Makelaars Dordrecht

TEST

Sorteren op naam
2M | Van Ekeren Kuiper Makelaars Dordrecht
Dordrecht
 
2M | Van Ekeren Kuiper Makelaars Dordrecht

Zoek je een woning of heb je jouw droomwoning gevonden en ben je klaar voor de volgende stap? Tof! Wij staan voor je klaar.

Het hele traject van een woning kopen is heel leuk, maar soms een beetje spannend. Hoe weet je zeker dat je niet alles door een roze bril bekijkt? Zie jij tijdens een bezichtiging de minpunten en overzie je in je enthousiasme de eventuele financiële gevolgen? Wat is de bouwkundige staat van de woning, is de vraagprijs reëel en wat gaat er allemaal gebeuren in de omgeving? Fijn als er iemand met je meekijkt, daarvoor zijn wij jouw aankoopmakelaar.

Waarom een aankoopmakelaar?

Als aankoopmakelaar staan we voor je klaar wanneer je geïnteresseerd bent in een woning die bij een andere makelaar of particulier te koop staat. We brengen kennis en een professionele blik met ons mee én we maken een plan van aanpak naar jouw persoonlijke woonwens.

Als aankoopmakelaar staan we voor je klaar wanneer je geïnteresseerd bent in een woning die bij een andere makelaar of particulier te koop staat. We brengen kennis en een professionele blik met ons mee én we maken een plan van aanpak naar jouw persoonlijke woonwens.

Beslis je om te gaan voor jouw droomwoning, dan neem je contact op met de verkopend makelaar. Je stelt vragen, doet een bod en onderhandeld eventueel. Onthoud dat de verkopend makelaar altijd het belang van de verkoper op de eerste plaats heeft staan. Jij, als potentiële koper komt op de tweede plaats in dit geval. Zijn wij jouw aankoopmakelaar dan is jouw woonwens onze prioriteit en zorgen we dat het aankooptraject op de juiste manier verloopt en op gelijkwaardige basis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aarnoutse Makelaardij B.V.
Dordrecht
 
Aarnoutse Makelaardij B.V.

Een huis aankopen doet u waarschijnlijk niet iedere dag. Zeker in deze tijd kan het behoorlijk lastig zijn. Met een aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker en profiteert u van onze kennis van de markt, doortastendheid en ervaringen. 

Kortom zullen wij de volgende stappen voor u verzorgen:Kennismakingsgesprek op kantoor waar wij uw wensen doornemen;

 • Wij gaan mee met de bezichtiging(en) en bekijken nauwkeurig de woning;
 • Na de bezichtiging zullen wij evalueren over de woning en de vervolgstappen bespreken;
 • Wij bestuderen en controleren voor u het bestemmingsplan en de door de verkoper beschikbaar gestelde stukken;
 • Vaststellen van de waarde van de woning;
 • Onderhandeling opstarten / een eindvoorstel overbrengen aan de verkopend makelaar;
 • Controleren van de koopovereenkomst;
 • Begeleiding bij de eindinspectie en de overdracht bij de notaris.

Aarzelt u vooral niet en neem contact met ons op, wij bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen in de zoektocht naar uw nieuwe woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ABC Aankoopbemiddeling
Dordrecht
 
ABC Aankoopbemiddeling

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing en een verbintenis voor lange tijd. Dat doe je met je hart en met je hoofd. Er gaan vaak veel stappen aan vooraf: brainstormen, zoeken, bezichtigen, beslissen. Voor heel veel mensen een spannende tijd, waarin veel gebeurd en veel onzekerheden zijn.

Gaandeweg ontdek je wat voor jou of voor jullie de beste keus is. Niet alleen voor nu, maar voor de komende jaren. Aan het kopen van een huis zitten natuurlijk risico’s verbonden. Als koper is het lastig om deze risico’s te herkennen. Het kan je ontbreken aan praktische kennis, maar vaak wordt je blik ook vertroebeld, omdat je inmiddels verliefd bent geworden op je droomhuis. Een deskundige en objectieve blik is dan van grote waarde. Juist in deze tijd is het belangrijk om de rust te bewaren!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Baas Makelaardij - Makelaar Taxateur Dordrech
Dordrecht
 
Baas Makelaardij - Makelaar Taxateur Dordrech

Als u een huis wilt kopen dan is een passende woning niet het enige wat u zoekt. Naast dat droomhuis heeft u behoefte aan informatie over allerlei zaken, iemand die u de juiste weg wijst door alle regels, papierwerk en mogelijkheden. Daarvoor kunt u terecht bij Baas Makelaardij, de aankoopmakelaar in Dordrecht en omstreken. Wat doet een aankoopmakelaar precies, wat zijn de kosten en hoe komt u erachter of ons makelaarskantoor de beste keuze is? Dat leg ik in het kort uit op deze pagina. Wilt u meer weten of zijn er specifieke vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek zonder verplichtingen.

Wat doet een aankoopmakelaar in Dordrecht?
In vastgoed wordt er onderscheid gemaakt tussen de aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Er zijn makelaars die zich specialiseren in aankoop of verkoop, vaak worden beide diensten aangeboden. Toch zijn er zeker verschillen in aanpak en dienstverlening. Bij Baas Makelaardij maken we daarom onderscheid tussen een huis kopen en verkopen.

Het voordeel van een aankoopmakelaar is de focus op een passende woning vinden. De meeste woningzoekenden beginnen hun zoektocht op funda of één van de andere huizensites. Dat is heel goed en ik raad het zeker aan, al is het alleen maar om een beeld te krijgen van het aanbod en de vraagprijzen. Sommige kopers weten precies wat ze willen, andere kopers twijfelen nog. In beide gevallen helpen we als aankoopmakelaar de specifieke wensen en voorkeuren op een rijtje te krijgen.

Het is opvallend dat de woning die veel van onze klanten uiteindelijk kopen niet de woning is die als eerste op het verlanglijstje stond. Kopers zoeken namelijk vooral vanuit hun emoties, wat overigens een goede zaak is. De aankoopmakelaar kijkt heel nuchter naar de feiten en kan op basis van praktijkervaring de perfecte match maken. Zo zijn er details en lange termijn overwegingen waar mensen vaak niet bij stil staan. Het gaat om de grootste en duurste keuze in je leven, Baas Makelaardij helpt u dat droomhuis te vinden!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boogerman Makelaars
Dordrecht
 
Boogerman Makelaars

Het aankopen van een woning is ontzettend spannend en brengt veel zorgen met zich mee. Boogerman Makelaars neemt dit proces graag van A tot Z voor u uit handen. U kunt er ook voor kiezen om het proces deels uit handen te geven.

Wat doet een aankoopmakelaar?

 • Wij zoeken naar een geschikte woning
 • Wij helpen u tijdens het bezichtigen van woningen
 • Wij ondersteunen en adviseren u tijdens biedproces en de eventuele onderhandelingen


OP ZOEK NAAR EEN WONING?
Op zoek naar een woning in Dordrecht of omgeving? Boogerman Makelaars staat voor u klaar als aankoopmakelaar! Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we bij u thuis óf bij ons op kantoor uw woonwensen bespreken. Wij gaan voor u op zoek naar een mooie match en veel woongeluk!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Estate agent Ooms Makelaars Dordrecht BV
Dordrecht
 
Estate agent Ooms Makelaars Dordrecht BV

Een nieuw huis kopen is spannend. Nu helemaal, want het gaat heel goed met de woningmarkt. Veel mensen vissen daardoor achter het net.

Een huis kopen doe je daarom met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij de aankoop. Zo krijg jij jouw nieuwe droomhuis.

Weet je al wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek, zo blijf jij andere kopers op de woningmarkt een stapje voor!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Home 4 You Makelaars
Dordrecht
 
Home 4 You Makelaars

Als u op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doet u als u een woning vindt die voldoet aan uw wensen en eisen?

Als u het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseer u dan wel dat de verkoopmakelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant.

Neem uw eigen aankoopmakelaar mee om u goed te laten adviseren. Zo bent u zeker van een realistische kijk op de situatie en krijgt u onafhankelijk advies.

FULL-SERVICE AANKOOPMAKELAAR

 • Een afspraak maken voor een bezichtiging en de reële waarde van de woning bepalen.
 • U behoeden voor mogelijke financiële tegenvallers, denk hierbij aan:
  – Vereniging van Eigenaren met schulden;
  – Bouwtechnische mankementen;
  – Mogelijke verontreinigingen;
  – Negatieve ontwikkelingen conform het bestemmingsplan.
 • Het bespreken en uitvoeren van een onderhandelingsstrategie.
 • De controle op de koopakte en alle bijbehorende van belang zijnde documenten.
 • Controle notarisstukken en begeleiding naar de notaris ten behoeve van de overdracht.
 • Eindinspectie op de dag van de overdracht.
 • Nazorg als u nog hulp of advies nodig heeft.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
In Dordrecht Makelaardij
Dordrecht
 
In Dordrecht Makelaardij

Zoek jij een huis of appartement in Dordrecht?

Bezichtigen, bieden, de koopakte beoordelen: er komt veel op je af. Goed advies is dan altijd welkom, zeker van iemand die ervaring heeft op het gebied van een huis kopen.

In Dordrecht Makelaardij is specialist op het gebied van aankopen van woningen in Dordrecht. In te huren voor een enkele bezichtiging of het gehele traject van A tot Z.

DE stappen naar een succesvolle aankoop

 • Vind een geschikt huis of appartement in Dordrecht
 • Bezichtigen van de woning
 • Doe extra onderzoek
 • Start de onderhandeling of verkoop bij inschrijving
 • De koopakte ondertekenen
 • Vind de geschikte financiering
 • De akte van levering en de Notaris

DE redenen om In Dordrecht Makelaardij in te huren als aankoopmakelaar:

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Maarten Makelaardij Drechtsteden
Dordrecht
 
Maarten Makelaardij Drechtsteden

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw wooncarrière, maar kan je wel wat hulp gebruiken? We begeleiden je graag bij de aankoop van je nieuwe woning. Met onze deskundigheid en expertise ondersteunen we je in het hele proces. We gaan mee naar de ‘tweede’ bezichtiging om je advies te geven, doen de onderhandelingen en ondersteunen je tot aan de overdracht van jouw nieuwe woning. In sommige situaties gaan we ook mee naar de eerste bezichtiging. Uiteraard houden we je gedurende het hele proces op de hoogte van de ontwikkelingen en doen we alles in overleg met jou.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij De Huizenbemiddelaar Dordrecht
Dordrecht
 
Makelaardij De Huizenbemiddelaar Dordrecht

De afgelopen tijd zijn er ontzettend veel huizen verkocht. Het kan dan ook lastig zijn om jouw ideale koophuis te vinden. Bepaal daarom van tevoren goed je wensen en schakel een aankoopmakelaar in, zodat je gericht op zoek kunt gaan, online of in de omgeving zelf waar je wilt gaan wonen. Droomhuis gevonden? Schakel dan een aankoopmakelaar in.

Een woning kopen doe je zo

 1. Neem een professional mee; ideaal is een lokale makelaar van De Huizenbemiddelaar.
 2. Voelt de woning goed? De makelaar kijkt of er geen bijzonderheden zijn en geeft een inschatting van de reële marktwaarde.
 3. De makelaar brengt in samenspraak met jou een bod uit op de woning.
 4. Is je bod aangenomen? Dan controleert je makelaar de concept koopovereenkomst.
 5. De notaris zet de woning op jouw naam tijdens de overdracht.

Tip: scherp onderhandelen kan je vaak vele euro’s schelen.
Wil je een huis kopen zonder makelaar, dan ben je overgeleverd aan de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kan je hierbij helpen; onderhandelen is namelijk een vak apart. Als koper kijk je vaak door een ‘roze bril’, een aankoopmakelaar speelt op de situatie in door juist wat harder of flexibeler de onderhandelingen in te steken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
NOUWEN Makelaardij
Dordrecht
 
NOUWEN Makelaardij

Je gaat een (nieuw) huis kopen! Niet iets wat je iedere dag doet. Wij gelukkig wel, dus we gaan je helpen. Van begin tot eind zijn we jouw raadgever en kijken we met je mee.

1. Jouw verhaal
Wie ben jij? Wie zijn wij? Dat bespreken we tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking bij jou thuis of bij ons op kantoor. We willen graag weten wat jouw verhaal is. Waar sta jij momenteel in het leven en waar wil je naartoe? Vervolgens bespreken we jouw wensen en mogelijkheden voor het aankopen van een (nieuwe) woning. Hebben we een klik? Dan gaan we voor je aan de slag!

2. De zoektocht kan beginnen!
Nu we weten wat je wensen zijn, kunnen we beginnen met zoeken. Heb je al een woning op het oog? Dan spring je gelijk naar stap 2. Komt er een nieuwe woning te koop in de regio? Dan weten wij dat vaak als eerste door middel van ons unieke zoeksysteem en ons netwerk. Zodra we een mooie woning voor je gevonden hebben, kunnen we snel schakelen doordat we meerdere aankoopmakelaars op kantoor hebben. We betrekken je tijdens het proces door je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

3. Bezichtiging & advies
Pareltje gevonden? Dan gaan we met je mee naar de bezichtiging. Jij mag door een roze bril naar de woning kijken en voelen of deze bij je past. Wij zorgen dat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zo kijken we vanuit onze expertise onder andere kritisch naar de bouwkundige staat van de woning. Staan er bouwplannen in de omgeving op de agenda? Is er sprake van bodemverontreiniging, funderingsproblemen of andere belemmeringen? Op basis van al deze factoren adviseren we jou over de aankoop. We maken het niet mooier dan het is. Bij ons kun je een eerlijk en duidelijk advies verwachten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Stad en Land Dordrecht
Dordrecht
 
Stad en Land Dordrecht

Zoekt u een ervaren NVM aankoopmakelaar in de regio Dordrecht, de Drechtsteden of Rotterdam? Met Stad & Land NVM Makelaars­ kiest u voor ervaren specialisten en adviseurs die uw belangen behartigen en samen met u gaan voor het beste resultaat.
 

Een woning is één van de belangrijkste aankopen die u in uw leven doet
Vanzelfsprekend doet u dat zorgvuldig. Uw nieuwe woning moet immers passen bij uw wensen en mogelijkheden. Het zoeken naar de perfecte woning brengt complexe zaken met zich mee.

Als u een woning bezichtigt, ontmoet u in de regel de makelaar van de verkoper. Deze NVM makelaar behartigt de belangen van de verkoper (denk aan de hoogste opbrengst behalen) en niet de belangen van de aankopende partij. Het is daarom in uw belang om uw eigen NVM makelaar mee te nemen.

Onze NVM makelaars, met uitgebreide kennis van de markt, adviseren u over bestemmingsplannen, bouwkundige aspecten, erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaren, kadastraal onderzoek, prijsonderhandelingen, de koopakte en de juridische afwikkeling.

Omdat u als potentiële koper een onderzoekplicht heeft, staan onze NVM makelaars u met raad en daad terzijde.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Uw Makelaar Dordrecht - Makelaardij & Aankoopmakelaar
Dordrecht
 
Uw Makelaar Dordrecht - Makelaardij & Aankoopm

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom is een waardebepaling van belang als u plannen heeft om te verhuizen. Ook omdat het in de eerste plaats fijn is om te weten wat uw huidige woning waard is. Samen met Uw makelaar Dordrecht bepalen we de verkoopprijs en stellen we ook een persoonlijke verkoopstrategie op. Zo kunt u doelgericht uw verkoopplannen uitbreiden en gericht opzoek gaan naar uw volgende droomhuis. Uw makelaar Dordrecht beschikt over een netwerk van woningzoekers en een groot social media bereik. Heeft u verkoopplannen en bent u benieuwd wat uw woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling. We komen ook graag bij u langs!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Vijfvinkel Trossel Makelaars
Dordrecht
 
Vijfvinkel Trossel Makelaars

Je hebt een leuke woning gezien in Dordrecht. ’s Avonds na je werk reed je er al een aantal keer langs om even een kijkje te nemen en je bezocht jouw mogelijke droomhuis uiteraard al online. Ja dat moet hem worden! Maar dan, bezichtigen? Of meteen al een bod uitbrengen? Als je twijfelt over het proces van aankoop is de aankoopbegeleiding van Vijfvinkel Trossèl misschien iets voor jou. Schakel Vijfvinkel Trossèl in als aankoopmakelaar en ontvang een ontspannen begeleiding tijdens het proces van aankopen. De makelaars van Vijfvinkel Trossèl begeleiden jou stap voor stap, zodat je niet alles zelf hoeft te doen. Ook als je nog geen woning op het oog hebt kun je Vijfvinkel Trossèl inschakelen als aankoopmakelaar. Misschien vind je het prettig om, naast het huizenaanbod op internet, nog een éxtra hulptroep bij de zoektocht naar jouw ideale huis in te schakelen.
Ook dat kan Vijfvinkel Trossèl voor je doen! Waarom zou je Vijfvinkel Trossèl inschakelen als aankoopmakelaar? Wij helpen je in het maken van rationele keuzes. Verliefd zijn op een woning is leuk, maar niet altijd goed voor je onderhandelingspositie. Kies je voor Vijfvinkel Trossèl als aankoopmakelaar? Dan kies je voor meer zekerheid.

Wat doen we als we je mogen begeleiden bij de aankoop van een woning? We begeleiden je bij bezichtigingen, we geven je een eerlijk advies over een goede koopprijs en adviseren je over de bouwkundige staat. Uiteraard helpen we je bij de onderhandelingen, juridische zaken en afhandeling bij de notaris!

En weet je, dat alles doen we op een no cure no pay basis. Geen aankoop? Dan kost het je niets.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Waltmann Brokers
Dordrecht
 
Waltmann Brokers

Kom achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Schakel Waltmann Makelaars in als aankoopmakelaar voor een professionele begeleiding naar uw droomhuis.

Waltmann Makelaars vindt jouw droomhuis
Het zoeken naar jouw droomwoning in de regio Drechtsteden kan een tijdrovende klus zijn. Waltmann Makelaars inventariseert jouw wensen en is op de hoogte van het laatste aanbod woningen. Als erkend NVM Makelaar en door onze jarenlange ervaring in de regio Drechtsteden hebben wij goede connecties op de lokale woningmarkt. Met Waltmann Makelaars als aankoopmakelaar vind jij jouw droomhuis sneller en tegen de beste voorwaarden!

Wat is een aankoopmakelaar?
Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden, dan laat u zich snel afleiden door uw emotie doordat u het huis graag wilt hebben. Juist dan is de aankoopmakelaar erg belangrijk. De aankoopmakelaar helpt u bij het bepalen van de waarde van het huis en de onderhandelingen in het aankoopproces van uw nieuwe huis. Als makelaar is het niet toegestaan om bij de (ver)koop van een woning beide belangen te behartigen. Een aankoopmakelaar behartigt de belangen van de kopende partij.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?  
Als u bij het kopen van een woning zich laat begeleiden door een makelaar, dan spreken we van een aankoopmakelaar. Met de juiste onderhandelingen besparen wij u al snel veel geld door een goede onderhandelingspositie in te nemen. Daarnaast attendeert hij u op zaken waar u zelf wellicht niet aan denkt, zoals wat u moet doen bij “verborgen gebreken”. Een NVM-aankoopmakelaar kan u tijd, geld en zorgen besparen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Zoomer Brokerage B.V.
Dordrecht
 
Zoomer Brokerage B.V.

Het is tegenwoordig best lastig om een leuke woning te vinden. De schaarste wordt steeds schrijnender. De rente is laag en de prijzen nemen nog steeds toe. Onze aankoopmakelaar kan u helpen met de zoektocht. Is de goede woning eenmaal gevonden dan weet hij antwoord op alle vragen die dan op u afkomen.

Na een kennismaking met u en uw wensen gaan wij los van emoties – zakelijk en professioneel, maar met veel enthousiasme – voor u aan de slag. Wij maken de kosten van gebreken of achterstallig onderhoud voor u inzichtelijk. Wij weten ook wat er speelt bij panden uit een bepaalde bouwperiode of in een bepaalde omgeving. We zijn op de hoogte van problemen rondom asbest, bodemverontreiniging of funderingen en kennen de actuele bestemmingsplannen. Op basis van onze inspectie, de verkregen achtergrondinformatie, actueel vergelijkbaar woningaanbod en recente transactiegegevens van referentiewoningen adviseren wij u over een reële prijsstelling van de woning en voeren we voor u een scherpe prijsonderhandeling. Onze aankoopbegeleiding voorkomt voor u het kopen van de bekende ‘kat in de zak’ of dat u te veel betaald voor een woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo