Makelaars Hengelo

TEST

Sorteren op naam
Blik Makelaars
Hengelo
 
Blik Makelaars

Blik Makelaars is de huur makelaar in Hengelo en omgeving. Blik Makelaars nemen alle zorgen van je over door de full-service die ze bieden. Alles wordt van A tot Z tot in de puntjes voor je geregeld. Door de jarenlange ervaring van de specialisten van Blik Makelaars kunnen zij jou gegarandeerd helpen bij het vinden van een geschikte huur woning. Onze specialisten weten precies waar zij op moeten letten bij een bezichtiging, maar ook bij het tekenen van verschillende huurcontracten. Daarnaast krijgen wij als makelaar voorrang op het aanbod huur woningen dat vrij komt, voordat deze geplaatst worden op platformen zoals Funda. Juist hierom is het verstandig om te kiezen voor een makelaar zoals Blik Makelaars. Naast een ruim aanbod huur woningen kunnen wij jou ook helpen om je huis te verhuren!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dekkers Garantiemakelaars | makelaar Hengelo
Hengelo
 
Dekkers Garantiemakelaars | makelaar Hengelo

Ben je op zoek naar een leuke woning in of rondom Hengelo of wil je eindelijk je droomwoning vinden zonder dat je je al te veel zorgen hoeft te maken? Misschien wil je je appartement omruilen voor een leuke woning met tuin en daarmee genieten van het groen en d

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Des Huizes Makelaars
Hengelo
 
Des Huizes Makelaars

U bent op zoek naar een nieuwe woning? Dan bent u bij ons aan het goede adres!!!

Waarom een aankoopopdracht plaatsen: 

 • U bent altijd snel op de hoogte van het actuele woningaanbod.
 • U hoeft zelf niet meer bij alle makelaars te informeren, wij zoeken nu voor u.
 • Onze makelaar gaat met u mee bij het bezichtigen van een woning, voor een objectief en deskundig oordeel. Alsmede het geven van advies over verbouwingen en kostenbegroting.
 • De makelaar voert (uiteraard in overleg met u) de verkoop onderhandelingen. Vanuit zijn kennis en ervaring bekijkt de makelaar het traject rationeel, hij is bij de onderhandeling niet emotioneel betrokken. Zo betaalt u altijd de laagste koopprijs!!
 • Wij zorgen voor het opstellen van de koopakte en de begeleiding tot en met de notaris.
 • U krijgt gratis een vrijblijvend advies inzake de financiering van uw toekomstige woonhuis. 
 • Onze opdrachtgevers beoordelen ons met maar liefst een 9,4! 

Een aankoopopdracht is ideaal voor mensen die veel werken, weinig tijd hebben of niet uit deze omgeving komen. En uiteraard voor iedereen die voor een gering bedrag verzekerd wil zijn van een goed geselecteerd aanbod en goede service en begeleiding.

Kortom bij het plaatsen van een aankoopopdracht kunt u ervan verzekerd zijn, dat u binnen redelijke termijn eigenaar bent van uw droomhuis. U maakt u wensen aan ons kenbaar en wij dragen er zorg voor dat alles perfect voor u wordt geregeld !

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Euverman & Nuyts
Hengelo
 
Euverman & Nuyts

Het Euverman & Nuyts aankooptraject is een unieke en bewezen aanpak bij het zoeken naar een woning.

Of het nu een kopers- of een verkopersmarkt is, het is altijd lastig om een geschikte woning te vinden. De markt wordt steeds sneller en de prijzen zijn steeds moeilijker te bepalen. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn, door deze werkzaamheden van u over te nemen. Van het zoeken tot en met het voeren van de onderhandelingen en het laten uitvoeren van de bouwkundige inspectie.

Ook onze onafhankelijke hypotheek adviseur zal u graag begeleiden bij het vinden van de beste hypotheek. Al met al zorgen wij voor een complete begeleiding en afhandeling bij de aankoop van uw droomwoning!

 • Het aankooptraject bestaat stap voor stap uit:Vergelijking van uw vraag met het gehele aanbod;
 • Selectie van passende woningen en plannen van bezichtigingen;
 • Uitgebreide informatie en een kritische, bouwkundige en juridische blik bij de bezichtiging;
 • Een ervaren onderhandelaar zorgt voor een optimaal resultaat;
 • Uiteindelijk betaalt u minder voor de woning, waardoor de kosten van een aankoopmakelaar in het niet vallen!;
 • Een laatste inspectie voor de akte van levering.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Gerrits Makelaardij NVM
Hengelo
 
Gerrits Makelaardij NVM

Wij kunnen u als aankoopmakelaar helpen met het vinden en kopen van uw nieuwe woning. Voor veel mensen is de aankoop van een nieuwe woning gebaseerd op emotie. Maar bent u ook op de hoogte van erfdienstbaarheden of de bouwkundige staat van de woning? Het is ons vak om u als NVM makelaar te begeleiden bij uw aankoop. Wij zijn als aankoopmakelaar goed op de hoogte van de lokale woningmarkt en weten wat er te koop is.

Door een gerichte zoekopdracht te plaatsen houden we u op de hoogte van het nieuwe aanbod in de regio waarin u zoekt. Wanneer u uw droomwoning heeft gevonden maken we een afspraak met de verkopende partij om een bezichtiging in te plannen. We verzorgen het kadastrale onderzoek, controleren de woning op eventuele gebreken en vergelijken soortgelijke objecten.

 • Wij werken op basis van No Cure, No Pay. U bent ons alleen een aankoopcourtage verschuldigd bij een succesvolle aankoop. Neem voor meer informatie contact met ons op.
 •  Wij zijn dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van woningen. We weten wat een woning echt waard is en adviseren je hierover. We proberen een zo gunstig mogelijke prijs voor je te krijgen.
 • We kennen de regio en checken de ruimtelijke plannen. En we sparren met je over e keuze en mogelijkheden van de aankoop, zodat een bieding goed gemotiveerd wordt gedaan.
 • We verzorgen de juridische en administratieve afwikkeling van de aankoop. Dit houdt in dat we de koopovereenkomst controleren en mee gaan naar de inspectie van de woning.
 • We controleren de woning op eventuele gebreken en erfdienstbaarheden die belemmerend kunnen werken. Het is onze taak om objectief te blijven kijken naar de woning.
 • We werken volgens het no cure, no pay principe. Dit betekent dat u ons alleen een aankoopcourtage verschuldigd bent bij een succesvolle aankoop.

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen in uw zoektocht naar een nieuwe woning? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor via info@gerritsmakelaardij.nl of telefonisch via 0575-465 525.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo
Hengelo
 
Hofstede & Kamp Makelaars Hengelo

Ben jij op zoek naar dat ene huis dat perfect bij jou past? We helpen je graag bij dit proces. Met alle liefde gaan we, samen met jou, op zoek naar dat ene droomhuis. 

Een huis kopen is één van de grootste aankopen in je leven. Een aankoopmakelaar inschakelen betekent extra kosten, daar zijn we ons van bewust. Maar je bespaart er ook veel geld mee. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet bieden. Zo betaal je nooit teveel voor jouw droomhuis! Omdat wij voorop lopen in kennis en deskundigheid, halen we er de beste deal voor je uit.


Wat kan een aankoopmakelaar voor mij betekenen?

 • Wij gaan doelgericht op zoek naar een huis op basis van de door jouw doorgegeven wensen
 • Wij maken de afspraak voor de bezichtiging én begeleiden jou tijdens de bezichtiging
 • We beoordelen de bouwkundige staat van de woning en informeren je over de eventuele te verwachten kosten
 • Wij doen een kadastrale en gemeentelijke recherche
 • We beoordelen de reële waarde van de woning, zodat jij een slimme keuze kan maken
 • Wij checken de koopovereenkomst voor je
 • We controleren bij de overdracht of alle afspraken zijn nagekomen en gaan mee naar de overdracht bij de notaris, wel zo makkelijk.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Leverink + Assen Resultaatmakelaars
Hengelo
 
Leverink + Assen Resultaatmakelaars

1. de intake

U bent zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe woning. Daarvoor bent u bij Leverink+Assen Resultaatmakelaars aan het goede adres! Wij zijn sinds 1961 dé nummer 1 van Twente in verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding en onafhankelijke taxaties met de beste service, specialistische professionals en innovatieve werkwijzen! Tijdens het intakegesprek in onze 600 m2 grote woonXperience wordt uw situatie grondig geanalyseerd zodat de dienstverlening precies op maat is. Ongetwijfeld bent u goed op de hoogte van het woningaanbod via de gangbare kanalen als de etalage van een makelaarskantoor of Funda. Maar wist u dat niet alle huizen daar terecht komen? Dit zijn de zogeheten 'vertrouwelijke' objecten die onderhands worden aangeboden. Bij aankoopbegeleiding worden deze objecten wél meegenomen. Tevens hebben onze specialistische professionals uitmuntende kennis betreffende huizen, markt en regio. Hiermee wordt het aankoopproces gegarandeerd een succes waar u geen spijt van krijgt! En heeft u overdags geen tijd? Ook dat is geen probleem, als één van de eerste makelaars helpen we u ook 's avonds (tot 1930h) en op zaterdag (1000h-1500h) graag verder!
Daarom: de intake!

2. het onderzoek
Wij zijn oprecht blij als we samen met u een geschikte woning vinden. We zijn ook nuchter en realistisch. Dat is onze taak. We gaan op onderzoek. Ongelooflijk grondig. Niet om uw prille geluk in de kiem te smoren, maar om de teleurstelling te beperken als een onderzoek vervelende zaken oplevert. Een Resultaatmakelaar onderzoekt alle mogelijke zaken die met uw potentiële aankoop te maken hebben. De bouwkundige staat, de kadaster registratie, bijzondere lasten en beperkingen en indien u dat wenst, ook uw financiering. Het onderzoek geldt niet alleen voor bestaande woningen. Ook als u denkt aan nieuwbouw kunnen we u hierbij begeleiden. We hebben een specialistisch team van Resultaatmakelaars op dit gebied. Daarnaast vindt u alleen in onze 600 m2 grote woonXperience alle informatie over nieuwbouwmogelijkheden in Twente. Samengevat, goed onderzoek is essentieel voor een zorgeloze toekomst. Een prachtig resultaat.
Daarom: het onderzoek!

3. het advies
Inschattingsfouten ontstaan door ondeskundigheid. Door gebrek aan kennis, ervaring of motivatie. Geen van deze gebreken kan aan een Resultaatmakelaar worden toegeschreven. Omdat hij of zij ze simpelweg niet tolereert. Eenvoudig, hè? Dat wel, maar zeker niet nonchalant. Want een goed advies is delicaat. Gefundeerd, afgewogen en eerlijk. We geven een advies waar wij achter kunnen staan en waar u iets aan heeft. Omdat het een realistische mix van vele factoren is. Er zit kennis in verborgen, professionaliteit in verstopt en het is bezield met een onstuitbare drang om vakwerk te leveren. Immers, een goed advies leidt tot het gewenste resultaat.
Daarom: het advies!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Hengelo | Thoma Post Makelaars Hengelo
Hengelo
 
Makelaar Hengelo | Thoma Post Makelaars Hengelo

Ben je op zoek naar een woning of heb je deze gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Post Makelaars professionele begeleiding met deskundigheid, zekerheid en grote voordelen.

Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis of appartement. We gaan met je mee naar bezichtigingen, geven advies rondom een hypotheek en het kopen van een huis, en helpen je tijdens de onderhandelingen. Aspecten die er tegenwoordig toe doen, zoals duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort, houden wij nauwlettend in de gaten tijdens bezichtigingen. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om de beste aankoopprijs te realiseren voor jouw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn Recreatiemakelaar
Hengelo
 
Mijn Recreatiemakelaar

Wanneer alles goed lijkt of is beoordeeld gaat de makelaar naar de volgende zaken kijken om er zeker van te zijn dat u geen verassingen krijgt.

Denk daarbij aan:

 • Een eventueel energielabel
 • De bestemmingsplannen
 • De kadastercheck
 • Gegevens van gemeente of provincie en ruimtelijke ordening
 • Is er een vereniging van eigenaren en wat betekent dit voor u

Hierna bent u klaar voor een eventueel tweede bezoek om mogelijk tot onderhandeling over te gaan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Prisma ERA Makelaars Hengelo
Hengelo
 
Prisma ERA Makelaars Hengelo

Een eigen huis; voor veel mensen een symbool van onafhankelijkheid. Een eigen huis vormt vermogen voor later. Wat zoekt u? Wat is uw budget? Hoe werkt het? Wat kost het? Deskundig advies van een aankoopmakelaar kost geld, maar levert goede afspraken en een zorgeloos aankooptraject op. Uiteindelijk levert het ook weer geld op, want u komt achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Snelder Zijlstra Brokers Hengelo
Hengelo
 
Snelder Zijlstra Brokers Hengelo

Bij de verkoop van jouw huis twijfel je er niet aan dat het verstandig is om een makelaar in de arm te nemen. Maar ook bij de aankoop van een huis is het goed dat je begeleid wordt door ervaren professionals, die jou heel doelgericht helpen om jouw droomhuis te vinden. Een huis koop je immers niet als een pakje boter. Kies voor een aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Of je nu een huis zoekt in Enschede, Hengelo, Borne, Almelo of een ander deel van de regio Twente, een aankoopmakelaar van Snelder Zijlstra Makelaars is er voor jou! Van de eerste kennismaking tot de bezichtigingen en de onderhandeling kun je op de aankoopmakelaars van Snelder Zijlstra Makelaars rekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Werkhoven Brokers, Appraisers and Estate Managers
Hengelo
 
Van Werkhoven Brokers, Appraisers and Estate Manag

Bij de aankoop van uw droomhuis wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Schakel daarom een door jouw VBO-makelaar in bij het aankoopproces. U bent dan verzekerd van vakkundige begeleiding.

Wij kunnen u als aankopende makelaar adviseren over alle zaken omtrent het kopen van een woning en dan gaat het niet alleen over de koopsom maar werken dan een hele checklist af waarbij onder andere wordt gelet op:

 • bouwtechnische staat van de woning
 • geregistreerde kadastrale grenzen ten opzichte van de zelf aangebrachte erfscheiding
 • bodemgesteldheid; wat is de kans op ernstig vervuilde grond
 • omgevingsfactoren, zoals: vliegroutes, natuurgebieden, stedenbouwkundige ontwikkelingen, snelweg etc.
 • beslagleggingen
 • erfdienstbaarheden: recht van overpad, gootrecht etc.
 • rijks- provinciaal- of gemeentelijk monument
 • ligt de woning in een gebied met een beschermd stads- of dorpsgezicht
 • rust er een voorkeursrecht op de woning
 • hoe staat het met de financiële huishouding van de Vereniging Van Eigenaars bij de aankoop van een appartement

Dit is nog maar een greep uit de onderwerpen die wij afwerken om met een goed en deskundig advies te komen.

Nadat we alle zaken in ogenschouw hebben genomen komen we met een advies aankoopsom en voeren dan de onderhandelingen voor u, wanneer u dat wenst.

Na het eventueel bereiken van een mondelinge overeenkomst, controleren wij de koopakte evenals de concept leveringsakte van de notaris. Hierna verzorgen wij de eindinspectie om te controleren of de woning in de juiste staat wordt overgedragen en zijn wij aanwezig bij het notarieel transport.

Kortom een degelijk en deskundig traject wat in onze ogen een must is voor elke aankoop van een woning. In alle gevallen praten we over grote bedragen en is het aankopen van woningen niet uw dagelijkse bezigheid en laat u zich wellicht ook meeslepen in de emotie die bij zo'n beslissing altijd meespeelt. Laat u daarom bijstaan door een deskundige aankopende makelaar!

Makelaardij van Werkhoven biedt voor aankoop bemiddeling vanaf heden 2 aankooppakketten aan. Afhankelijk van uw wens naar hoogte van gebruikersgemak bepaalt u het bij u passend pakket. Het mooiste is dat u altijd diensten aan uw pakket kunt toevoegen en zelfs tussentijds van pakket kunt wisselen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Zengerink Hypotheekspecialisten BV
Hengelo
 
Zengerink Hypotheekspecialisten BV

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM nemen wij deel aan een geavanceerd computer uitwisselingssysteem waardoor wij u direct informeren over de nieuw in de verkoop genomen woonhuizen voordat de verkoop via welk medium dan ook bekend is. Verder kunt u van ons als NVM-makelaar een basiskwaliteit verwachten.


WAARBORGMAKELAARS: GESPECIALISEERDE WONINGMAKELAARS
Door onze werkwijze bent u gewaarborgd van een grote deskundigheid bij de begeleiding van uw aankoop. Ons kantoor is puur gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woonhuizen waardoor wij u meer kwaliteit en mogelijkheden bieden.
Bij de woningen die u gaat bezichtigen gaat een aankoopmakelaar mee die u bij de bezichtigingen begeleidt. Als u een woning gevonden heeft die aan uw wensen voldoet wordt een professionele analyse van de aan te kopen woning gemaakt waarbij alle voors- en tegens duidelijk worden en waarbij gemotiveerd de marktwaarde wordt bepaald. Deze gegevens worden bij de onderhandeling gebruikt waardoor we vaker voor een scherpere prijs voor u kunnen aankopen. Bij elke aankoop wordt voordat de koop definitief is desgewenst een bouwkundige rapportage gemaakt zodat u ervan verzekerd bent dat u niet voor verrassingen komt te staan. Samengevat bieden wij u het volgende:

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo