Makelaars Drachten

TEST

Sorteren op naam
Brink Makelaardij
Drachten
 
Brink Makelaardij

Bent u op zoek naar een woning maar lukt het u nog niet om de perfecte woning te vinden? Via een zoekopdracht kunnen wij u helpen bij het vinden van uw droomwoning.

Misschien heeft u al een prachtige woning op het oog maar vraagt u zich af of u de juiste keuze maakt. De verkoper heeft u het huis laten zien en voor de minpunten heeft hij een goed onderbouwd verhaal. U staat op het punt een van uw grootste aankopen in uw leven te doen. Wij adviseren bij uw aankoop en behoeden voor eventuele teleurstellingen. 

Wat kunnen wij als aankoopmakelaar voor u betekenen?

 • Wij behartigen uw belangen bij het aankopen van een woning en zijn uw gesprekspartner. U kunt te allen tijd met al uw vragen omtrent het kopen van de woning bij ons terecht.
 • Wij adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is en regelen een inspectie van de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden, e.d..
 • Wij hebben kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving en geven u inzicht in de waarde van de woning.
 • Wij bepalen een (onderhandelings)strategie en voeren deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te houden of krijgen. Bovendien bespaart u tijd door de deskundige afwikkeling.
 • Wij beschikken over een breed netwerk dat ingeschakeld kan worden (bijvoorbeeld hypotheek- en/of verzekeringsadvies, een taxateur of notaris die snel kan schakelen).
 • Wij letten op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • Wij controleren de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • Wij inspecteren met u de woning voor de overdracht bij de notaris en noteren de meterstanden.

Wij kunnen het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Ook kunt u deeldiensten afnemen. Neem gerust contact op met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs
Drachten
 
Dijkstra Heida Makelaars Taxateurs

U staat op het punt om een woning te kopen. Eén van de grootste aankopen in uw leven. Hoe nu verder?

Wij behartigen úw belangen!
De verkoper neemt een professional in de arm voor zijn belangen.

In deze tijd, waar woningen snel verkocht worden en de kans groot is dat u achter het net vist, is het inschakelen van een aankoopmakelaar geen overbodig luxe.


Wij kunnen het volgende voor u betekenen als aankoopmakelaar:

 • Wij helpen u met het zoeken van uw droomwoning en maken een zogenaamd zoekprofiel;
 • Het kopen van een woning vereist deskundigheid, ervaring, een kritische blik en onafhankelijk advies;
 • Samen bezichtigen we één of meer woningen en naderhand ontvangt u een onafhankelijk waardeoordeel;
 • We bepalen samen met u een onderhandelingsstrategie en doen, als u dat wenst, de onderhandelingen namens u;
 • Geen vervelende verrassingen in de koopovereenkomst, alles wordt goed gecontroleerd;

Bij de overdracht gaan wij graag met u mee, zodat we eventuele vragen nog voor u kunnen beantwoorden.

Heeft u uw woning al gevonden en heeft u daar hulp bij nodig? Of wilt u samen met ons zoeken naar uw droomhuis? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Dan vertellen wij u graag meer over ons en onze tarieven.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dijkstra Makelaars
Drachten
 
Dijkstra Makelaars

Wil je graag een huis kopen in Drachten? Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Er zijn uiteraard veel mogelijkheden om een woning te zoeken, maar hoe vind je de juiste woning en nog belangrijker, wat ga je doen als je die hebt gevonden? Ga je zelf op onderzoek uit of neem je een eigen makelaar mee? Een aankoopmakelaar van Dijkstra Makelaars komt op voor jou belangen en geeft je een realistisch en onafhankelijk advies. Dit zorgt voor rust en zekerheid!
Kom in contact met een aankoopmakelaar

Gratis zoekservice

Uiteraard kun je zelf (online) op zoek gaan naar de juiste woning. Maar dit kan ook via de gratis zoekservice van Dijkstra Makelaars!
Weet je wat je zoekt? Vul onderstaand je woonwensen in en je ontvangt nieuw aanbod van Dijkstra Makelaars automatisch in je mailbox.

Zie je een leuke woning? Wij regelen de bezichtiging en helpen je graag bij de aankoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Frieswijk Makelaar NVM Drachten
Drachten
 
Frieswijk Makelaar NVM Drachten

Op zoek naar een nieuw huis is vaak een mooi maar spannend proces. Een uitgebreid aanbod op internet heb je snel gevonden. Maar waar moet je écht op letten in de zoektocht naar een nieuw huis? En hoe zorg je er voor dat jouw enthousiasme niet de overhand krijgt en je je niet op één huis blind gaat staren?
 
Met doelgerichte begeleiding en betrouwbaar advies maken wij jouw zoektocht succesvol! Wij bezichtigen samen met jou, verzorgen de onderhandelingen en de inspectie van de woning en wij gaan mee naar de notaris als de overdracht plaatsvindt. Persoonlijke begeleiding van A tot Z met aandacht voor jouw wensen.

01 Zoektocht
In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen. Samen maken wij jouw woonprofiel en maken wij heldere afspraken over onze aanpak, vergoeding en begeleiding.

Soms zijn woningen nog niet op de markt. Maar door ons netwerk en regionale kennis weten wij vaak vroegtijdig ontwikkelingen op te sporen.

02 Interesse in een woning?
Je hebt een mooie woning op het oog. Wij regelen de bezichtiging in overleg met jou en tijdens de rondgang in de woning letten wij onder meer op het onderhoud, de bouwkundige staat en planologische ontwikkelingen in de straat of wijk.

Na afloop van iedere bezichtiging evalueren wij de woning. Bij serieuze belangstelling voor de woning onderzoeken wij de juridische aspecten zoals bodemonderzoek en kadastrale verplichtingen en indien nodig een advies voor een bouwtechnische keuring.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Klaverbladmakelaars
Drachten
 
Klaverbladmakelaars

Voor de provincie Friesland en regio West-Groningen hebben wij een vast tarief voor de bemiddeling bij de aankoop van uw nieuwe woning. No cure no pay.

Aankoop bemiddeling 900 euro incl. btw voor woningen die in een straal van 25 km rondom Drachten begeleid en aangekocht worden. Voor woningen die buiten deze cirkel liggen reken ik een ander tarief, vraag gerust even naar die (extra brandstof) kosten.

Wat ik voor u doe bij de aankoop en waarom wij samen een mooi resultaat gaan boeken;

Soms moet je snel en accuraat zijn, en soms geduld en ervaring hebben. Ik inventariseer uw situatie en wensen en analyseer daarna de woning van uw keuze. Bouwkundige staat, onderhoudsconditie, ligging, marktwerking (ook meer jarenplanning), milieu/bodem kan ik in kaart brengen, maar ook de reden van verkoop kan ik rechercheren en kan soms van belang zijn om samen tot een juiste bieding te komen. Daarna stellen we samen een onderhandelingsstrategie op en uw droomhuis zal wellicht werkelijkheid worden! Ik laat daarbij niets aan het toeval over.

Uiteraard ben ik ook bij de overdracht (meterstanden en roerende zaken controleren) aanwezig en gaan we samen naar de notaris om alles netjes en vertrouwt af te ronden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kuperus Makelaardij
Drachten
 
Kuperus Makelaardij

Het juiste gevoel bepaald of het huis geschikt is. Wij zorgen ervoor dat het gevoel ook de “juiste” keuze is. Of het nu gaat om de aankoop van een appartement, nieuwbouw woning, tussenwoning of (half)vrijstaande woning, emotie speelt hierbij een belangrijke rol. En juist deze emotie kan in de weg staan bij de aankoop van een nieuwe woning.

Een kritische blik, de juiste beslissing.

Een huis kopen
Een nieuwe woning kopen is een spannende en ingrijpende gebeurtenis en of het nu de eerste keer is of de tiende, het is een beslissing voor een aantal jaren. Om die ene speciale woning te vinden is het belangrijk om een eigen makelaar mee te nemen. Dat is de aankoop makelaar, waar ervaringen mee gedeeld worden en waar op vertrouwd kan worden. Wij willen niets liever dan de woonwensen combineren met een Persoonlijk Aankoopplan. Samen die ene passende woning vinden, voor een prijs die past.

Een nieuwe woning kopen is leuk!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Lamberink Makelaars Drachten
Drachten
 
Lamberink Makelaars Drachten

Ineens ziet u hét ideale huis of appartement te koop staan. U spreekt een bezichtiging af en inderdaad, hier ziet u zichzelf wel wonen.

Maar ja… hoe nu verder?

Wat is de bouwkundige staat? Zijn er dingen die ik over het hoofd zie? Ik ben waarschijnlijk niet de enige kijker, wat doe ik als er meer kapers op de kust zijn? De vraagprijs is bekend, maar wat is nou een reële aankoopprijs? En vooral… wat moet ik bieden?

 
Vragen die u moeilijk aan de makelaar van de verkoper kunt stellen. Hij is immers jouw tegenpartij en heeft de taak een zo hoog mogelijke opbrengst voor de verkoper te realiseren. Maar wie behartigt uw belangen als potentiele koper?

Het gaat om een van de grootste financiële investeringen in een mensenleven. Daarom is het verstandig een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Iemand die op professionele wijze uw belangen behartigt en voor u de kastanjes uit het vuur haalt in de onderhandelingen met de makelaar van de tegenpartij.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Knijpstra
Drachten
 
Makelaardij Knijpstra

Een huis kopen doe je met makelaar Meine Knijpstra!
In een huis wil je je graag thuis voelen. Je hebt wellicht al wensen en eisen waaraan je nieuwe woning moet voldoen. Soms is het lastig dit scherp te krijgen. Ik kan je helpen bij het vormen van het plaatje van je ideale woning. Daarbij is niet alleen de woning zelf belangrijk maar ook de buurt en omgeving. Ik ken de lokale markt en de mensen en kan je goed helpen in je zoektocht naar een nieuwe woning. Wanneer we jouw ideale woning gevonden hebben begint het aankooptraject van onderhandelingen tot sleuteloverdracht.

Ik hanteer zeer scherpe tarieven die ik graag in een persoonlijk aanbod voorleg aan de klant.
Geen enkel verkoop- of aankoopproject is immers identiek en ook klantenwensen zijn zeer divers. Juist daarom kies ik voor een open communicatie met mijn klant en hoop op die manier te bewijzen dat ik zeer concurrerend ben.
‘Laat mij een vrijblijvend aanbod doen en je zult het bovenstaande ervaren’.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarswerk Garantiemakelaars
Drachten
 
Makelaarswerk Garantiemakelaars

Sinds 2007 is Sjoerd Veenstra als makelaar actief in Drachten en omstreken, daarvoor werkte hij als assistent makelaar in Oosterwolde. Het werkgebied tussen Appelscha en Drachten is hem dus goed bekend. Het bedrijf is begonnen op de zolder van een groothandel in motorfietsonderdelen (NNTG) de eigenaar destijds van NNTG (Jelle Huitema) is goede bekende en het eerste jaar mocht ik daar min of meer gratis kantoor houden om te kijken hoe het gaat. Een prachtig voorbeeld van met elkaar werken aan een toekomst. Rond 2012 is het kantoor verhuisd naar een ruimere locatie aan ’t Anker waar we samen met Accountantswerk tot februari 2018 hebben gewerkt. Assistent Makelaar Fokje Ritsma kwam omstreeks 2015 bij Makelaarswerk in dienst en is een waardevolle aanvulling.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn Makelaar Mink
Drachten
 
Mijn Makelaar Mink

Bent u op zoek naar een woning, dan helpen wij u graag bij het gehele aankooptraject. Dat is niet alleen handig, maar het geeft ook zekerheid. U kunt zichzelf lekker focussen op de sfeer, de ruimte en de omgeving, terwijl wij kijken naar alle zakelijke beslommeringen en technische beoordelingen

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Noorderlicht Makelaars
Drachten
 
Noorderlicht Makelaars

Je bent op zoek naar je droomplek, of je wilt gewoon wat anders. Je gaat veranderen van werk en zoekt in die nieuwe wereld naar een huis wat bij je past.

Maar hoe lastig is dat. Het aanbod is schaars en de vraag onverminderd hoog. Als je wat hebt gezien is de concurrentie groot. Soms bereikt het je niet eens en is een woning al verkocht als je gaat bellen. En daarna, wat ga je bieden en waar let je op. Maak je wel een kans eigenlijk om een huis te kopen?

En ken je die roze bril? Soms raak je volslagen verblind en ben je hopeloos verliefd. En zeker, daar mag het mee beginnen, maar daarna heb je wel een portie nuchterheid nodig.

Juist dan is het tijd voor de aankoopmakelaar. Wij doen het alle dagen en weten als geen ander hoe de beste aanpak zal zijn om tot een succesvolle aankoop te komen. Als aankoopmakelaar bewaren we jou voor de minder goede keuzes en helpen je graag bij een succesvolle aankoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
RMW Makelaars
Drachten
 
RMW Makelaars

Uw huis kopen via RMW Makelaars

Het aankopen van een eigen woning is over het algemeen de kostbaarste aanschaf in uw leven. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning ook voldoet aan uw eisen en wensen, u niet te veel betaald en dat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het is dan ook wenselijk dat u hierbij wordt begeleid door een deskundige partij met gedetailleerde kennis van de markt en die u van gedegen advies kan voorzien.

No Cure No Pay

RMW Makelaars helpt u hierbij graag op basis van No Cure No Pay. Wij kunnen u geheel vrijblijvend op de hoogte brengen van het actuele woningaanbod. De kosten die wij u voor de succesvolle aankoopbemiddeling in rekening brengen zijn geheel in overleg en afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden.

Meer weten?

Heeft u na het lezen nog vragen, dan beantwoorden wij deze graag. U bent van harte welkom op ons kantoor maar u kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sinnema Makelaardij
Drachten
 
Sinnema Makelaardij

Makelaardij Sinnema is een begrip als het gaat om de zoektocht naar een ‘Thuis’ in Drachten en omstreken. Een woning kopen vraagt om kennis en ervaring.
Met ons klantgerichte team aan je zijde sta je sterk!


AANKOOP

Wij hebben aandacht voor de individuele wensen en de situatie van onze kopers. Onze aankoopmakelaar zal meegaan met bezichtigingen, de onderhandelingen voor je voeren, de koopakte voor je controleren en de koopakte met je doornemen. Daarnaast kunnen wij je ook inzicht verschaffen in de staat van de woning en alle documenten die  horen bij het kopen van een huis. Ook de inspectie en de overdracht van de woning zullen wij bijwonen. Als je voor ons kantoor kiest,  zoeken we samen naar een woning waar jij je goed bij voelt en waar je ’s avonds bij thuis kan komen.

BIJ MAKELAARDIJ SINNEMA IS ALLES ONDER ÉÉN DAK!

Laat ons je begeleiden bij de koop van je woning zodat je weet dat je de juiste beslissing maakt! 
En wil je ook nog hypotheekadvies? Ook daar kunnen we je verder bij helpen. Bij Makelaardij Sinnema heb je alles onder één dak! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo