagt om een advies op maat: over de woning, de staat van onderhoud, de prijs en de financiering. Voor zo’n advies bent u bij de professionals van REBO Woningmakelaars aan het juiste adres. Onze makelaars zijn gecertificeerde specialisten die lid zijn van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. U kunt dus vertrouwen op hun kwaliteit.

Lokale kennis
Onze makelaars hebben veel vakkennis. Bovendien kennen ze de regionale woningmarkt goed, omdat ze er zelf wonen. Daardoor kunnen zij u goed adviseren. Niet alleen over de reële aankoop- of verkoopprijs, maar ook over de buurt die bij u past. Bovendien horen wij vaak al dat een huis op de markt gaat komen voordat het bordje ‘te koop’ in de tuin wordt gezet. Dat komt ook doordat wij een netwerk van kantoren hebben, die allemaal het regionale en plaatselijke huizenaanbod in de gaten houden.

Van wens naar realiteit
In een persoonlijk gesprek zetten we samen uw wensen en mogelijkheden op een rij. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar geschikte huizen of appartementen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een deskundig advies over uw hypotheek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Tysma Makelaars
Deventer
 
Tysma Makelaars

Wat is aankopen nou precies en waarom zou u daar een makelaar voor inschakelen ?

Vaak wordt bij de koop van een woning de makelaar overgeslagen, terwijl door zijn bemiddeling en onderhandeling enorme bedragen kunnen worden bespaard. Het bedrag dat het verschil maakt tussen de vraagprijs en de uiteindelijke koopsom, is in vrijwel alle gevallen hoger dan de makelaarscourtage die u betaalt voor de bemiddeling. Tevens behoeden wij u voor een miskoop zodat u straks, zonder zorgen lekker kan genieten van uw nieuwe woning.

Als u Tysma Makelaars inschakelt voor het kopen van een woning kunnen wij veel voor u betekenen, hieronder leest u meer over onze werkwijze:

Voorkom dat uw droomhuis aan u voorbij gaat:

Elke dag kijken naar het nieuwste woningaanbod op Funda en steeds te laat ? Of u ziet een verhuiswagen voor de deur van uw droomhuis en u heeft het niet eens op Funda zien staan. Herkenbaar? 

Tysma Makelaars vindt uw huis in krimpend woningaanbod !

Het aantal woningen dat te koop staat is het afgelopen jaar met meer dan 50% afgenomen en dat maakt het vinden van een geschikte woning een hele uitdaging. En niet alleen voor u als woningzoeker. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten. Maar met het juiste netwerk, kennis van de huizenmarkt, professionele en gedreven aankoopmakelaars, vinden we dat droomhuis zeker. Wij zetten ons netwerk optimaal in, zo krijgen wij vaak als eerste inzicht in de woningen die op de markt komen en zorgen dat we er dan gelijk bij zijn. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van:

Het NVM uitwisselingssysteem waarbij we het nieuwe aanbod van de collega’s ook krijgen

 • Diverse woningsites
 • Social media
 • Aanbod van particulieren
 • Contacten met collega’s

Wij houden u als één van de eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod in veel gevallen nog voor dat deze op Funda komt. Wij mailen of bellen u zodra er en geschikte woning voor u binnen komt.

Onze aankoop coördinator zal regelmatig contact met u hebben om de zoekwensen actueel te houden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo