Makelaars Woerden

TEST

Sorteren op naam
Adelmar Makelaardij Woerden
Woerden
 
Adelmar Makelaardij Woerden

De aankoop van een woning is maatwerk. Met onze aankoopbemiddeling heeft u technische, strategische en financiële kennis in huis.

Met Adelmar Makelaardij als aankoopmakelaar heeft u meerdere voordelen; 

 • Kennis van de omgeving
 • Inzicht in de huidige markt (transacties en biedingen)
 • Optimalisatie van de zoekopdracht
 • Voorsprong op andere woningzoekende
 • Updates met passend nieuw woningaanbod
 • Scherp start tarief, laag maximum tarief.
Lees meer +
4.9
Funda 4.9
Google Reviews 5
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Anno Makelaardij
Woerden
 
Anno Makelaardij

Graag helpen wij u bij het kopen van uw woning of appartement in de regio Utrecht-Woerden-Groene Hart en de regio Amstelveen.

Het aankoopproces omvat de volgende onderdelen:

Inventarisatie van uw wensen

Middels een persoonlijk gesprek bekijken we wat u precies zoekt.

Bezichtigingen

Samen met u bekijken we de woningen of appartementen van uw keuze. Indien nodig bekijken we een aantal objecten een tweede keer. Onze makelaar meet de woning in en let op diverse zaken zoals de staat van onderhoud, afwerking, omgeving en dergelijke.
Uiteraard kunt u ervoor kiezen eerst zelf een woning te bekijken en pas bij serieuze interesse onze makelaar mee te nemen.

Recherche en waarde-advies

Zonder recherche (onderzoek naar onder meer bodemvervuiling, erfdienstbaarheden, aanschrijvingen en zo meer) geen waarde. Heeft u de woning of het appartement gevonden waarmee u verder wilt, dan voeren wij een uitgebreide recherche uit. In het geval van een appartement betreft dit tevens een onderzoek naar de vereniging van Eigenaars (VvE) en de splitsing van het complex.

Op basis van deze recherche, de toestand van het object en de ligging stellen we de waarde vast en bepalen we met u de onderhandelingsstrategie.

Bieden en onderhandelen

Nu is het spel aangebroken van het bieden en onderhandelen. Stap voor stap bespreken wij dit met u.

Koopakte

Door de verkopende partij wordt de koopakte opgesteld. Deze nemen wij door en bespreken deze met u zodat u weet waar u voor tekent.

Eindinspectie en levering

Vlak voordat de woning bij de notaris aan u wordt overgedragen ('geleverd'), inspecteren wij samen met u en de verkoper de woning. We kijken of alles is achtergelaten zoals bij de koop is overeengekomen, of de apparatuur functioneert etc. Vervolgens gaan we mee naar de notaris waar de uiteindelijke levering plaatsvindt.

Lees meer +
4.9
Funda 4.9
Google Reviews 5
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
April makelaars Woerden B.V.
Woerden
 
April makelaars Woerden B.V.

Het kopen van een woning is zeker in deze markt een ingewikkeld proces. Door middel van onze GRATIS zoekopdracht krijgt u elke ochtend het nieuwe aanbod automatisch in uw mailbox. Wanneer u een woning wenst te bekijken dan neemt u contact met ons op zodat wij een afspraak in kunnen plannen. Hierbij werken wij meestal met een handige groeps-app.

Bij een aankooptraject gaan wij direct met u mee om de woning samen te bekijken. Wij maken de afspraak en houden het contact met de verkopende makelaar. Tijdens deze afspraak adviseren wij u over de globale staat van onderhoud (dit is geen bouwkundige keuring), marktsituatie en prijsniveau.

Wanneer u een positief gevoel heeft over de woning brengen wij namens u een voorstel uit waarbij de intentie is om voor een zo laag mogelijke prijs de woning aan te kopen. Echter zal het u niet ontgaan zijn dat er steeds meer woningen boven de vraagprijs worden verkocht. Hierdoor zijn wij soms ook genoodzaakt om Nee te adviseren.

Na een succesvolle onderhandeling maakt de verkopende makelaar de koopakte op. Deze wordt door ons gecontroleerd en vervolgens ondertekenen wij deze samen met u.

Daarna gaat u aan de slag de hypotheek rond te maken en bewaken wij de data van de financiering en bankgarantie. Bij voorkeur in overleg met de hypotheekadviseur.

Vervolgens wachten we op de datum van overdracht, op deze dag gaan wij samen de woning opnieuw bekijken (voor-inspectie) om te controleren of deze zo wordt opgeleverd zoals afgesproken. Aansluitend gaan we samen naar de notaris om de overdracht te laten plaatsvinden en ervoor te zorgen dat u de sleutels in ontvangst kunt nemen.

Ook voor deze full-service aankoop dienstverlening brengen wij vaste tarieven in rekening, ongeacht hoeveel woningen wij met u bekijken. Nieuwsgierig?

Wij horen graag van u of wij uw aankoop makelaar mogen zijn.

Lees meer +
4.7
Funda
Google Reviews 4.6
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave nvm
De Koning makelaars Woerden
Woerden
 
De Koning makelaars Woerden

De inzet van een deskundige aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient. Hoe dit werkt? Dat vertellen wij u graag.
 
Uw droomwoning aankopen

De Koning makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw ideale huis. Op basis van uw woondromen en -wensen gaan wij actief voor u op zoek. We zijn graag uw steun en toeverlaat tijdens het hele aankooptraject van zoektocht tot onderhandeling. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Laat ons u helpen. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen

Lees meer +
4.3
Funda 4.5
Google Reviews 4.0
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Drieman Garantiemakelaars
Woerden
 
Drieman Garantiemakelaars

Kies dan voor dé aankoopmakelaar van Woerden: Drieman Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Woerden maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Drieman Garantiemakelaars aan het juiste adres. Onze professionele makelaars Jeroen Uijtewaal en Marcel de Boer helpen je graag!

Huis kopen in Woerden met een aankoopmakelaar

Een huis kopen in Woerden kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net dat stapje extra zet? Binnen Drieman Garantiemakelaars Woerden geloven we in een makelaarWIJ – Wij zijn jouw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens het gehele proces en doen niets liever dan jou helpen want… aankopen doen we samen!

Lees meer +
Funda 4.8
Google Reviews 3.8
Facebook 4.6
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Gevaert Makelaars
Woerden
 
Gevaert Makelaars

Een nieuw huis kopen? Gevaert Makelaars kan u van A tot Z begeleiden bij het vinden en kopen van een woning die het beste bij u past.

Zorgeloos een huis kopen

Een huis kopen doet u niet iedere dag. Het is heel normaal dat u met allerlei vragen zit:

 • Is de vraagprijs van het huis wel reëel?
 • Waar moet ik op letten tijdens een bezichtiging?
 • Hoe haal ik het maximale resultaat uit de onderhandelingen?
 • Wie leest de kleine lettertjes in het koopcontract?

Dan is het fijn als iemand u helpt met het maken van de juiste keuzes omtrent het kopen van uw nieuwe huis. Een NVM-aankoopmakelaar behartigt uw belangen en zorgt dat de aankoop vlekkeloos verloopt.

Uw aankoopmakelaar in Woerden

Laat uw aankoopzorgen over aan Gevaert Makelaars in Woerden. Wij begeleiden u graag in het hele aankoopproces. U profiteert dan van onze 90 jaar kennis en ervaring. Wij kennen de markt als geen ander en weten hoe we u snel aan een nieuw huis helpen.

Als aankoopmakelaar helpen wij u bijvoorbeeld met:

 • Geschikt huis vinden
 • Bezichtigingen
 • Onderzoek naar zaken als energielabel en bestemmingsplan
 • Onderhandelen
 • Ondertekenen koopovereenkomst
 • Financiering
 • Overdracht van uw gekochte woning
Lees meer +
4.2
Funda 4.7
Google Reviews 4.4
Facebook 3.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Groenendael Makelaardij B.V.
Woerden
 
Groenendael Makelaardij B.V.

Groenendael Makelaardij kan ook optreden als aankoopmakelaar bij de aankoop van een woonhuis in Woerden en omgeving.

Hoe gaan wij en u te werk?

 • De zoektocht naar uw nieuwe woning en de 1e bezichtiging doet u zelf.
 • Vervolgens maakt u een afspraak voor een kennismakingsgesprek met uwaankoop makelaar.
 • De makelaar bezichtigt dewoning samen met verkopend makelaar/verkoper.
 • De makelaar rechercheert het eigendomsbewijs, erfdienstbaarheden en de kadastrale gegevens.
 • De makelaar adviseert u over de bouwkundige staat van dewoning.
 • De makelaar adviseert u over hetwel of niet laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring en energie besparende maatregelen.
 • De makelaar maakt aan de hand van alle gegevens eenwaardepaling van dewoning.
 • De makelaarstart in overleg met u een professionele prijsonderhandeling op met de verkopende makelaar/verkoper om te komen tot de laagst mogelijke prijs onder de beste condities.
 • De makelaar verstrekt de gegevens van de koper aan de verkopend
  makelaar/verkoper.
 • De makelaarcontroleert de koopovereenkomst en neemt de
  koopovereenkomst met u door.
 • De makelaarcontroleert de notariële leveringsakte.
 • De makelaar begeleidt u bij de eindinspectie en is aanwezig bij het transport van dewoning
Lees meer +
4.9
Funda 4.7
Google Reviews 4.8
Facebook 4.6
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Linda Makelaardij Woerden
Woerden
 
Linda Makelaardij Woerden

Het kopen van een woning kan een ingewikkeld traject zijn waarbij je keuzes moet maken. Veel punten spelen een rol om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan zoals kennis van bouwkundige- en juridische zaken, maar ook ontwikkelingen in de woonomgeving van het huis wat je op het oog hebt en de aanwezige voorzieningen. 

"Altijd maar die tijdsdruk; Kan je nog wel kijken, wat moet je bieden en maak je wel de goede keus?"


WAAROM LINDA MAKELAARDIJ ALS AANKOOPMAKELAAR

Omdat wij de omgeving en de bijbehorende woningmarkt als geen ander kennen en door onze jarenlange ervaring weten wij waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Er is veel te doen zoals zoeken, kiezen, bezichtigen, onderhandelen, financiering regelen en soms tegelijkertijd een huis verkopen. Zo nemen wij je veel werk uit handen. Bekijk hoe werkt aankoop voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze en de tarieven.

DAAROM KIES JE VOOR LINDA MAKELAARDIJ 

Als NVM-aankoopmakelaar kunnen wij je uitstekend begeleiden, ondersteunen en adviseren gedurende het gehele proces van het kopen van een huis. Je kunt terecht voor woningen in Woerden en de plaatsen in de directe omgeving, bekijk hiervoor ons werkgebied. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend aankoopgesprek en kom zo te weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons kantoor te bezoeken dan is videobellen mogelijk.

Lees meer +
4.7
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Streng B.V.
Woerden
 
Streng B.V.

Zoekt u een agrarisch object voor uitbreiding van uw bedrijf of omdat u uw bedrijf wilt verplaatsen? Streng Agrarisch Onroerend Goed helpt u niet alleen met het vinden van het juiste object, maar begeleidt u bij het complete aankoopproces. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving op dit gebied en begeleiden u hierbij vakkundig en op persoonlijke wijze.

Lees meer +
4.6
Funda 4.8
Google Reviews 4.8
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Woerden Makelaardij
Woerden
 
Woerden Makelaardij

Waar en hoe kunt u het beste zoeken naar een woning?
Hoe weet u wat het huis echt waard is?
Hoe onderhandelt u met succes?
Hoe zit het juridisch allemaal in elkaar?

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken. U kunt soms in een lang en ingewikkeld traject terecht komen, waarbij kennis op veel verschillende terreinen belangrijk is. Woerden Makelaardij is er om u zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren.

Voor een vast tarief begeleiden wij u tijdens het gehele aankoopproces; van het zoeken naar een geschikte woning tot aan de overdracht bij de notaris.
Maak een afspraak met één van onze makelaars om uw woonwensen te bespreken. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of vul onderstaand formulier in.

Lees meer +
4.8
Funda 4.7
Google Reviews 4.6
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
by Mediazo