Makelaars Heerenveen

TEST

Sorteren op naam
FRYSK makelaars
Heerenveen
 
FRYSK makelaars

Op dit moment zijn er meer huizenzoekers dan beschikbare huizen. Om gek van te worden toch? Want jij vist steeds achter het net. Enorm frustrerend. Omdat geen woning, situatie of koper gelijk is, krijg je bij FRYSK een aankoopdienst op maat. Hoe je ervoor zorgt dat jij de beste koper wordt van die gewilde woning? Wij weten het. Laat ons je helpen. Je koopt een woning met FRYSK voor het vaste, lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw.

Huis kopen tegen voordelig all-in tarief

Voor het vaste lage all-in tarief van € 2.000,- incl. btw zijn wij al jouw aankoopmakelaar. Dat bedrag verdien je heel gemakkelijk terug. Hoe dat zit, leggen we je graag uit in een gratis adviesgesprek. Bij een huis kopen, komt meer kijken dan alleen een leuk huis vinden. Onze aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle lichten op groen staan. FRYSK creëert de beste situatie om de beste koper te worden, waardoor jij snel jouw slag kunt slaan.

Wat is jouw antwoord op deze vragen?

  • Heb je je eigen woning al verkocht?
  • Is de financiering al geregeld?
  • Heb je overwaarde op je eigen koophuis?
  • Hoe snel kun je een koopwoning aanvaarden?

Pas daarna volgen vragen over het huis dat jij wilt kopen. We praten je graag bij over de slimste strategie in deze krappe woningmarkt. Zet jij samen met FRYSK alle lichten op groen?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Fryslân Homes
Heerenveen
 
Fryslân Homes

Vier specialisten met hetzelfde doel en dezelfde passie. Dat maakt Fryslân Homes uniek als het gaat om vastgoed en het vervullen van uw wensen en het ontzorgen van uw rompslomp. Kwalitatief op hoog niveau en net een tikje anders. En dat voelt u in uw buik en in uw beurs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Lamberink Makelaars
Heerenveen
 
Lamberink Makelaars

Of je nou een huis wilt verkopen, een aankoopmakelaar zoekt, een nieuw huis wilt laten bouwen, een taxatierapport nodig bent, een bedrijfspand zoekt, behoefte hebt aan onafhankelijk hypotheekadvies of je verzekeringen voordelig wilt regelen … voel je welkom bij Lamberink!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Friesland
Heerenveen
 
Makelaardij Friesland

Ben jij op zoek naar het huis van je dromen? Wil je bijvoorbeeld vanuit je tuin zo je boot op stappen of wil je graag in het prachtige Friese landschap wonen? Schakel dan Makelaardij Friesland in als je persoonlijke aankoopmakelaar. Wij zijn thuis in Friesland en begeleiden je graag in de zoektocht naar je nieuwe koopwoning. Onze aankoopmakelaars kunnen je voorzien van deskundig advies zodat jij precies weet wat voor woning je koopt. Uiteraard staan wij het gehele proces naast je en doen alles in overleg met jou. 

Een optimaal resultaat
Het kopen van een huis doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of je deze woning wilt gaan kopen ja of nee. Om die reden is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wij geven je toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen de bezichtigingsafspraken en gaan mee kijken. Als aankoopmakelaar zijn wij ook realistisch door objectief te kijken of jouw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Onze aankoopmakelaars kunnen je voorzien van deskundig advies zodat jij precies weet wat voor woning je koopt. Maak (gratis) gebruik van ons grootste landelijk zoekers bestand. Via onze eigen matchmaker brengen wij u huis direct al landelijk onder de aandacht.   

Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Hoekstra Heerenveen
Heerenveen
 
Makelaardij Hoekstra Heerenveen

Ook in Friesland schakelen telkens meer zoekers een aankoopmakelaar in. Wij horen u nu denken; ‘Maar wat doet zo’n aankoopmakelaar dan precies?’ en ‘Is het inschakelen van een aankoopmakelaar mijn geld wel waard?’. Laten we duidelijk zijn: met deze krappe huizenmarkt moet u slim kunnen handelen. En met een Hoekstra Aankoopmakelaar bent u de rest net dat ene stapje voor. Hoe? 

Onze aankoopmakelaars weten als allereerste welke woningen er op de markt komen, nog voordat deze op Funda verschijnen. Dit houdt uw aankoopmakelaar scherp voor u in de gaten zodat hij meteen en als eerste kan reageren op woningen die voldoen aan uw woonwensen. Daarnaast zijn wij al 30 jaar actief en kennen onze aankoopmakelaars de Friese huizenmarkt als geen ander. Met ons enorme netwerk zorgen wij ervoor dat wij het juiste huis bij de juiste koper krijgen. Zoveel ervaring is uniek en biedt deskundigheid waarop u echt mag vertrouwen.

Het juiste huis voor de juiste prijs
Bezichtigen, bieden en onderhandelen, er komt een hoop op u af.
De huizenmarkt is weer wat bekoeld. Waar voorheen tienduizenden euro’s op een huis werden overboden, lijkt er steeds meer ruimte te ontstaan voor nieuwe kopers. Twijfelt u nog om de stap naar kopen te zetten? Dan is dit het juiste moment om een Hoekstra Aankoopmakelaar in te schakelen. Onze Friese nuchterheid zorgt ervoor dat wij ons niet gek laten maken. Als koper bent u juist nu in het voordeel om te kunnen onderhandelen over de gewenste prijs. Deze onderhandelingen voeren wij als aankoopmakelaar graag in uw plaats. Zo koopt u een woning tegen een zo laag mogelijke prijs en met de meest gunstige voorwaarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Kraak & Donker
Heerenveen
 
Makelaardij Kraak & Donker

Bent u op zoek naar een koopwoning, dan kunt u zich bij ons als woningzoekende laten inschrijven. U wordt van begin tot eind begeleid in de aankoop van een woning. Aan de hand van uw woonprofiel zoeken wij gericht en brengen u zo snel mogelijk op de hoogte van het aanbod. Bent u geïnteresseerd in een woning uit dit aanbod, dan is de volgende stap het maken van een afspraak voor bezichtiging.
 

Onderhandeling, hypotheek, notaris
Een van onze makelaars begeleidt u dan vanaf de eerste bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris. Dat wil zeggen dat hij u adviseert met betrekking tot bouwkundige aspecten, woonomgeving, eventueel bestemmingsplan en heel belangrijk, de koopprijs. Hij doet, in nauw overleg met u, de onderhandelingen met betrekking tot de prijs. Bovendien kunnen wij u in contact brengen met een hypotheekadviseur, ten behoeve van een passende financiering voor uw woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Terpstra B.V.
Heerenveen
 
Makelaardij Terpstra B.V.

Bij het kopen van een huis heeft u meestal te maken met een verkopende makelaar. Echter, de verkopende makelaar behartigt  specifiek de
belangen van de verkoper.

Met Terpstra als persoonlijke aankoopmakelaar beschikt u over een eigen adviseur en iemand die op uw belangen als koper let.
Je kunt het aankoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor bepaalde delen van dienstverlening.

Schakel uw eigen aankoopmakelaar in. Wij kennen de markt, de knelpunten en de waarde!

Wat kunt u van de aankoopmakelaar van Terpstra Makelaardij verwachten:

• het inventariseren van uw woonwensen;
• informeren inzake nieuw aanbod;
• maken van afspraken voor bezichtigingen;
• beoordelen van bezochte huizen en de omgeving;
• recherche (bestemmingsplan, milieu-aspecten, kadastraal, etc.);
• het begeleiden van de bouwkundige keuring;
• bepalen tactiek  en adviseren bij - en het voeren van de onderhandelingen;
• het verzorgen en begeleiden van de gehele zakelijke en juridische afwikkeling, zoals koopakte en alle notariële contracten;
• begeleiding bij eindinspectie, eigendomsoverdracht en eventueel zaken die nadien aan de orde komen.

Door de optimale kennis van de markt en goed koopmanschap verdient een aankoopmakelaar zich doorgaans in een veelvoud terug.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn Makelaar Heerenveen
Heerenveen
 
Mijn Makelaar Heerenveen

Een huis kopen is een vrolijke beslissing vol vooruitgang, hoop en blijde verwachting.
Maar ook spannend op het doodenge af. Het is tevens de grootste financiële keuze die we maken in ons leven en dat doen we slechts een tot drie keer.

Weet je wat je zoekt?
Heb je al precies voor ogen aan welke harde eisen je nieuwe huis moet voldoen? Het is belangrijk dat je onderscheid maakt tussen harde eisen en je wensen. In je wensenlijst kun je schrappen, in je eisenlijst in principe niet.

Ik moet nu beslissen
Ben je al een keer te laat geweest omdat de gewenste woning net was verkocht? Dan ligt het gevaar op de loer, dat je een volgende keer te snel toehapt, omdat je anders misschien bang bent om weer net te laat te zijn. Dat effect ontstaat bijvoorbeeld ook als de verkopend makelaar een aantal bezichtigingen achter elkaar heeft gepland of aankondigt dat een andere gegadigde op het punt staat om te gaan bieden.

Mijn Makelaar als sparringspartner
Mijn makelaar helpt kopers om alle aankoop valkuilen te omzeilen. Hij is graag jouw kritische vriend en metgezel tijdens de zoektocht naar de nieuwe woning en neemt je ook mee naar woningen waarvan niemand nog weet dat die te koop komen. Met als resultaat dat het huis koopt dat perfect aansluit bij wat je zoekt en ook echt jouw thuis wordt, waar je kunt dromen, leven en lachen, waar je je veilig voelt en vertrouwd en waar je zeker niet te veel voor hebt betaald.

Huis nog niet gevonden?
Laat ons weten wat je zoekt. Regelmatig brengen wij kopers en verkopers bij elkaar bij woningen die (nog) niet officieel te koop staan. Misschien weten we zo waar jouw woning staat.

Wilt u weten of Mijn Makelaar ook de beste makelaar is voor de aankoop van uw nieuwe woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een gratis kennismaking.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
NVM Makelaardij van Brussel Wiebenga
Heerenveen
 
NVM Makelaardij van Brussel Wiebenga

Het kopen van een woning is een belangrijke gebeurtenis. De keuze voor een woning is voor een langere periode en er is veel geld mee gemoeid. Ook maak je vaak niet alleen de keuze voor een passende woning, maar ook voor een juiste locatie in een fijne omgeving.
Wij kunnen je helpen bij deze belangrijke aankoop!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Regent Makelaars
Heerenveen
 
Regent Makelaars

Aankoopmakelaar nodig?

Het zoeken naar uw droomhuis, middels een zoekopdracht;
De onderhandelingen oppakken om zo een lagere aankoop te realiseren;
Het controleren van een koopcontract en aanverwante stukken.

U kent het gevoel misschien wel, u hebt een geweldig huis gezien en daarna zet u de roze bril op.
De verkopend makelaar presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal, hierin komen de minpunten vaak minder goed naar de oppervlakte.
 "Al bijna 10 jaar lang zijn wij als aankoopmakelaars actief op de woningmarkt"
 
Dit is het moment waarop wij u graag onze diensten aanbieden.
Aangezien u niet dagelijks een huis koopt, staat u sterker met een aankoopmakelaar aan uw zijde. Want bij het kopen van een huis komt u tegenover de verkopende makelaar te staan, die handelt in het belang van de verkoper. Als aankoopmakelaar handelen wij geheel in uw belang. Wij kijken objectief, praktisch en nuchter naar een woning en naar haar kopers. Met deze insteek kunnen wij kopers scherp houden en veel geld besparen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Stille verkoop Heerenveen
Heerenveen
 
Stille verkoop Heerenveen

Je hebt jouw droomhuis gevonden maar hoe pak je dit het beste aan?

Een woning kopen doe je niet iedere dag. Misschien heb je vragen zoals: Wat is de reële waarde van de woning? Hoe is de conditie van de woning? Is er genoeg onderhoud geweest? Zijn er erfdienstbaarheden waar ik rekening mee moet houden?

Het is fijn dat je terug kan vallen op een ervaren NVM aankoopmakelaar. Je krijgt ondersteuning en het beste advies bij het aankopen van je droomhuis. Daarbij geeft het een rustig gevoel, wetende dat de aankoopmakelaar de beste prijs voor jouw nieuwe woning kan bedingen.

De verkopende makelaar van het huis wil een optimaal resultaat behalen voor zijn cliënt. Als je zelf moet onderhandelen kan dat lastig zijn.  De makelaars van NVM Veenstra Makelaar Heerenveen zijn gespecialiseerd in de woningmarkt van gemeente Heerenveen en omgeving. Het team van Veenstra helpt je graag met je nieuwe en je eigen woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
StinseMaat makelaardij
Heerenveen
 
StinseMaat makelaardij

Een woning kopen doe je niet iedere dag en in de huidige woningmarkt is het best lastig.
Wat is een realistische prijs? Is het huis technisch in orde? Hoe zit het met erfdienstbaarheden? Wat zijn risico’s en mogelijkheden?
Wij zijn jouw betrouwbare partner om de zoektocht en aankoop tot een succes te maken.


Wat zijn de kosten van onze diensten als NVM aankoopmakelaar?
Wij ontzorgen je in de zoektocht met onze kennis van de markt en ervaring in onderhandelen.
Als aankoopmakelaar helpen wij bij de aankoop van jouw droomhuis tegen de laagste prijs en meest optimale voorwaarden.

Het tarief van ons als aankoopmakelaar is € 1500,- inclusief BTW en bijkomende kosten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Veenstra Makelaars en Taxateurs BV - NVM Makelaar Heerenveen
Heerenveen
 
Veenstra Makelaars en Taxateurs BV - NVM Makelaar

Ons grootste plezier is dat we mensen blij maken. Veenstra Makelaardij, sinds 2002 uw makelaar in Heerenveen en omstreken. Wij zullen altijd dat extra stapje zetten om u te blijven verrassen. Veenstra Makelaardij staat voor u klaar met raad en daad. Gedreven door passie met een trotse glimlach.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo